Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 171
  • 283
  •   1
Отговори
# 45
Дидунчо, идеята ти е страхотна  Grinning
Само че не виждам албумче за целта  newsm78

# 46
 Не мога да се сдържа -  да взема да ви покажа моят ГЪДЕЛКО

# 47
Мами,току-що говорих с мамата,която са направили вече тази ваксина.Нямало никакви странични действия,дори не е вдигнала Т.Не е била и нервна даже.Съвсем нормално си я понесла.По-добре от предишните ваксини преминавало.Незнам защо така сте се шашнали,та и аз покрай вас.Не е нужно дори да даваме Тпонижаващи лекарства преди и след тази ваксина.

# 48
Привет, мами!
Нинче, браво на Лъчко! Имай предвид, че детенце е изпишвало и течността влята му венозно, затова толкова много пиша.  Hug
Атракция, то голям смях пада  Laughing
И на нас в четвъртък ни предстои ваксина, обаче каката ни нещо днес кашля и не я пуснах на градина, та най-вероятно ще отложим ваксината.  Аз отдавна спрях да чета за ваксините, то какви ли не неща пишат.
Пфу, тук някой мина покрай мен и ме лъхна една миризма, отивам да сменям памперс.

# 49
Имам въпрос към мамите кърмачки, нещо днес ми се е образувала някаква бучка и одеве Мони сука само от тази гърда, обаче не помогна много. Да ви кажа две деца съм кърмила, но не съм се сблъсквала с такъв проблем, освен в самото начало и то с Крисито. Какво да я правя, пих един лецитин, още ли да пия  newsm78 малко ме и наболява. Уж детето хубаво си суче, явно каналче ли се е запушило, не знам.

# 50
  • Букурещ
Аз лично съм предупредила педиатърката, че ако мисли, че има ваксина по-добра от тази по Здравна каса, да не се притеснява да ми казва и да я купувам. Досега май най- често си купувахме- за ДТК слагахме Инфанрикс, полиомелитната май беше Имовакс Полио. За тази я питах трябва ли да купувам, тя ми каза, че тази по ЗК е добра и да не се притеснявам. Освен това за ваксинациите ми е предписала едно хомеопатично лекарство и го давам преди и след ваксината.
Краси, да, можеш да пиеш Лецитин по 3-4 на ден когато имаш проблем. В началото често ми се запушваха каналчета и си пиех профилактично по 1 на ден, а при бучка по 3-4. Също помага и охладен зелев лист на засегнатото място, но ти сигурно си знаеш, де. Grinning

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 23:20 от Мериа

# 51
мериа,какво е това хомеопатичното,което даваш на филип?

# 52
Краси,
и на мен веднъж ми се случи същото със запушеното каналче и го оправих с много масажиране, след което като стиснах падна нещо, сякаш че бе тапа и млекцето само си изтече  Peace

# 53
Здравейте, мами! Разписвам се първа за деня!  Sunglasses
Как е настроението днес, здрави ли са всички - и големи, и мънички  Simple Smile
Един хубав ден на вас от нас!   bouquet

# 54
Здравейте, мами!
Гърдата ми се оправи, ще взема да пия всеки ден лецитина, че да не се повтаря.
При нас времето е отврат, каката е хремава и си е в къщи. Да знаете вече как хубаво си играят двамата, все се търсят, като спи Мони и тя все пита кога ще стане, че да си играят, много са ми сладки, а той вече така хубаво ходи, навежда се изправя се, порасна детето. Гледам чорапките му умаляли, крачетата му станали едни такива големи. Абе с две думи вече не е бебе. Посещават ме едни такива мисли, че ако спря да кърмя сега никога повече няма да кърмя и няма да гушкам по този начин бебе. Да ви кажа  преди имах мераци за трето, но вече ми се изпариха.

# 55
Да ви кажа  преди имах мераци за трето, но вече ми се изпариха.
Не само не са се изпарили мераците, но и се заглеждам по близнаците  Grinning Ако имам момиче и момче - страхотно  Laughing Ама няма как да стане  Mr. Green

# 56
Посещават ме едни такива мисли, че ако спря да кърмя сега никога повече няма да кърмя и няма да гушкам по този начин бебе
А, не само аз си мисля такива работи. Сега, като е болен Божидарко, много не ще да суче и ми е криво.
 Да ви питам-до кога , при смяна на памперса, се слага бебешко олио? Аз си го мажа и мисля, че ще е така, докато не махнем памперса от употреба, ама така ли е...  Thinking

# 57
  • Букурещ
Добро утро и от нас! Тук е едно слънчево!
Нина, казва се Thuya 15 CH, но не бих ти препоръчала просто ей- така без да се консултираш с хомеопат да го  пиете.
Атракция, аз нищо не слагам при смяна на памперса, само ако има зачервено или пъпчици. Така ми каза педиатърката, досега да съм го мазала не повече от 15 пъти, иначе се бях запасила с кремчета и ей-така ми седят. А след баня продължавам да го мажа с един лосион на Себамед. Днес ще ходя да му търся слънцезащитен крем, само слънце да има!

# 58
Мериа,благодаря ти.

Аз също не го мажа Лъчко винаги при смяна на памперса,само ако е зачервен.След баня си го мажа с крем на 'Джонсън".

При нас има "ново 20",Лъчко се оправи,сега пък каката ни е болна.върна се по-рано от училище,че и било лошичко.За сега няма Т,разстройство,но я боли главата.Надявам се да е просто настинка,а не вируса. Praynig

# 59
Привет мамета  Hug
Ние сме по цял ден или навънка,в парка или по гости и не съм влизала няколко дена, а вие сте си пописали  Mr. Green сега ще чета назад, на всички болнички бързо оздравяване и много прегръдки  Hug
А виж те ми малкото мъжле какъв сладък зъбако ми е и му купих шапка като за голям  Simple Smile
http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/Bobi_1g_01 … 63.JPG&pnum=2

http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/Bobi_1g_01 … 61.JPG&pnum=3

http://www.gallery.koloniata.com/index.php?d=./Bobsan/Bobi_1g_01 … 70.JPG&pnum=0

Общи условия

Активация на акаунт