💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 119 139
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 60
  • София
Adoralova,а ще може ли да обобщиш с дузина "тиренца" по-интересни моменти от подкаст Раду,когато успееш да го изгледаш.Благодаря предварително!

# 61
# 62
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вайс също е в екипа на Стратимир. И другия ми изглежда познат,дали не е Добрин сезон1?

Да, ще обобщя подкаста с тиренца:)

# 63
  • На Изток от Рая
Благодаря за темата и огромния труд положен за създаването ѝ!
За мен сезонът беше слаб, а повечето финалисти ги изпратих с негативно мнение или ми бяха безразлични с изключение на Раду, Анджи и Гешев.
Следващият сезон може и да не го гледам, но не се заричам🙂, особено ако някой познат не се е излъгал или са го излъгали да участва. Ако не пък ще гледам визитките и така ще преценя.
Ох, и аз гледам подкаста с Раду, почти съм накрая, ще кажа само, че той е влязъл с идеята да помогне на жена да спечели игрите...
Оставям на Adoralova да се заеме с тежката задача да резюмира тези 3 часа😉

# 64
3 часа! 👀 Приятна изненада! Въобще не съм обърнала внимание на времетраенето, а го чаках. Днес само началото чух. Ооо, утре ще го слушам с кеф, докато... опаковам подаръци. 😁

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 21:58 от Bilyana14.

# 65
Тая година имаш ли състезател, който си е от нормално бачкаторско семейство или пак събрахме хайлайфа? Десислава баща и бил с бизнес, майката в министерство на икономиката, Гешев прави метрото, Раду с хотел...някой нормален...такъв обикновен гражданин?

# 66
  • На Изток от Рая
Тая година имаш ли състезател, който си е от нормално бачкаторско семейство или пак събрахме хайлайфа? Десислава баща и бил с бизнес, майката в министерство на икономиката, Гешев прави метрото, Раду с хотел...някой нормален...такъв обикновен гражданин?
Аз не забелязах някой от участниците да  е от хайлайфа, на Раду родителите живеят в Молдова, където си е голяма мизерия, майка му е учителка. Добрин е бил зависим от трева и е бил "лошо момче", а това че Гешев "прави" метрото... учил човекът и участва в правенето. Не забелязах и останалите участници да са нещо хай

# 67
Е, как: 😉Добрин- мебелист, видяхме обикновени родители; Димитър- войника, Венци…все обикновени хора!
Но имате право: твърде интересни хора имаше: Мартин от Род Къневи и Род Пейчеви, Кралев от Род Кралев🤣, Маги от Род Иванови US😉, дъщерята на една Дизайнерка и една Анита от Канада… Пропускам ли някой със значим род🤔 и произход?

# 68
Какви бяха таксите в италианския лицей, че нещо не си спомням?

# 69
  • На Изток от Рая
Какви бяха таксите в италианския лицей, че нещо не си спомням?
От 30 участника един в Швейцария и един в италиански лицей и вече всички били хай.. А на Венци за детския дом някой дали му е плащал такса...

# 70
Благодаря за темата и огромния труд положен за създаването ѝ!
За мен сезонът беше слаб, а повечето финалисти ги изпратих с негативно мнение или ми бяха безразлични с изключение на Раду, Анджи и Гешев.
Следващият сезон може и да не го гледам, но не се заричам🙂, особено ако някой познат не се е излъгал или са го излъгали да участва. Ако не пък ще гледам визитките и така ще преценя.
Ох, и аз гледам подкаста с Раду, почти съм накрая, ще кажа само, че той е влязъл с идеята да помогне на жена да спечели игрите...
Оставям на Adoralova да се заеме с тежката задача да резюмира тези 3 часа😉

# 71
Вайс също е в екипа на Стратимир. И другия ми изглежда познат,дали не е Добрин сезон1?

Да, ще обобщя подкаста с тиренца:)
Добрин няма нищо общо с бокса. Той е от ранга на Гого и Добрин))) Поне такъв се заявяваше)) Човекът правеше салта, бе изобщо....не помня  как точно си описваше спорта, дори в Гърция бил преди игрите и с това се изхранвал. Не е Добрин това-абсурд. По-скоро Юли може да се появи някъде, това му е била мечтата не  помня точно къде да участвал -професионално, но...нещо не станало. Изобщо две различни планети. Би ми било интересно Гого и Добрин от 1 сезон дали се познават, все пак...общ интерес към еднакъв спорт имат.

ПП. Как сезон с 4 племена(( Че то аз мога ги запомня, на битки ще стана разногледа, абсурд.
Не гласувах за сезон 1(мислех, че повечето не са го гледали и няма смисъл, но..сега ме е яд , ама ме мързи  да променям) Нещо между сезон 1 и 4  трябва  да се стремят според мен в бъдеща, ама...къде ти.
Сегашният победител е точно като първия, но по-елегантно пробутан. Само дето беше и по-подготвен,та... иначе същия (ама онзи хем по-загубен и го подценяваха със странностите му, хем преметна всички с еко-меко каузата си) Бе изобщо още ме държи ,   та този там Мартинчо  ми е все тая, вече съм  туширана емоционално от Добрин  в 1 сезон. Нищо не може ме изненада))

Последна редакция: ср, 18 дек 2024, 23:48 от Анонимен

# 72
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Раду в Подкаст : Enjoy!

- Не е играл на всяка цена и победата не му е била приоритет.Не му е пукало дори да излезе още първата седмица.Никога не е саботирал,раздавал се е винаги.

- Влязал е с идеята да е бушон за жена,която да направи победител (Миро - Бистра hello ).
Защо? (Ваня) , "Исках да се случи нещо ново в ИВ,но играта много се заплела и изменила" .
С никой не е обсъждал първоначалната му идея,за да не звучи като предизборна кампания. Проучвал е всички жени от всички племена от ден първи.Харесал си е Анджи и Маги да ги бута,затова бил толкова недоволен,когато са отпаднали на финалите.

- Печата,който Караолис отказа,за да се чуе Раду със семейството било грешка на ниво игра и бъдещето им,но голямата му дъщеря Рада на 5г го мислила за умрял (не знам как е имал това инфо),затова било важно да се чуе с тях и тя да го види.

- Много се сближили с Караолис и му казал,че ако трябва да избира между Караолис и себе си,Раду щял да играе бушон за него.

- Коментира Силвия и усещам,че не я харесва без да го казва директно.Не е гледал нейния епизод в Подкаста.
В началото тръгнали с голямо недоразумение от разговора около храстите,когато той й намеква за кой да гласува (сцената била режисирана от Продукцията и го накарали той да говори с нея) и явно така са си останали.
Самоизбирането й за капитан било много нелепо.

- Koгато загубиха битката залог,гласувал за Калоян да отиде в друго племе,защото е знаел,че няма как да промени вота.По време на този вот му хрумнало гениалната идея да се правят,че с Караолис вече не са приятелчета,за да не ходят и двамата на битки. Караолис е трябвало да лъже момичетата,че вече не иска да играе с Раду и че иска да играе с тях. Караолис отказал този стратегически ход. Според Раду щяло да им се получи,защото Анджи,Виктория и Караолис имали общ език,на едни години и мн се разбирали.

-  Много му било трудно сам мъж в племе, размятали се гримове,пили..Момичетата гледали да го интегрират в компанията.Силвия,когато твърдеше,че й било мъчно как Раду е сам мъж и тн,според Раду го е направила само,за да опипа почвата за бъдеща игра заедно и още тогава е умувала да разпадне женската коалиция.

- Синия цвят му е любим,но покрай Игрите много е заобичал Зеленото.Сърцето му било полу синьо и полу зелено. Blue Heart Green Heart

- Миряна и Караолис водили календар,който вписвали на земята и винаги знаели кой ден от седмицата/месеца е.

- Седмица 8. Когато се запътил за Изолатора си е мислил,че Караолис е там.
Изолатора е "много гадно място,защото времето спира". С Павел били спасение един за друг. Много спали/лежали и това ги демотивирало.
Шок и ужас изпитал като видял Виктория в Изолатора и все още не разбира защо са се разпаднали.Яд го е,че много хора си отишли за нищо заради въпросната коалиция.

- Завръщането в обединеното племе. - 17 кг от началото на Игрите до Обединението.

Ако не е бил с първи имунитет,е бил сигурен пътник.
Многократно е говорил с Микяй,че не трябва да играе с МиД,но той не го слушал.Бил си дал думата.
(Аз казвам,че Микяй е мишок и много го е шубе от битки,затова играеше картата "дал съм дума")

- Гешев е бил изключително подготвен за всички игри и стратегии! (казва го с голямо уважение и гордост)

- Всички много се изненадани за елиминацията по отбори и бил сигурен,че Маги ще го избере.Даже в глава си започнал да обмисля как ще минават трасето.Като разбрал,че е с Гешев,който нарича Старшината, бил много спокоен,че ще победят.
 Отстъпил грошовете,защото Гешев е справедлив и го уважава. Също така е стратегически ход Гешев ще заиграе с него.

- На разговора със семействата ,важно му било да разбере дали Мария,малката дъщеря на 1 година и половина, е проходила,защото с жена му имали притеснения за забавяне в развитието.В Изолатора много е мислил за Мими и притесненията им.

- Забавна случка:
Със Силвия ходили за джанки,намерили костенурка и когато Силвия я вдигнала,костенурката я напикала.Много се били смяли.

- Случка специален спомен - На 1-ви юли рано сутринта Раду събудил всички,качили се на покрива и гледали Изгрева. Продукцията им се скарала като научили. Само Ангел казал,че не му се занимава с глупости и продължил да спи. На следващия ден Ангел отпаднал на елиминация.

- Молдова,където му е семейството - бедно,мизерно и хората трудно оцеляват,основно чрез селско стопанство. Майка му му пращала лук от Молдова. Живее в България от 2008г и никога не би напуснал България.Дошъл със сак,пълен с буркани свинско. Любимия му маршрут е автобус 280 и 94.
Сестра му живее в Румъния с 2 дъщери.
Има по-голям брат с 5г ,който от 22 години е наркоман. Плаща му комуната в Хърватска вече 7-8 години, но е избягал малко преди стартирането на Игрите и за малко Раду да откаже да участва.Всичко е било планувано и майка му е трябвало да помага на жена му с децата докато го няма,но заради избягалия брат е мислил да се откаже.Жена му е казала,че ще се справят и да ходи.

- Никой не е знаел,че е в ИВ. Казал на приятели и роднини,че е в Саудитска Арабия по работа.Някой хора(хора от залата,с който тренира) му се обидили,че ги излъгал.

- С никой предишен и настоящ участник не се е познавал преди началото на сезон 6 и е нямал никаква информация кое,как ще се случва,нито предварителни коалиции.Знаел е само Морунов покрай карането на ски,но никога не са обсъждали Игрите и дори не му е казал,че също ще участва. (Браво!)

- Амбициозен,всяка година си поставял нови цели и проекти. Участието му в ИВ се отразило зле на бизнеса му транспорт с камиони,защото е отсъствал цяло лято и много планове не се реализирали.

- Кастингите: Минали леко и безпроблемно.
Първи кастинг през април и ги карали да тичат под дъжда и в студа.Пелипенко била там с 39 градуса и Раду й дал негови сухи,чисти чорапи.

- За МиД - подготвени и добри на терен. Не подкрепя саботажи и смята,че това не е начина да играеш играта.Не уважават противниците, смели се и радвали,че Гешев е бил Раду.Раду много го заболяло от тази им реакция. Били прекалили много.

- Би участвал в Ол Старс.

Последна редакция: чт, 19 дек 2024, 05:03 от Adoralova

# 73
 Благодаря за резюмето. Оставам със смесени чувства за Раду. Фалшивее ми и то много.

# 74
  • гр.София
Адоралова, благодаря за резюмето!
Раду много ме ядосваше на моменти,но финално ми е най-яркият и цветен образ в сезона.  Мен ме учуди,че толкова си паснаха с Павката, мислех,че не може да имат допирни точки.

Общи условия

Активация на акаунт