💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 125 372
  • 1 200
  •   2
Отговори
# 945
Ще е непростимо ако минаването по пръчките на ръце продължава да води до парчета отлепена кожа!
Освен това намаляването диаметъра на сферите в които съотборниците те търкалят с вързани очи беше грешка. Върнете големите сфери.

# 946
Идната седмица Мартинчо участва в "Муха в супата".

# 947
  • Stockholm
И много му пасва да е самата Муха.

# 948
  • София
Влога с тренировъчния лагер на Фифо и Гого в Созопол.
Много хубаво видео.

Simple Smile

# 949
Дяволо, благодаря, благодаря, благодаря за видеото! Уникални са момчетата! Heart Heart Heart

# 950
Не знам дали е качван тук този подкаст, Павел при Чефо:
Скрит текст:

# 951
https://nova.bg/accents/view/2025/07/10/503717/%D1%80%D0%B0%D0%B … D1%8F%D1%82%D0%B0
Ралица Паскалева и Павел Николов се впускат в екстремното приключение “Игри на волята”

# 952
  • София
Цитат от статията:
Цитат
В новия сезон всичко ще бъде различно

Толкова е различно всичко: чак на 360 градуса са превъртели играта JoyJoyJoy

# 953
Цитат от статията:
Цитат
В новия сезон всичко ще бъде различно

Толкова е различно всичко: чак на 360 градуса са превъртели играта JoyJoyJoy

Само варелите да не ми пипат.

# 954
Абсолютно не смятам да им гледам нагласените буламачи повече. Със здраве Simple Smile

# 955
Харесвам и Ралица, и Павката, така че за мен не е лоша новина.  Виж вече ако бяха турили Джаферката и Зейнебчето... вече щях да се замисля дали да гледам Grinning

# 956
  • София
Само варелите да не ми пипат.
Спокойно,
всички варели са на място и разположени по предназначение (или чакат за повикване), заедно със всички дъски, винкели, щайги, сандъци и други боклуци JoyJoyJoy
Скрит текст:

Е, има една стена за катерене, която разваля малко пейзажа, ама ще я преживеем, всичко друго (дори арката с емблемата) си е както вече казах: противоположно на 360 градуса спрямо миналия сезон.

# 957
Варелите от последната снимка са преживяли доста Joy

# 958
  • София
Харесвам и Ралица, и Павката, така че за мен не е лоша новина.  Виж вече ако бяха турили Джаферката и Зейнебчето... вече щях да се замисля дали да гледам Grinning
Сезонът с Жени счупи рекорд по гледаемост. Имаше мегдан за промени Grinning

# 959

Ралица Паскалева и Павел Николов се впускат в екстремното приключение “Игри на волята”

Първо - за водещите няма нищо екстремно и второ, не се впускат а ходят на работа.
Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт