💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 140
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 105
Кой плаща сметките 😄😄😄

https://www.facebook.com/share/v/12Aamg1jMG7/

# 106
Раду, герой? За мен лично той беше един "фалшив герой"!

Изтриха мнението на Иван С. 659770 и това моето увисна леко..
Е, то реално аз казах нещо подобно. Образа му няма нищо общо с образи като тези на Момчил, Морунов или Гого, но заради някои фактори той излиза като един от харесваните участници, поне от това, което аз виждам тук като мнения, анкета и по други социални мрежи. Подкаста му има повече гледания от този на победителя, а и останалите 2-ма финалисти. Ако беше участвал в предишни сезони най-вероятно нямаше да е в тази позиция, в която е сега. Аз съм съгласен с доста от критиките по негов адрес. Дразнител и провокатор е. Може би е и манипулатор, но имаше и казани неща по негов адрес, които са крайни и несправедливи и той извлече повече ползи от тези нападки, отколкото негативи.

Иначе най-големите фактори са, че М и Д + Кралев бяха затвърдени като най-големите дразнители, а и женската коалиция също не беше харесвана от не малък процент от хора. А, това са все хора срещу, които той игра. Това, че нямаше и изявен герой тип Момчил също е фактор.

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 10:52 от Иван С. 659770

# 107
Коя наша участничка може да постигне времето на тази:

# 108
 Точно това го бях пускал с подобен въпрос но ми изтриха поста. Simple Smile

# 109
  • Буркина Фасо
Точно това го бях пускал с подобен въпрос но ми изтриха поста. Simple Smile
не всеки е с късмета си Smiley

друго си е да си без жилетка тежаща 20 кг.

# 110
  • София
Няма такава!
Според мен на пръстите на едната ръка са и нашите мъже, които биха минали това зверско трасе.
Ако я пуснат тази нинджа или някои от най-силните в колумбийското Десафио може и жена да спечели нашите ИВ, ама проблемът тук е че в нашите финали има прекалено много груба сила, т.е. мъкнат се тежки вериги и се бутат и мъкнат големи тежести. Там вече жените нямат шанс за съжаление. Гешев щеше да си спечели според мен и то със сериозно предимство ако не беше стрелбата му с топката.

Между другото има видео от последното гостуване на участник от този сезон при Гала. Не го забравиха Раду. 20 минути е гостуването му при Гала.

Има и интересно видео от ютюб канала (вижте 1 страница) на Мартин и Добрин, където те двамата заедно с Борисенко, Стан, Маги, Калоян, Гешев и Микяй минават трасета и се забавляват.

# 111
В официалната страница рекламират Фифо като треньор! Какво ли стана с близнаците-треньори? Joy

# 112
Зорито е бременна. Няма да участва в Ол Старс.

# 113
Защо, колко години ще продължи бременността и?

# 114
Тя Зори и без това не си спечели кастинг битката, така че нямаше “сигурно място” в ол старса. Изабел, дето беше при червените, я би🙂

# 115
Зорито е бременна. Няма да участва в Ол Старс.
Е никой не знае кога ще е този Ол Старс. Може да е когато детето й е на 3 години Wink

# 116
А може и на училище да е тръгнало, ако се забавят повече и сезонът стане не Ол, а Олд Старс Satisfied

# 117
Не бих гледала канала за Мартин и Добрин при никакви обстоятелства.Дори да бъде за кратко и за едно клипче.
Продукцията да си ги гледа,нали са много близки.

И аз видях обявяването на Фифо за треньор и ми мина през ума,че при двамата приятели не е имало желаещи и тяхното обявяване за 'ОФИЦИАЛНИ треньори" на ИВ е било пореден неуспешен проект за Продукцията. Май взеха много неуспехи да колекционират последно време.. (защо ли?) Smiley

На Фифо кога му се роди детето? Не следя ИВ клюките.
Честито на Зори. Бебето няма да му е много трудно да мине майка си по красота и интелект.

# 118
+1 !
Не бих гледала канала за Мартин и Добрин при никакви обстоятелства.Дори да бъде за кратко и за едно клипче.
Продукцията да си ги гледа,нали са много близки.

# 119
Всъщност Мартин и Добрин имаха толкова много желаещи, че даже им се наложи да пускат допълнителни дати.

Общи условия

Активация на акаунт