Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви документи са необходими за пътуване на бебе до Атина?
Как мога да получа достъп до интернет в Атина?
Как да получа паспорт за бебе в по-кратък срок?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви документи са необходими за пътуване на бебе до Атина?
За пътуване на бебе до Атина са необходими паспорт и акт за раждане. Бащата трябва да присъства или да изпрати пълномощно за издаване на паспорта. Процедурата може да отнеме около 10 дни, но може да бъде ускорена чрез консултиране с посолството или използване на куриерска фирма за изпращане на документите.
-
Как мога да получа достъп до интернет в Атина?
За да получите достъп до интернет в Атина, добра идея е да се свържете с местни доставчици като Германос или да разгледате текущите оферти за интернет от различни компании. Освен това можете да изберете кабелен интернет или пакет, който включва и телефонни услуги. Важно е да намерите най-изгодния вариант, който отговаря на вашите нужди.
-
Как да получа паспорт за бебе в по-кратък срок?
За ускоряване на процеса за издаване на паспорт за бебе, може да се опитате да изпратите документите чрез куриерска фирма или да се консултирате с посолството относно възможностите за ускоряване на процеса. В някои случаи, издаването на паспорт за деца може да бъде ускорено, особено ако има спешна нужда от това.
-
Какви са възможностите за осигуряване на интернет в Гърция?
-
Как мога да изпратя документи от Русе до Атина?

)ще престигнем някъде към 6.30 с кораба и предполагам 4е до 7 4аса ще сме в хотела.
Бебетата ревнаха едновременно за манджа, аз се развиках какви тъпи са гърците - големи християни, ама само в църквите в неделя
мъжа ми и той си излезе от кожата... свекър ми, човека, не знаеше как да постъпи. Спомням си, че като се добрахме до съответния чиновник му заявих, че синове за войници нямам, да си го запише с големи букви в хартиите!
. Моля за съвет!