Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 881
  • 398
  •   1
Отговори
# 195
Интересна диета може да я пробвам аз от 14 дена съм на дитета на Байкова - в комбинация с Кларинол и точно след като го пих вече 4 седмици се измерих защото забелязах отхлабване на панталоните и чудо - талия 3 см дупе 3 см - щастлива съм много и продължавам и с диетата и с кларинола ще я въртя тази диета докато има ефект. Знам че винаги има и период на задържане при отслабването така че не се отчайвайте момичета.
Искам да сваля 10 и съм вече мИНУС 4 - това наистина ти дава стимул да продължиш.
Успех на всички!!!
Да живее КлАрИНОл.

# 196
Поздравления за успеха, galiushana! Не знам доколко строга диета спазваш, но при мене Кларинол подейства и без особени ограничения в храненето. Е, разбира се, всичко е строго индивидуално и всеки трябва да намери своята формула:)

За останалите, дето още се чудят какво да правят с килограмчетата, на сайта на Кларинол са публикували първи резултати от клинично проучване, което се провежда в България, и така като гледам, за един месец някои от жените са свалили по 8-9 сантиметра!!!
http://www.clarinol-bg.com/pages/nabludenie.html  Party Party Party

# 197
От вчера и аз съм на Кларинол и на точковата диета. Имам да свалям 5-6 кг от зимата  Crazy Четох, че за по-добри резултати трябва и упражнения да се правят, но аз ще мина без тях  Mr. Green Надявам се да има резултат и да сваля килцата, защото вече трябва да се ходи на плаж, пък не искам да плаша хората  Joy

# 198
аз пия биоактив , но засега нищо
чудя се кога ли ще се видят резултати може би след месец???? Rolling Eyes

# 199
От вчера и аз съм на Кларинол и на точковата диета. Имам да свалям 5-6 кг от зимата  Crazy Четох, че за по-добри резултати трябва и упражнения да се правят, но аз ще мина без тях  Mr. Green Надявам се да има резултат и да сваля килцата, защото вече трябва да се ходи на плаж, пък не искам да плаша хората  Joy

Аз един месец почтри пих кларинола, но килограмите останаха същите,вярно,че неможах изведнъж да спра да се огранбичавам с яденето... но сега като си погледнах баджаците  Mr. Green и май са се позагладили newsm68,че бая дупчести бяха станали. мда.

каква е точковата диета?

аз в момента си измислям някаква си моя...  Money

# 200

Аз един месец почтри пих кларинола, но килограмите останаха същите,вярно,че неможах изведнъж да спра да се огранбичавам с яденето... но сега като си погледнах баджаците  Mr. Green и май са се позагладили newsm68,че бая дупчести бяха станали. мда.

каква е точковата диета?

Ето я точковата диета:
http://bglog.net/Zdrave/11509
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22834.0

Аз за 10 дни точкова диета и кларинол съм минус 6 кг  Grinning

Последна редакция: нд, 10 юни 2007, 13:01 от vickey

# 201
Да се отчета:  newsm03 Започнах с Кларинол средата на месец април/17-ти/. Изпих две опаковки и резултата е 9 кг. в минус newsm53 Без диети и изморителни упражнения. Има ефект!  newsm10

Последна редакция: вт, 12 юни 2007, 15:24 от eti_31

# 202
Да се отчета:  newsm03 Започнах с Кларинол средата на месец април/17-ти/. Изпих две опаковки и резултата е 9 кг. в минус newsm53 Без диети и изморителни утражнения. Има ефект!  newsm10
  БРАВО!!! Ти май си рекордьора тук! Все така да продължаваш!  Peace

# 203
Да се отчета:  newsm03 Започнах с Кларинол средата на месец април/17-ти/. Изпих две опаковки и резултата е 9 кг. в минус newsm53 Без диети и изморителни утражнения. Има ефект!  newsm10
Стига бе!Това не ще да е от хапчетата newsm78

# 204
Биоактива нищо не прави.Изпих цяла опаковка по 3 на ден-нищо Tired

# 205
От хапчетата е, но през деня не ми се ядеше, пък и по цял ден с бебо и количката навъртам минимум 10 км. на ден. И това е допринесло, може би  Wink

# 206
Ето това е същественото-бебе и количка.Тогава и аз бях като вейка.Сега съм по цял ден на компа и хоп-паласки.

# 207
  • София
Пила съм Биоактив К.Л.К няколко пъти, без особен ефект, но сега,обнадеждена от вашите постинги, си купих отново и мисля да изпия поне две опаковки една след друга. В листовката пише да се пие до "постигане на желания ефект". Simple Smile

# 208

каква е точковата диета?

Ето я точковата диета:
http://bglog.net/Zdrave/11509
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22834.0

Аз за 10 дни точкова диета и кларинол съм минус 6 кг  Grinning

Тюх, аз защо не съм я знаела преди... таз точкова...нищо де.
А има разминаване относно киселото мляко в двете теми. В едната е написано,че 250гр. са 1т., а в дръгата цели 12т. Кое е вярното? newsm78

Щото току що метнах едно кисело мляко... и ако е 12т. и спазвам това,че първата седмица на ден не повече от 5т. съм Умрела Joy

Ти каква система използваш? 40т. на ден или другата?

# 209
  • София
За Кларинола да кажа, че нямам отслабващ ефект, което си е съвсем в реда на нещата, защото съм на угоителен режим.
Но!
СПоделям, че релефът на тялото ми е по-приемлив.По принцип не съм човек, на когото плацебото му действа - никакъв шанс да отслабна от самовнушение Mr. Green
Обаче целулитът ми е повлиян - факт.Килограмите - не.
Повтарям - аз напоследък ям, сякаш ми предстои да заживея в Сомалия, та наваксвам Crazy

Общи условия

Активация на акаунт