Умопобъркваници и мистерии - 6

• 13 246
  • 583
  •   1
Отговори
# 465
magi_77 , ми нищо, де. Всичко е наред щом имаш две кюлчета
Simple Smile имам

някой напреднал ?
Kaто намериш третото кюлче, което май се появяваше като сложиш пръчката с топката от статуята в една дупка, ама забравих къде... Май при статуята на Хорус. и тогава отиваш там при една стена с три дуки четвъртити и йероглифи - там слагаш блокчетата и ти се появява ключ, това е ключа за вратата при сфинкса - отлкючваш с него  и право напред, стигаш до стена, местиш я и взимаш нещо като тризъбец. Връщаш се в хотела при мадамата - тя ти казва, че нещата трябва да се занесат в музея. Отиваш в музея и.. това е края.
Давайте друга
Ако искате в Ню Йорк
http://meltingmindz.com/sssg8.html

Последна редакция: чт, 15 мар 2007, 16:51 от Ally McBundy

# 466
# 467
Ally McBundy , това кюлче (което дава статуята) ние сме го взели. Не можем да вземем това, което е в града, под една "беседка"

Мама на Бобо , на мен всички игри от този сайт не ми се зареждат..

# 468
момичета помогнете ми взех една златна статоя но немога да намеря клу4ето а и сложих дветв зл.кюлчета на една стена

# 469
dani_vip , и аз съм до там  Hug

# 470
Ally McBundy , това кюлче (което дава статуята) ние сме го взели. Не можем да вземем това, което е в града, под една "беседка"

Мама на Бобо , на мен всички игри от този сайт не ми се зареждат..
Ами пълниш кесийката с пясък от пустинята и я слагаш на камъка вляво до златото и тогава го взимаш. Айде бе, аз мислех, че сте излезли от Кайро. Аз сега се лутам в Нюйорк

# 471
  • до морето
Отиваш до пирамидите където духа вятър с торбата от гробницата кликваш най долу където ти излиза ръчичка ,после се връщаш в града до параклиса и слагаш торбата на съседното блокче на златото и тогава можеш да го вземеш.

# 472
момичета помогнете ми взех една златна статоя но немога да намеря клу4ето а и сложих дветв зл.кюлчета на една стена

ок.взех ключ платинен и сега накъде?

# 473
  • до морето
Към заключената врата

# 474
  • до морето
Ally McBundy как изтегли пари иска PIN?

# 475
 newsm45 Никоя статуя не ми иска статуетката. Кръглото синьо никъде не влиза. Давах го и на орела, и го врях по всички дупки. Не ми дава жезъла.  newsm61 smile3511 newsm45 newsm45

# 476
  • до морето
От пирамидите напред след големият орел,там има луна и над нея малка дупка за там е.А жезела е пак там но на дясно и се натискат бутони на двете  колони отстрани.

# 477
влязох в пирамидата там имали нещо за вземане? мама_знае като отидеш на голямата птица сас стрелката нагоре и там ще видиш едно каменно със луна сложи медалиона "синьото"там

# 478
Royzi мерси а сега накъде жзех и жвзела  newsm78

# 479
Ally McBundy как изтегли пари иска PIN?
Ами върнах се на ескалатора и долу на земята си взех портфейла в него е картата, като я отвориш има долу вляво картинка на Виза - подместваш я и там е кода - 1315 май беше. . После обаче ти иска пари в брой за таксито, те са при багажите - свити ба руло вляво някъде.

Общи условия

Активация на акаунт