Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 848
  • 398
  •   1
Отговори
# 150
momi4eta,  nqkoi moje li da mi kaje dali klarinol -a pre4i na stomaha i syrceto -imam problemi s tqh malko , a iskam da se probvam da svalq nqkoe kilce i az ..shte byda blagodarna ako mi otgovorite !    newsm78

# 151
ей сладурани....аз го пия тва от 20 дена....ефект има.най ве4е на талията и д упето.....но от няколко дни не6то не се чувствам добре.....главата ми е някакси замаяна....ло6о ми е....все съм гладна....даже корема ме боли от глад.мислите ли 4е може да е от тях

# 152
е тоя коментар ме утрепа..... newsm78някаде по горе про4етох 4е трябвало да пием по 5-6 хап4ета на ден....не както пишело на опаковката по 2-3....как мислите #Crazy

# 153
моя приятелка свали около 6-7кгза близо 2мес.с "кларинол"съответно с доста ограничения в храненето Rolling Eyesмного искам и аз да пробвам,но все още малко се страхувам Confused

# 154
Четете внимателно!
- 5-6 хапа при продукта на Фарма Норд, защото концентрацията на кла в една капсула е 600
- 3  на Валмарк, там съдържанието на кла е 800
Поровете се в нета и ще видите че кла няма странични ефекти. Какво ви притеснява, ако имате финансова възможност?

# 155
 аз пия по 2 на ден.тия на фарма норд....уж имат ефект.но сега се отчаях....в смисъл да не би като пия само по 2 да нямат ефект newsm78и само да си давам парите #Cussing out

# 156
 добре де....ми за6то запо4на толкова да ми се яде newsm78организма си иска тластинките ли Joyкакво

# 157
 bouquetМисля,че ще дойде ефект,но по-бавно като пиеш по 2.
До колкото разбрах от линка по-горе става някакво натрупване на клато....и почвало да действа Rolling EyesКога и колко разбира се все е относително HugПък май все едни и същи пари ще хвърлиш мисля,като е по малко клато в твойте.Аз сега ще вземам втора опаковка и ще гледам да съм по сериозна Mr. Green....С първа  такова хапване падна,че не ми се говори  чак Embarassed  Но ми се стори ,че ефект има.... Thinking

# 158
Здравейте, и аз да се включа в темата за кларинол кла 1000. От три седмици го взимам и си мисля, че има ефект, по 1см. от обиколката на таза, бедрото и коремната област. Обаче се ограничавам и с яденето. Така и така съм почнала мисля да го докарам до край. Ще информирам ако има по-голям ефик. В сайта на Кларинол кла 1000 пише, че същинското действие почва след четвъртата седмица. Дано има ефект, защото не е от най-евтините продукти.

# 159
Здравейте!
Днес си взех въпросния препарат. Цената му е 36.90 лв. за 60 капсули. Незнам дали действа - ще ви кажа по-натам. Аз свалих 6 кг за 3 месеца с начин на хранене. Остават ми още 5 кг, за да достигна златната среда, но глад, поне на мен не ми се иска.  Wink

# 160
Здравейте дами,
Да се похваля и аз - 3 см по-малко от дупето и 1 от талията! За килограмите не знам, не съм се теглила скоро, ама смятам, че мерките са по-важни:)) Честно, за мене това е супер постижение, направо не мога да повярвам!
Е, разбира се, тичам доста, няколко пъти седмично, не е само кларинола, но пък само с тичането ...
Хайде успех и на вас!

# 161
Да се запиша и аз - взимам Кларинол от 2 седмици след като 2 месеца се ограничавах доста в яденето и не мръднах наникъде.
Имам да свалям 10 кг и знам че ще е трудно затова вече се амбицирах и взимам по сериозно мерки като Кларинола и млечна диета в комбинация с чай за отслабване Инхуа.
Та да видим минала съм половината от обещаните резултати след 4 седмица - ще пиша пак.
Успех на всички!!!

# 162
Успех Peace
Аз понеделник почвам втора опаковка,че направих малка пауза...
И по-сериозно без преяждане и сладко Mr. Green

# 163
Изпила съм 3 опаковки и ефекта е нулев! Не си давайте парите!

# 164
Няма ефект

Общи условия

Активация на акаунт