Книга :)

• 507
  • 7
  •   1
Отговори
Здравейте. Аз съм Мила Янева ,майка на десетгодишен, влюбен в книгите момък. 😊 Пиша от съвсем нов профил,защото старата ми регистрация е невалидна , с по-активните от вас,обаче се знаем и със сигурност ще ме разпознаете ,вечно издирващата книги . Тази година ,моето дете пожела книга,която аз към момента не мога да си позволя. Вдъхнових се от тема по-надолу ,в която се предложи размяна. Разменям покъщнина и лични вещи в размяна на книгата ,за да зарадвам сина си. Моля,да не бъда осъждана. Знам,че поставям себе си в ролята на жертва,но положението ни в момента не е цветущо. Бих могла да разкажа с подробности ,но не желая да отегчавам никого. Накратко се боря с раково заболяване и лечението ми е пряко обвързано с доста финанси. Мога да предложа мои дрехи,разбира се запазени , декорация за дома,украса, каквото търсите.Благодаря за вниманието, желая на всички прекрасни празници!

# 1
А коя книга иска десетгодишният?

# 2
  • София/Севлиево
Да,коя е книгата, която се търси?

# 3
Здравейте😊 Книгата е Хари Потър и Орденът на феникса - книга 5

# 4
Мога да помогна с ваучер за Озон за 30 лева.
Намерих две издания, едното на цена 29 лева, другото - 69. Ако не държите на скъпото издание, ваучерът ще покрие цената и евентуално ще си поемете само доставката.
Ако Ви устройва ми пишете на лично за ваучера.

Последна редакция: вт, 17 дек 2024, 12:18 от Mama Ru

# 5
Мога да помогна с ваучер за Озон за 30 лева.
Намерих две издания, едното на цена 29 лева, другото - 69. Ако не държите на скъпото издание, ваучерът ще покрие цената и евентуално ще си поемете само доставката.
Ако Ви устройва ми пишете на лично за ваучера.

Mama Ru ни зарадва и книгата скоро ще е при нас. Много сме благодарни и щастливи!!!!

# 6
Приятно четене.

# 7
Благодаря и на ПростоАз,която зарадва сина ми с две книжки. MamaRu ,ПростоАз вие сте нашето коледно чудо. Прегръщаме Ви! Хора с гоооолеми сърца!!!

Общи условия

Активация на акаунт