💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 159
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 120
Честно казано, последния сезон го оценяваме много по-ниско от предните два. Говоря за мен и абсолютно всички в моето обкръжение. То и пети сезон беше скучноват, но шести вече беше катастрофа. Ако не направят all stars догодина няма никакъв шанс да гледам. Пък и не знам колко години планират да правят кастинг битки. Мисля, че им трябва спешно такъв сезон.

Мартин по изражение ми се струва, че се опитва да се "подмазва" на аудиторията, ама не виждам да се радва на добри резултати.

# 121
Allstars ще е пълен провал. Всички се знаят на редовен сезон, по каста си признават, а какво остава за сезон на звездите. Всеки ден ще има промяна в племената и всички минуси продукцията ще си ги извади едновременно.

# 122
Всъщност Мартин и Добрин имаха толкова много желаещи, че даже им се наложи да пускат допълнителни дати.

Е тия тренировки по един ден ли са, че допълнителни дати дават. 
Явно другите треньори ще останат безработни горките. Как ли пък няма да повярвам на такава глупост.

# 123
Вярвайте в каквото пожелаете. Информацията е общодостъпна на страницата trase.na.voliata в инстаграм. Мартин и Добрин организират събития, на които има трасета с препятствия. Имаше толкова много желаещи да тренират с тях преди НГ, че действително трябваше да обявят допълнителна дата. Сега предстоят още, следващото е на 12.01. На тези събития, доколкото знам, присъстват хора от екипа на ИВ и си набелязват състезатели. Тази идея с официалните треньори е с маркетингова цел, за да привличат още повече хора и да се вдига шум в социалните мрежи.

# 124
Всъщност Мартин и Добрин имаха толкова много желаещи, че даже им се наложи да пускат допълнителни дати.
Даааа....а един мармот завива шоколада в станиол....
Joy

# 125
Както и предполагах... Светлин ще участва в световното отборно състезание по калистеника в Дубай в отбора на Гого. Дано победят.

Пс Обърнете внимание на тея момчета. Много е вероятно някой от тях да участва в Сезон 7. Grinning

# 126
  • Stockholm
Значи аз съвсем отговорно заявявям пред тази трибуна, че и ако следващият сезон е подигравка, приключвам завинаги с тях.

# 127
  • Буркина Фасо
до сега имало ли е подигравка ?

# 128
до сега имало ли е подигравка ?

чи кък!

# 129
  • Stockholm
Искам само две племена в All stars´- едното на фаворитите на продукцията, демек победителите   + коалиционните им партньори, които ги бутаха до финала  и второто- на ощетените, завършилите втори и трети + мистериозно отпадналите като Цецо, Димитър и други от сезоните. Игрите да са с жребий, а дестнациите само резиденция и стопанство, като в стопанството да има яйца, срене, плодове, зеленчуци, варива и картофи.

# 130
Плюс горните - аз искам и изгонените за носене на храна или телефонче - Александър и Ситнилска.

едит:
Кико как не те е срам?

Значи "принципно"?!?  трябва да тероризирате участниците с глад?
Плюя на тези ти принципи!

Последна редакция: пт, 10 яну 2025, 02:30 от Soney

# 131
Абсолютно съгласна съм с тези брилянтни идеи!! 👏

Искам само две племена в All stars´- едното на фаворитите на продукцията, демек победителите   + коалиционните им партньори, които ги бутаха до финала  и второто- на ощетените, завършилите втори и трети + мистериозно отпадналите като Цецо, Димитър и други от сезоните. Игрите да са с жребий, а дестнациите само резиденция и стопанство, като в стопанството да има яйца, срене, плодове, зеленчуци, варива и картофи.

# 132
  • Буркина Фасо
цялата работа опира до ясни и за нас правила, както и спазването им.

# 133
  • Sofia
Така е! Ясните правила обаче са в разрез с желанието на продукцията да диктува събитията! И надали изгарят от желание да ги въвеждат. 😊

# 134
Ясните правила са утопия. Продукцията трябва да има начин да влияе на играта.Представете си едното племе започне да бие наред и играта става безинтересна.Иначе добре звучи на теория, но на практика няма да е добре.Друг е въпросът, че ако бяха малко по-кадърни тези насочвания на играта щяха да ги правят финно и не като слон в стъкларски магазин.

Общи условия

Активация на акаунт