💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 127 206
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 165
Аз харесвам пранкове,но тази тук не ми е смешна.
Сезон 2025 ще е най-важният сезон досега. Или ще се стегнат и ще направят една качествена продукция(която да им върне славата от сезон 2,3,4 и донякъде 5) или са Чао.

2024-та беше провал по всички линии да,но феновете няма да се откажат от новия сезон,просто защото очакват/вярват,че проблемите ще се разрешат в сезон 7. Да не споменавам вече наличието на конкуренция и от Продукцията нямат право на изцепки повече.

Аз лично съм песимистично настроена,но искам да не съм права.

# 166
Малкият Къванч с нов успех:

# 167
Браво на Микяй! Тук му е силата Simple Smile

# 168
След кратка почивка Кралят и неговите съратници разкриха какво всъщност се случи в сезон 6, и кои са истинските машини в предаването...

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 00:05 от tfn2k

# 169
След кратка почивка Кралят и неговите съратници разкриха какво всъщност се случи в сезон 6, и кои са истинските машини в предаването...

https://www.youtube.com/watch?v=AL9AXRhsbhM&ab_channel=SarcasT
това ти ли си?

# 170

това ти ли си?
От плът и кръв, и дигитални чаршафи...

# 171

Ее браво Simple Smile Кефи ме ти-шъртът... издава рок вкусове и чалга заклеймяване (само така) Wink
И "ембедвай", демек вграждай линка... за наше удобство, не за друго, хаха.

Ето така

А с това ми скъса̀ нервите. Мислех, че ще е минута-две, ама то... Час и 18?

# 172

А с това ми скъса̀ нервите. Мислех, че ще е минута-две, ама то... Час и 18?

Няма оправия, иначе се тресе цялата маса, ако с нещо не се занимавам постоянно...ADHD проблеми Satisfied

# 173
Скрит текст:
Значи попадне ли ти химикалка или запалка в ръцете, ще е щракане с часове? Горко им на околните Grinning Броеница вземи.
А от екипа на предаването да не ти се скарат, че ги коментираш?

# 174
E, нали имаме свобода на словото?

# 175
Е то има, ама тези от Игри на волята правеха мизерии, доколкото помня. Има и такива продуценти, които забраняват коментарни подкасти за техни предавания (Венелин от Miss Plus Size например. Беше нашокал канчето на Кукушев, че използвал кадри от предаването му и че коментирал. И  Кукушев вече не коментира това предаване).

# 176
  • София
tfn2k, велик си JoyJoyJoy
Особено накрая импресията на Раду е "топ-ъф-дъ-топ", уцелил си го на макс JoyJoyJoy
Продължавай в същия дух, подпуквай сега Ергенките а наесен да те гледаме в един от двата формата

# 177
Е то има, ама тези от Игри на волята правеха мизерии, доколкото помня. Има и такива продуценти, които забраняват коментарни подкасти за техни предавания (Венелин от Miss Plus Size например. Беше нашокал канчето на Кукушев, че използвал кадри от предаването му и че коментирал. И  Кукушев вече не коментира това предаване).
Да пишат на Ряпата, ако ше мрънкат, аз само чета и нищо повече...А и аз за продукцията съм като за умрелите - или хубаво, или нищо...

Последна редакция: чт, 06 фев 2025, 15:01 от tfn2k

# 178
  • София
Аз не разбирам много, но дали и Денислава не се е окепазила, като Бистра от съседното риалити?
Аз си я спомням с по-големо носле и като цяло лицето и е доста лифтирано ако мога така да се изразя. Отделно, че има един тон филтри. Но тук прилича на картичка, която чалга дивите явно продават с телефонен номер на гърба... Grinning Матапя се за последното, ама не е истина как всички си приличат все едно са клонирани в някаква ферма за захаросани, пластмасови кукли.

# 179
  • София
tfn2k, посмях се с глас, хем някои от нещата сме ги чели тук Grinning. Тия час и кусур минаха неусетно.
Само чиповете... Grin

Общи условия

Активация на акаунт