Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 855
  • 398
  •   1
Отговори
# 165
  • София
И аз погълнах цяла опаковка.Засега никакви резултати, но аз не пазя диета.

# 166
Момичета здравейте. За всички които купуват кларинол кла1000 да ви кажа, че в аптеки Ремедиум цената му  29лв. Като даваме толкова пари поне да го взимаме малко по евтинко. Иначе по другите аптеки го гледам от 32лв. до 36лв. Говоря за голямата опаковка от 60 таблетки. Преди няколко дена споделих за мойте резултати такаче няма да се повтарям, ако имам по-добри  - ще ви информирам след известно време.
УСПЕХ на всички. Grinning  bouquet

# 167
При мен нямаше ефект Sad

# 168
Здравейте дами,
При мен пък ефект от кларинола ИМА, и то видим, и то точно в обиколката на дупето!!!!!!
Даже имам голям проблем с гардероба, най-вече с панталоните, щото ми седят като торби!
Тъй като виждам, че тука преобладават песимистичните мнения, искам да ви попитам: вие положихте ли минимално усилие да се движите повече? Също така, в храната угаждате ли си с всякакви сладкиши и други такива калорийни бомби? Колкото и да е добро едно такова средство за отслабване, аз съм убедена, че ние също трябва да му помогнем.
А след като вече така и така сте дали толкова пари за тия хапчета, защо не се обадите на консултантката им, между другото изключително мила и отзивчива жена (аз й задавах някои въпроси), евентуално може да ви даде някаква идея защо не ви действат хапчетата и какво да промените.....

Хайде успех!

# 169
Каде има аптеки Ремедиум около Дружба newsm78
Някой знае ли Hug Laughing
И как да се свържа с тези консултантка? Praynig
Извинете малко смесих въпросите Praynig Rolling Eyes

# 170
Здравей pelmeni.
Аптека Ремедиум има на Гео Милев, на теб ще ти е най близо там. Точно до пицария Дон Вито ако я знаеш. Намира се на самата улица "Гео Милев" неможе да не я видиш тя е доста голяма. Ако тръгнеш от Слатина по Гео Милев ти се пада от дясната страна.

# 171
При мен нямаше ефект Sad

Това се знаеше много, много отдавна...ама никой не вярваше....

# 172
Напълно съм съгласна с el80. Точно така е, чудо няма да стане трябва и ние да помогнем с нещо.

# 173
Аптека Ремедиум има също на ул. Иван Шишман, като тръгнете право зад опашката на коня, на стотина метра отляво, пада се на един ъгъл.

За консултантката: аз взех контактите от сайта на Кларинол: www.clarinol-bg.com. Но за да ви е по-лесно: info@walmark.bg или телефона е 9209065. По мейла ми отговориха на същия ден, ама предполагам още по-добре е да звъннеш.

# 174
Благодаря момичета Peace
Аз преди няколко дни си взех кларинол,
но за следващата опаковка Wink  bouquet

# 175
   Здравейте!
От един месец го пия, като не спазвам строга диета даже честичко си хапвам нещо сладко. Движение - никакво (работя на компютър), но има резултат при мен. 2 кг надолу. Мисля да си взема още една опаковка тъй като се надявам на по добри резултати от тук нататък.

# 176
Здравейте!
Аз пия втора опаковка. Спрях за около 10-тина дни, че бях много болна и почти не се хранех. При мен определено има ефект, точно такъв, какъвто описват в листовката. Момичета, щом пишете по форумите, значи знаете да четете! Прочетете внимателно листовката или в сайта им, придържайте се към препоръчания режим и ще има ефект. Не става обаче за седмица. Бъдете по-търпеливи. Е всеки сам си решава, казах ви моето мнение! Успех на всички, които искат по-добра фигура  Peace Grinning

# 177
  • София
И аз погълнах цяла опаковка.Засега никакви резултати, но аз не пазя диета.

И аз така

# 178
И аз се съмнявах,но 2 см махнах за 10 дни.
Да споделя.Имаше резултат,докато ги вземах,но като ги спрях-йо-йо ефект.Излиза,че трябва да се пият непрекъснато...... ooooh!

# 179
Пия си Кларинолчо от 25 март- без пропуск , при мен ефект Има . В комбинация с диета и спорт ефекта е поразителен , кожата ми се е изчистила , няма ги онези дупки по дупето . Някой пишат че няма ефект, явно при всеки е различно . При мен се видя още на 10-я ден . Към 13 .04 си купих метърче да се измеря , днес също се измерих .Вече ги няма- 6 см от дупето,3 от талията, по 3см от всяко бедро .
Вярно че вълшебно хапче няма , ама това някак си ми помага( пила съм какво ли не за година)
Четох че трябва да се пият най малко 2 месеца и аз така смятам да направя , а може и да ги продължа че имам доста за сваляне .

Общи условия

Активация на акаунт