Отминават вече студените дни, ФЕВРУАРЧЕТО очаква пролетните,слънчеви лъчи

• 10 188
  • 283
  •   1
Отговори
# 60
  • БГ
Здравейте, мами, явно и при вас грее слънчице, защото никакви ви няма?! Тук е слънчево, но много ветровито, излязохме за един час и се прибрахме!

Atrakcia, ГЪДЕЛКО, т.е. Божи е голямо смехуранче, как се залива от смях само!!!  rotfImbo За мазането след смяна на памперса, мажа с тоалетно мляко и крем против подсичане винаги след баня, а през деня - само когато преценя.

Аз лично съм предупредила педиатърката, че ако мисли, че има ваксина по-добра от тази по Здравна каса, да не се притеснява да ми казва и да я купувам. Досега май най- често си купувахме- за ДТК слагахме Инфанрикс, полиомелитната май беше Имовакс Полио. За тази я питах трябва ли да купувам, тя ми каза, че тази по ЗК е добра и да не се притеснявам.
И аз така, надявам се да нямаме проблеми, нашата имунизация ще е на 20-ти март!

mama nina, как е каката, по-добре ли е? Благодаря ти за поканата, непременно ще осъществим среща, при следващото ни идване, надявам се да е скоро!

Nin_ka, ама шапката ви е чудесна и Боби разбира се, аз също се оглеждам за подобни шапки, но нещо зареждането в магазините куца!!!

Да ви кажа  преди имах мераци за трето, но вече ми се изпариха.
Не само не са се изпарили мераците, но и се заглеждам по близнаците  Grinning Ако имам момиче и момче - страхотно  Laughing Ама няма как да стане  Mr. Green
Лелееее, какви са тия мераци, какво е това чудо, аз още не съм се замисляла, но май няма да е скоро, нека Марти поотрасне, пък ще видим?!?

Мами, тази сутрин, около 4,30ч, както сигурно ще кажат по-късно по новините, взривиха витрината на магазин за парфюмерия, в непосредствена близост до нас! Изключително неприятно събитие, чу се страхотен гръм, който направо ни изхвърли от леглото. На път за детската кухня на Марти минах оттам, оказа се, че има само счупени стъкла, слава богу, защото ако взрива беше засегнал и козметиката сигурно и ние щяхме да осъмнем без прозорци.

# 61
Здравейте, мами!!!
Днес времето е страхотно  - Марти спа навън час и половина.
За ваксината - ще изчакам няколко дена , защото му тече малко нослето, но мисля до седмица да я сложим.
Мами, мойто диване не иска да пие вода и това си е... , а не мога да го отбия, защото като ми се събужда през ноща си иска цица и друго не признава. Пие само сок и то от кутийката със сламка - няма как да го излъжа през ноща  Thinking , вече не знам какво да го правя, а искам да го отбия, защото се надявам да спре с буденето през ноща.
Мериа, ти си купуваш чехли, а аз ботуши - сега на тези намаления,  просто не издържах. То верно, че и зима нямаше, ама аз пак си ходех с ботуши  Laughing
Стефанийка, това е много гадно ... добре, че нямате поражения и у вас.  Тия хора какво си мислят, че правят - кого сплашват?! нормалните хора по къщите им да си изкарат акъла.
Атракция, Божидарко е много сладък - и аз се смях с него.
Олимпиа, бебетата, които ще роди зълва ми , са момче и момиче - живот и здраве в края на месеца (милата от 3 седмици е в болница за задържане и само й наливат системи и не й дават да става). Та си е голяма мъка и носенето и гледането - да са живи и здрави!!! И отстрани са много сладки, но ти взимат здравето (аз също съм близначка и имам лични наблюдения по въпроса). Но ти пожелавам да си имаш още едно сладко бебче!!!
А за мазането, аз след къпане му мажа само дупето - или с бочко или с Бюбхен. Не му мажа тялото от лятото, защото се беше опъпчил и лекарката каза, че не му дишала кожата и от жегата се изринал.

# 62
Здравейте и от нас.
Днес времето слава богу е малко по добре,само дето духа гаден вятър.Но както и да е ние пак бяхме на вън,само че за малко.След малко ще излезем с таткото да се по разходим отново.
Ние при всяка смяна на памперса се мажем с крем за подсичане.За в момента използвам кремчето на Нивея,но преди една седмица си купих мостричка на Хип,учудих се защото за първи път виждам такъв.Но да ви призная ми хареса.За съжаление Преско страшно много се подсича.Ако случайно не го намажа един ,двапате целия се зачервява.Преди два месеца бяхме стигнали до мехлеми от народните аптеки,лекарката ми го беше предписала.А след баня се мажем с Бюбхен.
Стефанийка много е гадно това дето го разказа.Радвам се че няма никакви поражения при вас. Praynig
Nin_ka шапката е просто великолепна,а  юнака който я носи е направо супер. newsm10Много е сладък.
На нас ни подариха триколка,бяха ни я обещали за рожденият му ден,но чак сега ни я подариха.Ще ви покажа снимки после като се върнем от разходката. Simple Smile

# 63
Здравейте сладурки и сладурковци!
Аз скоро не съм се включвала, но ми се струпаха доста гадни работи - кучето ми умря, Деян беше с 40 градуса температура, аз също съм болна и нямам сили да се грижа за него, ама няма как. Таткото ни както винаги го няма и сме си самички. Но, стига с оплакванията  Naughty! Обещавам да не развалям хубавата темичка повече.

Дечицата са страхотни - и Гъделко и Големия мъж с шапката  Wink, и всички сладки февруарки и февруарчовци.

Цитат
Ние при всяка смяна на памперса се мажем с крем за подсичане. Ако случайно не го намажа един ,двапате целия се зачервява.
И ние сме така  Peace.

OLYMPIА, аз преди си казвах, че ще имам три деца и то с малка разлика помежду тях. Сега, когато имам едно, ми се изпариха мечтите за три. Много ми е трудно и не знам как ще се справям с повече. Ама то е защото съм си почти самотна майка. Мъж ми тръгва командировка всеки понеделник и се прибира петък или събота.

# 64
  • София
Привет мамета! Hug

Аница ,много съжалявам за кучето ви  Cry ,много гадно,ами то си като член на семейството.А вие двамата бързо да оздравявате и да не се повтаря  Hug!

Стефанийка ,какви са тези атентати,просто да .. #Shocked

Двамата юнаци Боби и Божидарко са малки Бонбони  Grinning

Ние смед къпане се мажем с масажното мляко на Клоран, дупето не й го мажа с никакви по-специални кремове,няма проблеми в тази зона.

Какво стана със сайта?Бебчо ,ще действаш ли?    bouquet

# 65
Ехооо, ние цяяял ден бяхме навън - от 12 на обяд та до 17:30, взехме си каката от детска и се прибрахме. Аз съм каталясала от ходене, направо прекалих  Mr. Green
Днес сутринта Рони като заспа около 9:30, аз се мушнах в банята и се изкъпах    bath   /е, нямаме вана, но душа също върши работа  Satisfied /. За втори път ми се случва да го правя, откакто Рони се роди /ха ха ха, ама как го написах само, все едно, че въобще не се къпя  hahaha / , имам предвид, докато сме сами и татито го няма  Laughing 
Аз дупенце рядко мажа, само ако е нещо зачервено.
Стефи, направо ме шашна с тия гърмежи  #Shocked
Аница, явно доста ти се е насъбрало! Кураж, мила, не е лесно сама да се оправяш с всичко... Големи целувки от нас с Ронито  lovekiss 
А Божидарко беше гледан с голям интерес от моята госпожица, сочи екрана и вика: Тьа! придружено с изненадващ поглед и усмивки  tooth
Хайде лека нощ!

# 66
Момичета,
за утре сме се разбрали с Нади и Еликс да направим разходка в Южният парк. Срещата е на входа от към улица Нишава в 15:30. Който може да заповяда да побъбрим и да се видят мъниците. Ако има такива дето са решили да се включат в последният момент...не се колебайте да използвате телефоните от предродилното ни списъче Hug
Олимпия, Мерия разчитам на вас Hug
Аз може би ще акустирам по рано в парка и понеже знам че Мериа е там всеки ден ще я потърся някъде по пейките Wink

До утре значи и се надявам да се съберем повече майки.
За тези които не са от София после ще има снимки и разказ, разбира се и , и .... не се ядосвайте че няма как да дойдете защото този път Еликс няма да носи кекс (офффф пак ми потекоха лигите - отивам да залъжа с нещо от шоколадовите резерви).

# 67
  • Букурещ
Ей, Пиле, супер!
Значи ще се видим утре! Ако дойдеш по- рано, свиркай!

# 68
Я да видим сега дали ще можете да видите как Мони се пързаля?
<embed width="430" height="389" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" src="http://s150.photobucket.com/player.swf?file=http://vid150.photob … rasykm06/MONI.flv"></embed>

# 69
Здравейте, мами! И ние ще дойдем в парка следобед  Hug

# 70
Я да видим сега дали ще можете да видите как Мони се пързаля?

Гледахме го-голям сладурко  Laughing Все пак сте успели и пързалак да поберете в къщи  Wink

Сега пак  да питам нещо-създадохте ли режим за спане на децата? Аз не успявам- напоследък се буди в 6 ч. сутрин и после заспива около 9-9,30ч. Как да се справя, дайте акъл!

# 71
Атракция, и Мони спи по два пъти през деня още, аз не смятам да го мъча, като му дойде времето той сам ще си мине на едно спане.

# 72
Atrakciq,Лъчко спи даже по 3.Тези дни като беше болен спеше по 3.Ето и часовете ни за сън.Сутрин става в 9.00,после заспива в 10.30до 12.30.След това спи от 15.00до 17.00ч.Това е ,когато спи 2.доста време си карахме с този режим и беше супер,но когато е болничък спи по 3.Предиобед,следобед от 14.00до 16.00 и после пак дремва от 18.30до 19.30ч.Вечер заспива в 22.30-23.00ч.
Сутрин понякога не мога да го събудя,но той пък през нощта доста мрънка,не се събужда,но си мрънка и си търси водата,затова спи до късно.
Не се притеснявам,че спи по 2 и дори по 3пъти,когато дойде време,сам ще си премине към 1спане.Може би лятото ще изместим режима.

# 73
Краси,чудесна пързалка си имате.Явно на Мони доста му е забавно на нея. Joy

Нашата кака още лежи,много е отпаднала и няма апетит.За 24часа е изяла само 1 лимон и 1бисквитка.Утре мислихме да се разходим из Пловдив,но май ще го отложим Sad
И таткото от снощи ни е болен с 38Т,разстройство и гадене.Абе...нямат ли край тези вируси #Cussing outСтрашна картинка бяхме снощи.Тати и кака лежат в едната стая,мама  се опитва да опази Лъчи да не влиза при тях,но без успех.Как да го вържа на едно място,като само ходи и щъка навсякъде. newsm78

Приятна разходка пожелавам на мамите,които се уговарят за Южния парк. Peace

# 74
Момичета, съжалявам, че зачезнах, ама какво да се прави - 100 неща са ми на главата и къде ще му излезе края...незнам  Rolling Eyes Mr. Green
Радвам се, че сте харесали идеята за снимките - ето http://snimka.bg/profile.php?view_album&album_id=114222 направих албумче, където да качвате снимките(който вече е качил - може да я премести).

Виждам, че за ваксината говорите - на Миташки му я биха преди 2 седмици и нямаше никакви нежелани ефекти - мина много добре  Peace

danida82, извинявай, че бях сбъркала името на Преси - станало е защото в постинга съм копи/пейстнала данните на Атракция и съм променила само твоето име, а съм забравила това на Преслав  Blush

Общи условия

Активация на акаунт