Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 838
  • 398
  •   1
Отговори
# 135
Днес свърших малката опаковка. Правя и диета. Влезнах си в старите дънки, но като тегло съм свалила по-скоро от диетата. Добре де казвам в цифри. Когато го започнах бях 77. С диетата свалих до 74, но се отпуснах и върнах на 75. Реших да си направя малка почивка от диетата и хапвам всичко, но се надявам да задържа така още един ден и от понеделник пак съм на диета. Имам чувството, че от Кларинола много ми се пие вода. Ходя редовно до тоалетната без зелен чай, което за мен си енаправо супер. Купих си днес нова голяма опаковка и пак ще докладвам за резултатите след някой друг ден, но да знаете, че пак ще съм на диета, включвам гимнастика 3 пъти седмично и се хлепотя здраво с антицелулитен крем. Да кажа, че досега пиех по 2 капсули, но смятам да ги увелича на три.

# 136
Моя колежки пие тези хапове вече три седмици. Външно няма никаква промяна, самата тя казва, че нямат ефект и по никакъв начин не усеща тяхното влияние, освен, че ходи често до тоалетна. Мислех да си ги купувам и аз, но се отказах, ще се пробвам иначе..

# 137
  • София
Свършвам малката опаковка и да се похваля има ефект. newsm44
Нямам кантар и колко килограма съм свалила не мога да кажа,но на обиколки съм по-малко.Пия по 2 хапчета на ден.Не съм се ограничила особено ,освен че ям без хляб и от сладки неща.Не спортувам,ако за спорт не се брои тичането след децата.
До сега съм пробвала какво ли не,включително и диета,но резултат нямаше.При мен става въпрос за сваляне на 5-6  кг.Интересното е ,че от хапчетата целулитът ми намаля.
Ще си купя още една опаковка и след това ще докладвам.

Последна редакция: нд, 22 апр 2007, 23:05 от MIAOW

# 138
Според мен всичко е строго индивидуално. На някои им действа на други не. Причината е и че много често имаме съпровождащи заболявания, които пречат на отслабването. Примерно ако сте с гуша забравете да ви помогне Кларинол. Или ако хормоните не са ви наред (както е в моя случай). Както споменах по-горе мой колега свали 7 кг. пред очите ми. Аз го пия от 1ви Април. Виждам слаб ефект в областта на корема и ханша. Като килограми не съм мръднала. Аз обаче не спортувам. Много е важно да си измерите обиколките, защото може да не е силно изразено като свалени килограми, а като сантиметри.
И пак ще повторя че без диета и движение няма смисъл да си давате парите.  

# 139
  • Пловдив
Какво точно имаш предвид,че ако сме с гуша няма да помогне?Аз имах хипертиреоидизъм/хиперактивна щитодвидна жлеза/,но съм излекувана.Значи ли това,че на мен няма да ми подействат?

# 140
Аз също съм с тиреотоксикоза или хипер функция на щитовидната жлеза, затова преди да си купя първата опаковка се запознах с листовката и няма противопоказания. По опасни са билковите препарати, защото стимулират производството на хормони. В момента съм в латентна фаза на заболяването. Обикновенно хора като мен са много слаби, но аз не съм и не знам защо е така. Кларинола е добър вариант при моя случай. Който има съмнения, да се съветва с лекар, а който не е дотам компетентен да не обърква хората.

# 141
Здравейте ,момичета! Интересува ме дали при приемането на Кларинол са възможно странични ефекти? Чувала съм,че ри подрастващите организми, при приемане на хапчета, с цел отслабване, може да прекъсне менструалния цикъл. Мислите ли,че е удачно да приемам такива таблетки. На 18 години съм 160 см. 52 кг

# 142
Здравейте ,момичета! Интересува ме дали при приемането на Кларинол са възможно странични ефекти? Чувала съм,че ри подрастващите организми, при приемане на хапчета, с цел отслабване, може да прекъсне менструалния цикъл. Мислите ли,че е удачно да приемам такива таблетки. На 18 години съм 160 см. 52 кг

миличка по добре, добър режим и малко тренировки отколкото хапчета, все пак може да си прецакаш метаболизма и после .... newsm78, а да не говорим ьа по сериозни неща Naughty

# 143
Взимането на Кларинол при проблеми с хормоните или щитовидната жлеза няма да ви навреди, просто
няма да ви помогне. Клиничните изследвания на КЛА, които са проведени върху доброволци в продължение
на две години не са показали никакви странични ефекти. Но при хормонални нарушения, хормоните са далеч
по-силни от КЛА и едва ли ще има ефект.  Разбира се ако сте решили да пробвате няма нищо
лошо. Просто не очаквайте чудеса.

# 144
Здравейте..вече 2ра седмица пия това чудо Кларинол КЛА 1000(този на Валмарк) и да Ви кажа честно съм доволна , зимата я прекарах в глад , какви ли не диети и нищо...от Кларинола за 2 седмици свалих 2 кг , като имате предвид , че в страницата на Валмарк пише ..че ефектът идвал чак след 4тата седмица...ще видим ще ви пиша след още 2 седмици.Диета също пазя ям предимно салати, и от плодовете си позволявам зелени ябълки.За тези който се чудят дали да си го купят , нямате да сгрешите ако си го вземете , ако цената не ви пречи!успех на всички Simple Smile

# 145
Тук може да получите отговор на много от въпросите си.
http://www.clarinol-bg.com/pages/q&a.html

# 146
Ето страничка на кларинол кла 1000 тук е малко по-ясно  Laughing
http://www.clarinol-bg.com/

# 147
Чивас, медицинско лице ли си? Ендокринолог ли си?

# 148
Благодаря на Чивас за линка, има полезно инфо. Аз самата имам да свалям около 5 кг и вземам кларинол от 1 седмица, но ме притеснява наистина въпросът дали се взема преди или след хранене, защото чувам противоречиви мнения, и мисля да пиша един мейл на фирмата. Ще ви кажа като ми отговорят:)

# 149
За ваша информация: кларинол се взема по време на ядене или след ядене, защото му били необходими някакви ензими, за да действа, които пък се отделяли при храносмилането, поне така ми обясниха. А ако го вземеш преди ядене, имало опасност просто да се изхвърли от организма, все едно че не си го взел изобщо.
Хайде, аз продължавам с кларинола!

Общи условия

Активация на акаунт