Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 877
  • 398
  •   1
Отговори
# 180
Би ли споделила колко време отделяш за спорт в седмицата и каква диета правиш? Резултатите, които имаш наистина звучат много добре.

Аз пия от 1 седмица, но така и не успях до днес да отделя и 10 мин. за някакви упражнения, а отгоре на всичко имам чувството, че ям повече. Но пък пия много повече вода от обикновено.
Сигурно с такъв режим не трябва да очаквам някакви резултати, естествено, но ме крепи надеждата, че все някой сантиметър ще се стопи до 1 месец.
Има ли някой да е отслабнал само с хапчетата без да полага усилия и с нормално хранене?

# 181
krasiveleva, първия ми въпрос беше към теб.
уж написах с Re, ама май нещо не стана ясно, затова уточнявам

# 182
Би ли споделила колко време отделяш за спорт в седмицата и каква диета правиш? Резултатите, които имаш наистина звучат много добре.

Пробвах много диети от форума ,но най-добре ми се отразиха зелевата супа и японската . Спортувам само у дома на велоаргометър , минавам задължително по 30км на него(в началото по 10км) . Спортувам само 3 седмици в месеца(22 дни), в оная нашата женска седмица си почивам Mr. Green
Една приятелка си ги пие и без спорт при нея има ефект - малък е ( но тя се тъпче с хляб , пици и сладки неща)
МИсля си че ми е помогнал в някаква степен , защото дупките по краката ми вече изчезнаха  Laughing

# 183
Привет!
Аз вече изпих една голяма опаковка Кларинол и съм доволна.Сега продължавам с БиоактивК.Л.А.,че е по-изгоден.Ограничавам се от тестени и сладки храни...ама като много ми се дояде си хапвам малко Embarassed.Освен това 2 пъти седмично започнах да ходя на комбинирана аеробика/няма време за повече покрай бебката/.За месец и малко свалих около 3 кг....аз не гоня драстично отслабване и освен това видимо се стегнах PartyЧувствам се много добре и ще продължавам.И не на последно място....получих похвала от мъжа си Hug,което е доста стимулиращо. Party

# 184
Здравей Nadeto, супер е, че и при теб се виждат резултати, само че за Биоактив не съм много сигурна дали е добър вариант. Аз съм долу-горе запозната, защото доста разпитвах за КЛА-тата преди да започна с Кларинола, и Биоактив е в по-малка концентрация, така че ефектът няма да е същият. Освен това, не знам колко по-евтин е Биоактив, но след като си пробвала Кларинол и виждаш, че действа, защо не заложиш на провереното?
Не знам, ама аз след като си свалих сантиметърчетата с Кларинол, и то точно от дупето, просто го препоръчвам на всеки Grinning Grinning Grinning Даже съм купила на мъжа ми за шкембенцето Twisted Evil

# 185
el80,да зная,че Биоактив е в по-малка концентрация,но аз не искам да отслабвам драстично...залагам на по-здравословно хранене,малко спорт Blush и хапчетата са ми добавка...мъъъъничко да помогнат. LaughingИначе имам приятелка фармцевт,която ми каза,че и Биоактива е добър,но масово сега взимат Кларинол заради рекламата...Биоактива ми излиза 25 лв. за месец и половина,при Кларинол 33лв. за един месец. newsm78Освен това съм решила да ги пия няколко месеца непрекъснато.Ще сравня резултатите и ще реша тогава каква ще е третата опаковка. Party

# 186
И аз от 5дни започнах Кларинола,много се надявам да ми помогнат... baby_neutral

# 187
Да отговоря на Nadeto: в такъв случай ще се радвам да чуя и за ефекта от биоактива, щото съм доста скептична:)
Най-много се радвам, че има жени като тебе, които разбират, че само едното нещо не помага и че просто трябва да се съчетаят: подходящо хранене + спорт + хранителни добавки за подсилване на някои ефекти. За мен примерно си е предизвикателство правилното хранене, заради забързаното ежедневие; почти невъзможно ми е да не вечерям късно, но започнах с ограничаване на въглехидратните храни след 18ч, което пак си е някакъв напредък. По отношение на спорта: мога да спортувам всяка вечер и всеки ден, това ме зарежда с още повече енергия, но знам, че за някои жени това пък е неприятно и досадно. От известно време ходя на салса и бих до препоръчала танците на всеки, защото не е прекалено натоварващо от една страна, но от друга - чувството е невероятно, пък и се брои за добра физическа активност:)
Хайде успех на всички с коригирането на фигурата! Simple Smile

# 188
  • София
Свърших втората опаковка и за съжаление този път нищо не се получи.При първата опаковка имах видими резултати.Сега съм ограничила доста храната ,старая се да спортувам поне 30 мин всеки ден ,но резултат няма.

# 189
Аз смятам /щом спра да кърмя/ да се ограничавам много, да вечерям рано или да пазя диета плюс    спорт.

И смятам,, че това е начинът.

Не вярвам, че отслабването с лекарства е абсолютно безвредно и това си е!

# 190
MIAOW, това с втората опаковка изглежда много странно. Помисли си дали няма някакви външни фактори, които да пречат на Кларинола да действа. Всъщност какъв беше резултатът след първата опаковка?

Snejanka, "ограничаването много" според мен изобщо не е най-добрия вариант, защото като пази диети човек губи тонус и енергия, чувства се отпаднал. И тъй като тогава организмът преминава на "енергоспестяващ" режим, тоест, започва да складира всяка мазнина и като решиш да прекратиш диетата, по-бързо ще си върнеш килограмите. Разбира се, всеки си намира най-подходящ за собствения му организъм вариант да се справи с проблемите! Важното е да има желание - като тебе и мене! Simple Smile
Специално за Кларинола, аз смятам, че е безвреден. Просто съставът му е такъв, че няма как да ти навреди...

# 191
  • София
MIAOW, това с втората опаковка изглежда много странно. Помисли си дали няма някакви външни фактори, които да пречат на Кларинола да действа. Всъщност какъв беше резултатът след първата опаковка?

Snejanka, "ограничаването много" според мен изобщо не е най-добрия вариант, защото като пази диети човек губи тонус и енергия, чувства се отпаднал. И тъй като тогава организмът преминава на "енергоспестяващ" режим, тоест, започва да складира всяка мазнина и като решиш да прекратиш диетата, по-бързо ще си върнеш килограмите. Разбира се, всеки си намира най-подходящ за собствения му организъм вариант да се справи с проблемите! Важното е да има желание - като тебе и мене! Simple Smile
Специално за Кларинола, аз смятам, че е безвреден. Просто съставът му е такъв, че няма как да ти навреди...

И аз незнам какви могат да бъдат причините да не действа.В началото ефекта беше поразителен още след първата седмица.Видимо отслабнах и то точно където искам -ханша и бедрата.

# 192
Аз смятам /щом спра да кърмя/ да се ограничавам много, да вечерям рано или да пазя диета плюс    спорт.

И смятам,, че това е начинът.

Не вярвам, че отслабването с лекарства е абсолютно безвредно и това си е!

Какво според теб означава лекарство??? Я прочети за препарата, какво е всъщност и тогава пак дай мнение. Пък всеки сам си решава  Grinning Peace

# 193

И аз незнам какви могат да бъдат причините да не действа.В началото ефекта беше поразителен още след първата седмица.Видимо отслабнах и то точно където искам -ханша и бедрата.

По колко капсули вземаш на ден - най-добрата доза е 3. Въпреки че на опаковката пише 1 - 3 капсули, ако вземаш по-малко от 3, ефектът ще е много по-бавен.

# 194
Момичета, чета ви с голям интерес. Видях, че някои от вас пазят диета. Ето ви още една, която може да ви помогне(аз не сум привърженик на диети и не знам дали има ефект от тази диета):

Една седмица само плодове и салати (неограничено количество) + една кофичка кисело мляко, мед, чай, хранителни добавки, витамин С.

Да не се надвишават 800-1000 калории дневен прием.
Първата една седмица е с цел прочистване на организма и свиване на стомаха – приемат се само плодове и зеленчуци, както и кисело мляко (може и салата със зехтин)не се стряскайте! Ще издържите и не само това-ще се чувствате по-добре и без главоболие!:)

8 ден

Продължава се със зеленчуците и салатите, но към кисело мляко да се включат ядки (орехи,бадеми,лешници,тиквено семе – не повече от една шепа), на вечеря изяжте една крем-супа или каквато и да е друг вид супа.
Това е периодът на същинската диета, нека уточним, че не става дума за гладуване.
Гладуването във всички случаи води до йо-йо ефект! Трябва да преосмислиш режима си на хранене така, че това да стане твой начин на живот, а не една вечна верига от диети, след която ти отново си – да си го кажем направо – дебела!

9 ден

За закуска се сваряват едно/две яйца (не яжте жълтъците!!)плодове.
През останалото време на деня се продължава с пресни зеленчуци, на вечеря може да си позволите малко месо (но без свинско) или риба.
Месото е важна част от хранителния режим на човека. Не забравям обаче и вегетарианците, които са намерили свой начин за компенсация на месото – вместо месо, добавете повече зеленчуци или продукти от соя.

10 ден

Целият ден само на супа.
Направете я по-рядка и пийте от бульона повечко – това е ден на повече течности Направете любимата си супа, като не слагате олио, а зехтин. Не добавяйте също и картофи или фиде!
Използвайте зеленчуци от всякакъв вид и накрая може да я застроите с кисело мляко и яйце. Не пийте прясно мляко – то не е полезно за никого, особено по време на диета!
Малките животни сучат мляко от майка си, за да наедреят – същото се случва и с хората, които консумират прясно мляко.

11 ден

Отново наблегнете на зеленчуци и плодове. Позволете си и скара – но умерено!
Приятен апетит !

12 ден

Към основните зелени продукти добави ориз – не повече от 50 гр. сухо вещество. Добър е Basmatti и черен китайски ориз за твоята диета.
През останалото време – зелено, зелено, зелено!
Оризът е важна съставка, която дава на организма много полезни вещества.
Скъсай с белия хляб завинаги. Само след месец той вече няма да ти липсва. Него замени с ориз и оризови продукти и черен хляб – но внимавай! Не всеки хляб, на който пише “ръжен”, наистина е такъв. Макар и по-скъп, купи си от вносните: ще “олекнеш” с някой друг лев, но ще забогатееш здравословно.

13 ден

Чай, вода, фрешове
Тринадесетият ден от диетата, както и 13-тото число, е така да се каже преломен. След него кръгът се затваря и диетата започва отначало, като се редуват хранителните режими на дните 8,9,10,11,12. изберете си един ден от седмицата и в този ден прочистете организма си като приемате само течности.
Хапвай си и месо, и кисело мляко, и ориз, и яйца – но ги редувай в дните. Ако днес ти е “оризен” ден, например, свари си ориз още сутринта или от предишната вечер и хапвай по малко всеки път щом усетиш глад. Така направи и с другите дни.

Ето как изглежда хранителният режим по-нататък:

Ден на “ориз”
Ден на “месо + яйца”
Ден на “кисело мляко и ядки”
Плодове
Зеленчуци
Зехтин
Чайове
Фрешове
Хранителни добавки
Спорт

След един месец (или 20 дни) повторете “зеленчуковата” седмица от началото на диетата Редувайте дните като може да правите 2х2 (два оризени, следват два месни и т.н.). не забравяйте основно да се храните със “зелении” и природни продукти.

Не надвишавайте 1000 калории на ден.

Спортувайте редовно – всеки ден по 30 минути или 1 час или през ден по час и половина.

Не забравяй прочистващия ден всяка седмица.

Вода! Вода! И пак вода! Тя е пътят към дълголетието – по 3 литра всеки ден, НО не пий течности по време на хранене (1 час преди или 1 час след това).

Общи условия

Активация на акаунт