Atrakcia, ГЪДЕЛКО, т.е. Божи е голямо смехуранче, как се залива от смях само!!!
За мазането след смяна на памперса, мажа с тоалетно мляко и крем против подсичане винаги след баня, а през деня - само когато преценя.mama nina, как е каката, по-добре ли е? Благодаря ти за поканата, непременно ще осъществим среща, при следващото ни идване, надявам се да е скоро!
Nin_ka, ама шапката ви е чудесна и Боби разбира се, аз също се оглеждам за подобни шапки, но нещо зареждането в магазините куца!!!
Ако имам момиче и момче - страхотно Мами, тази сутрин, около 4,30ч, както сигурно ще кажат по-късно по новините, взривиха витрината на магазин за парфюмерия, в непосредствена близост до нас! Изключително неприятно събитие, чу се страхотен гръм, който направо ни изхвърли от леглото. На път за детската кухня на Марти минах оттам, оказа се, че има само счупени стъкла, слава богу, защото ако взрива беше засегнал и козметиката сигурно и ние щяхме да осъмнем без прозорци.
, вече не знам какво да го правя, а искам да го отбия, защото се надявам да спре с буденето през ноща.
Много е сладък.
! Обещавам да не развалям хубавата темичка повече.
, и всички сладки февруарки и февруарчовци.
.

,много гадно,ами то си като член на семейството.А вие двамата бързо да оздравявате и да не се повтаря 
/е, нямаме вана, но душа също върши работа
/. За втори път ми се случва да го правя, откакто Рони се роди /ха ха ха, ама как го написах само, все едно, че въобще не се къпя
/ , имам предвид, докато сме сами и татито го няма

Страшна картинка бяхме снощи.Тати и кака лежат в едната стая,мама се опитва да опази Лъчи да не влиза при тях,но без успех.Как да го вържа на едно място,като само ходи и щъка навсякъде.