мами в ГЪРЦИЯ

• 22 293
  • 307
  •   1
Отговори
# 75
Тeopr , честит рожден ден! Да си ни жива и здрава!

bouquet     bouquet     bouquet 

Leksi   , мерси за жокера!

Момичета, да ви се похваля! За Великден нашето тати ще дойде да ни вземе и най-накрая ще се съберем. Моля се всичко да мине по план  Praynig Благодаря ви за подкрепата и силите, които ми дадохте!  Heart Eyes

# 76
  • Гърция
liliana_R, благодаря много за пожеланията!
Черпя всички

# 77
  • В подножието на планината

Здравейте,
  beborina(този път го написах правилно) ще пътувам в края на май и ще е по-добре още
  отсега да си купя билет.Много ще се радвам да се видим.Ние засега живеем в Ialisos.
  Знае ли някой колко ще струва самолетния билет за бебо?
  Относно работата в Гърция четох някъде из нета,че в посолството на Гърция в БГ,трябва
  да подадеш молба да те включат в списъците за търсещи работа,а ако там си намериш
  работодател той трябва да подаде молба в общината че иска да те назначи на работа.
  А в българските бюра по заетостта щяло да има програма за сезонна работа.Може да се
  работи и "на черно",вече "джипките"нямат право да те екстрадират,но не всички работо-
  датели наемат без разрешение за работа.

# 78
Съжалявам за нахълтването в темичката ви.

Пиша, защото бях две години на о-в Санторини. Прекрасно райско кътче на земята. Там работихме с мъжа ми, но преди да влезем в ЕС.

Лекси, да те успокоя, сестра ми е в Гърция/Атина/, без "адиа парамони" и си има работа, даже има някои които търсят без разрешително за работа, за да спестят от осигуровки. Има много шефове, които имат познати в полицията и вземат на работа чужденци без документи за работа.  Един омагьосан кръг, като в България. Като имаш връзки, всичко може Mr. Green

По туристическите островчета пък е още по-спокойна работата. Не е толкова строг контрола, тъй като там се търси доста работна ръка за лятото, така че смятам, че ще си намериш работа без никакви проблеми. Успех  bouquet

# 79
Честит Рожден Ден,Teopr!   bouquet   bouquet   bouquet

Бъди много щастлива,преследвай мечтите си,обичай и бъди обичана!
Весе празник и много усмивки!  Hug  Heart Eyes

# 80
det,аз живея в Ixia така че ще сме съседи  Wink
Ти реши ли с какво ще пътуваш?Ако е със самолет билета на детето е някакъв % ,но не съм сигурна какъв зависи от възръстта.Провери ли дали няма да има чартъри май месец?
Ти ще работиш ли или ще гледаш малкият ?
Поздрави от нас!  Hug

# 81
Съжалявам за нахълтването в темичката ви.

Пиша, защото бях две години на о-в Санторини. Прекрасно райско кътче на земята. Там работихме с мъжа ми, но преди да влезем в ЕС.

Лекси, да те успокоя, сестра ми е в Гърция/Атина/, без "адиа парамони" и си има работа, даже има някои които търсят без разрешително за работа, за да спестят от осигуровки. Има много шефове, които имат познати в полицията и вземат на работа чужденци без документи за работа.  Един омагьосан кръг, като в България. Като имаш връзки, всичко може Mr. Green

По туристическите островчета пък е още по-спокойна работата. Не е толкова строг контрола, тъй като там се търси доста работна ръка за лятото, така че смятам, че ще си намериш работа без никакви проблеми. Успех  bouquet

Лятото на 2006 бяхме на почивка в Санторини,това място направо ми взе акъла.
Момичета,ако имате възможност да отидете някои ден-не пропускаите.
Много съм видяла от Гърция и островите,но този остров е нещо неповторимо.
beborina,тези чартъри само София- Родос ли ще са?Нещо за Атина чувала ли си и горе долу на какви цени ще са?

# 82
Малко късно ама се сещам,liliana_R,мерси за съобщението на лични,чак сега се появих и аз.
Сигурна съм ,че няма да имате никакви проблеми с идването ви тук,не се притесняваи и лек път
насам Hug
Teopr,честит рожден ден и от мен,здраве и късмет!  bouquet
Лека вечер на всички от мен Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning Grinning

# 83
  • Гърция
Благодаря за хубавите пожелания  bouquet!
Вчера изкарах един хубав празничен ден!

# 84
Тeopr, честито на патерици и от мен! Нека целият ти живот е един безкраен празник!!!  bouquet

# 85
Здравейте пак от мен,
Благодаря за инфото момичета  Peace, явно до голяма степен е въпрос кой как ще се справи според мястото и личната си ситуация, ама ще се борим няма начин...  newsm78  Praynig
Аз се порових още из нета, чудех се може ли хич пък нищо официално и ясно написано да няма, поне за пребиваването и ето това беше най-конкретното което можах да намеря: http://www.mfa.government.bg/index.php?tid=3&item_id=10491
Liliana_R ще се радвам ако тази инфо ти е от полза - пак е въпрос на лична интерпретация, но поне дава някаква яснота  Peace
Приятен ден на всички мами   bouquet

# 86
Leksi , благодаря за линка.   bouquet

Към мамите в Атина - можете ли да ми кажете колко струва в Атина АМ - NAN 1 и Памперсите, сега сме на Памперс актив Бейби от 4 до 9 кг. Питам ви, за да си направя сметката има ли смисъл да се запасявам оттук, а не съм сигурна дали мъжа ми ще се справи ако го пратя до супера да провери - предполагам че за него всички папмерси и млека си приличат.  Laughing Благодаря ви.

# 87
Teopr и от мен честито   bouquet  Пожелавам ти много здраве и  семейно щастие!
Лилиана,Памперс актив фит за 4-9кг е около 11 евро(32 в пакет),памперс Ню бейби 4-7кг е 10,26евро(32 в пакет),а нощния памперс4-9кг също около 10 евро(38 в пакет
ох,имам чуството,че на мен ми се падна най-ревливото бебе от януарчетата  ooooh! всеки ден от 6 следобяд до 12 започва едно хленчене и реване нямам нито минута свободно време,а понякога като започне и от обяд направо се чувствам супер изтощена.
едно кафенце,дори капучино не мога да пиййна,че го започват коликите.

Последна редакция: нд, 25 мар 2007, 17:26 от bori7

# 88
bori7 какви цени  Shocked
Нямам думи.

Да ви питам, майчета - с каква водичка правите млякото на бебчетата? Тук ползвам Девин изворна с розов етикет и загрявам в ел. кана до завиране, ама като пристигнем там трябва бързо да се ориентирам и ще ми е по-лесно да ме "подготвите"  Wink       bouquet

# 89
с чешмяна
Преварям я 10мин.
Аз си нямам понятие колко струва памперса,защото много рядко съм
 купувала- не е мое задължение,а на таткото:)
А той го взима обикновено от Метро.
Когато бях в родилното минаваха представители на разни фирми една от които и Памперс.
Дадох си адреса и оттогава все ми изпращат разни купони за намаления на техни продукти.
Н е ги ползвам, но ако някоя от вас ги иска мога да и и ги препратя.
Не съм от Атина, а от Патра
 bori7,
съчувствам ти. Дъщеря ми за мой късмет,а и за неин вероятно ,
не разбра какво са колики и раснене на зъб.
Сигурна ли си ,че плаче от колики? Да не би да не и стига млякото?
Чувала съм за такива случаи

Общи условия

Активация на акаунт