💪 Игри на волята България - В очакване на сезон 7 (2025)

• 116 061
  • 1 200
  •   1
Отговори
# 1 170
Ваня ще е водещ на подкаста,а първите гости са Мартин и Светлин. Първият епизод е на 8 септември, сега са качили ново видео. Явно това видео с Мартин е било за заблуда или пък шега

# 1 171
🤣🤣🤣
Оценявам добрата шега!
Значи само първия епизод ще пропусна. Wink

Последна редакция: сб, 06 сеп 2025, 11:18 от Bilyana14.

# 1 172
Вместо да нямам търпение да започне, да тръпна и да се вълнувам, се усещам че даже се надявам това да е последният сезон. Първо ,че е прекалено много ,като обем епизоди. Второ с тея малоумни нагласени игри и за комедия не стават. Съсипаха едно хубаво предаване.  Браво

# 1 173
Предният сезон от толкова много гледане, писане в темата, следене всеки детайл, гледане в реално време, целите епизоди, ненужно дълги, накрая имах само усещането за изгубено време и нерви. Не че при всички риалитита не е така, но това се различаваше, заради спортния елемент. Виждам на къде вървят нещата, превръщат се в сапунка. Абсурдността и нелепостта в бг ефира накрая явно винаги побеждават. Погледнете въобще общата картинка на предавания в момента, навсякъде залагат на негативна реакция, да изнервят гледащите, да ги накарат да мразят, да се ядосват и да бълват критикуващи коментари. Тук-там подават някой удовлетворяващ епизод за да поддържат все пак някакъв баланс, да останат зрителите на кукичката. Типичната токсична връзка взаимоотношения. Изкривяват образите на участниците, не е ясно дали има и капка истина от визитките. Ако си готин ще се стремят да те очернят. Ако си противен и мазен ще те изкарат герой. На пук се прави всичко.

Не знам, тази година нещо не ми се иска да ми крадат от вниманието и да не получавам нищо в замяна освен негативни преживявания. Поне смях да имаше както е било в първи и втори сезон. Сега всичко е "на живот и смърт" и в същото време е повече от пародийно скалъпено.
Наградата все още ли е толкова обидно малка?

# 1 174
  • Be realistic - plan for a miracle.
Тия присвити злобни устенца и лисичата усмивка мисля да ги пропусна.
Жалко. И това опропастиха.

# 1 175
  • Sofia
Тия присвити злобни устенца и лисичата усмивка мисля да ги пропусна.
Жалко. И това опропастиха.
+1 и "прекрасното" характерче, в допълнение. 😂 Колко ниско трябва да си паднал, за да се асоциираш с това недоразумение Мартинчо?!

# 1 176
Предният сезон от толкова много гледане, писане в темата, следене всеки детайл, гледане в реално време, целите епизоди, ненужно дълги, накрая имах само усещането за изгубено време и нерви. Не че при всички риалитита не е така, но това се различаваше, заради спортния елемент. Виждам на къде вървят нещата, превръщат се в сапунка. Абсурдността и нелепостта в бг ефира накрая явно винаги побеждават. Погледнете въобще общата картинка на предавания в момента, навсякъде залагат на негативна реакция, да изнервят гледащите, да ги накарат да мразят, да се ядосват и да бълват критикуващи коментари. Тук-там подават някой удовлетворяващ епизод за да поддържат все пак някакъв баланс, да останат зрителите на кукичката. Типичната токсична връзка взаимоотношения. Изкривяват образите на участниците, не е ясно дали има и капка истина от визитките. Ако си готин ще се стремят да те очернят. Ако си противен и мазен ще те изкарат герой. На пук се прави всичко.

Не знам, тази година нещо не ми се иска да ми крадат от вниманието и да не получавам нищо в замяна освен негативни преживявания. Поне смях да имаше както е било в първи и втори сезон. Сега всичко е "на живот и смърт" и в същото време е повече от пародийно скалъпено.
Наградата все още ли е толкова обидно малка?

Ако бяха повишили сумата според мен щяхме да сме разбрали и чули затова хиляда пъти досега.

# 1 177
  • София
Ето ви я тая мега известна в целия свят инфлуенсерка(Индепендент) с милиард гледания и най-известно клипче на който се била "Лъзнала" JoyJoyJoy
ФБ:
http://facebook.com/igrinavoliata/videos/2453454505033444

ИГ:https://www.instagram.com/igri.na.voliata.bulgaria/reel/DOQ9YHwDKBM/

# 1 178
Боже, все едно слушам някоя от тризначките.

# 1 179
Ооо нееее хахаха Joy
Лъзнах са и БУМ - така станала известна.
Това за мен е истинската Мани 2.0

# 1 180
Тази за първи път я виждам и чувам. Също като оназ Рени от Сезон 6.

# 1 181
  • София
Рени е много популярна в интернет, сега не знам, но дълго време бяха номер 1 в тик ток със сестра си. Разбира се, човек трябва да се интересува от социални мрежи, за да я знае. Не е тв лице.
Тази новата ми е съмнителна, не съм я чувала и някои снимки имат твърде малко лайкове за толкова последователи, нищо чудно да си купува последователи.

# 1 182
Тази за първи път я виждам и чувам. Също като оназ Рени от Сезон 6.
И двете ми бяха тотално неизвестни, докато не се заех с издирването на участниците съответно от сезон 6 и 7. Та... таз мома я видях това лято. 😁

# 1 183
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Вместо да нямам търпение да започне, да тръпна и да се вълнувам, се усещам че даже се надявам това да е последният сезон. Първо ,че е прекалено много ,като обем епизоди. Второ с тея малоумни нагласени игри и за комедия не стават. Съсипаха едно хубаво предаване.  Браво

Ай ай Ивайло,защо така с лошо? Аз пък си харесвам игрите. Наистина ако намалят намесата на Продукцията ще е по-добре,но те реално няма как да знаят какъв финален продукт ще излезе накрая и упорито дирижират в различни посоки, уж с идеята да става по-интересно на зрителите. Реално, се излагат и будят негодуване у тях.

# 1 184
Лъзнах са и паднАх!    

УЖАСТТТТТ!
Проста, проста, проста!

Общи условия

Активация на акаунт