💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 188
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 150
Глупости, тя пусна стори от Нова година с друг, но му беше скрито лицето, но определено не беше Илиян.

# 151
Жорката е на конкурса мис България.  Да не си търси нова приятелка Joy Trollface

# 152
  • София
Весела участва, нали е Мис Пловдив.

# 153
Победителят в "Игри на волята" Милен стана татко на момиченце

https://www.bgdnes.bg/shou/article/19719243

# 154
Пак там - Димо пуснат срещу два бона:
https://www.bgdnes.bg/krimi/article/19714630

# 155
Весела участва, нали е Мис Пловдив.

Коя е тази, била ли е в Игрите , не я помня Thinking

# 156
Това е гаджето на Жоро от Игри на Волята. Тя участваше в Къщата на Инфлуенсърите заедно с него, там се запознаха.

# 157
Доскоро (преди месец проверявах) всички сезони и епизоди на Игри на Волята бяха качени в официалния им vbox7 канал (igri_na_volyata). Забелязвам в момента, че почти всичко е изтрито от там, освен онези абсурдни видеа с неудобните въпроси към участниците.
Някой случайно има ли архив към сезоните? Намирам само последния в DailyMotion

Би било голяма трагедия ако са премахнали архива, който беше там още от сезон 1 и можехме да сио припомним старите сезони

# 158
Би било голяма трагедия ако са премахнали архива, който беше там още от сезон 1 и можехме да сио припомним старите сезони

Аз имам всичко без сезон 1.   Това е основния недостатък на облаците - че всичко е в техните ръце.

# 159
На 4 мин и 20 секунди видях моята фаворитка в Игрите Пелипенко и се чудя каква случайност е станала Simple Smile
Беше най - спокойното и приятно момиче

# 160
  • Bayern
Доскоро (преди месец проверявах) всички сезони и епизоди на Игри на Волята бяха качени в официалния им vbox7 канал (igri_na_volyata). Забелязвам в момента, че почти всичко е изтрито от там, освен онези абсурдни видеа с неудобните въпроси към участниците.
Някой случайно има ли архив към сезоните? Намирам само последния в DailyMotion

Тук има Сезони 3,4, и 5 , не знам дали са всички епизоди ....
https://playtube.tv/search?keyword=%D0%B8%D0%B3%D1%80%D0%B8%20%D … 2%D0%B0&page_id=1

# 161
На 4 мин и 20 секунди видях моята фаворитка в Игрите Пелипенко и се чудя каква случайност е станала Simple Smile
Беше най - спокойното и приятно момиче

Нещо не разбрах кое трябваше да ме смути. Какво изпуснах?

# 162
За зрители не е особено смущаващо, само една простотия. Но ако изненадващо ти се появи един такъв на улицата, си е смущаващо. Пропиленко се открои с лежерната си реакция.

# 163
Може би идеята на клипа е нашето подсъзнание - всички правят асоциация с "онези" топки:laughing: Пелипенко отговори елегантно без да се разбира какво си е помислила.

# 164
Минавам само да кажа, че последният сезон лично за мен беше абсолютен провал по всички направления. Опитах се да го загледам насила най-вече от носталгия към доброто старо време, но така и не ме грабна. Освен да благодаря на Продукцията, че ми освободи десетки ценни часове, които успях да оползотворя за къде-къде по-смеслени и продуктивни дейности от едното голо плужешко лентяйстване пред монитора.
За мен това предаване приключи. А имаше голям потенциал, но...

Общи условия

Активация на акаунт