💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 108
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 90
  • София
Не,последният обзор беше ден-два преди финала и още тогава си казаха,че с това финишират.

# 91
Ама защо? То точно коментарът на финала и на сезона като цяло е най-интересен.

# 92
  • София
Според мен точно с това си некоментиране на финала показват какво мислят за него, а и за сезона като цяло. Не е като и да не го споделяха във всеки live. Общо взето сме на едно мнение 😁

# 93
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Надкаст имат достатъчно работа и печелят пари,за да се занимават с ИВ.Отсвириха ги ясно и категорично,дори се чудя дали ще споменат сезон 7.
ИВ виждам как започва да се свлича надолу и я го има още 2 сезона,я не.

Тези хора как не разбират,че участниците им да ходят във възможно всички налични подкасти е САМО ПЛЮС за Продукцията,защото това е реклама,това е непрекъснато споменаване на продукта им,влиза в съзнанието и ума на хората.
И дори зрители,които не гледат ИВ,но следят другите предавания и обзорите в Надкаст,ще научат за ИВ и участници,само докато разглеждат видеотеката на канала на Надкаст.

ИВ направиха един личен канал,които е успешен според гледаемоста на видеата им,но смятам,че на ниво Ютуб,могат повече ползи да изкарат.

# 94
Аз мисля ,че трябваше да коментират финала, щеше да ми е интересно да чуя какво мислят за обрата в последните 10 секунди. За победителите изобщо... за Раду, дето остана четвърти... Дали, според тях Мартин и Добрин са се разбрали да делкат наградата.
Ако са коментирали от дъжд на вятър - ОК, приемам да не коментират финала. Но те коментираха всеки един епизод най-подробно през целия сезон. И сега... за финала - мълчание.

# 95
Щяха да покажат, че могат без ИВ и че са ги отсвирили ясно и категорично, ако не правеха лайф всяка седмица, обсъждайки всеки епизод със записки. И точно за последния епизод решиха, че не им се занимава. А то точно него могат или просто да коментират, или ако толкова са им събрали, да сипят с големия черпак. Не мисля, че на продукцията ѝ пука, че не са коментирали финала, но на нас феновете ни пука и е малко разочароващо. Напомня ми малко как Комеди клуб започнаха да коментират последния сезон на Ергенът, нещо се разсърдиха и решиха да спрат да го коментират. Специално при лайфовете на НадкасТ си имаше и значителен интерес, така че това им решение не е дори по финансови причини, което донякъде бих разбрала...

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 03:48 от Alucard

# 96
Във връзка с предни коментари, не мисля, че Мартин и Добрин не са приятели. Аз гледах приятелката на Мартин в Чакалcast, разказваше как доста често вече си излизат по двойки и са се сближили. Друг е въпросът, че според мен освен спорта, те едва ли имат супер много допирни точки в живота извън играта.
Също така от нито един подкаст не усетих намек, че са имали уговорка да си делят парите. Смятам, че всеки един от тях е искал победата и парите само и единствено за себе си.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 04:59 от Meddyy

# 97
А от къде идва това,  да си делят парите?

# 98
  • Bayern
Заради  разочарованието си от продукцията, очаквам следващата година ИНВ да е с още по-малка гледаемост, но се притеснявам,че ще обвинят новите водещи за това

# 99
Е хайде нещо забавно: Филип с нов стайлинг:

# 100
Е хайде нещо забавно: Филип с нов стайлинг:

Има чувство за хумор....

# 101
  • Бургас
Не го помня кой е...но е ужасен на снимката 😂
Стайлинга на Борисенко Леноров е по як!😂

# 102
Не го помня кой е...но е ужасен на снимката 😂

Филип Атанасов - Фифо, финалист от сезон 4 (2022 г.)

# 103
Днес във фитнеса видях близначките от сезон 5 - Теодора и Веселина Маринови. Пътували 7-8 часа от Варна и трудно са намерили фитнеса. Поговорих с тях, разказаха ми че са влезли в предаването за последователи. Не им е била важна наградата, а просто да се видят по телевизора и да станат известни. Питах ги дали биха участвали в All Stars, като и двете отговориха, че не искат да имат повече нищо общо с предаването, освен че са участвали там (т.е. нямат да участват). Голяма част от това което е на екрана и било инсценирано и няма нищо общо с това което сме виждали на екран. Питах ги дали са гледали тазгодишният сезон и отговора им беше този: ,,В началото на сезона се опитахме, но бързо ни доскуча.". Успях да разбера само толкова информация, но доколкото разбрах сега се готвели за някакво състезание.

# 104
Раду, герой? За мен лично той беше един "фалшив герой"!

Изтриха мнението на Иван С. 659770 и това моето увисна леко..

Общи условия

Активация на акаунт