Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 89 889
  • 398
  •   1
Отговори
# 210
От вчера и аз съм на Кларинол и на точковата диета. Имам да свалям 5-6 кг от зимата  Crazy Четох, че за по-добри резултати трябва и упражнения да се правят, но аз ще мина без тях  Mr. Green Надявам се да има резултат и да сваля килцата, защото вече трябва да се ходи на плаж, пък не искам да плаша хората  Joy

Аз един месец почтри пих кларинола, но килограмите останаха същите,вярно,че неможах изведнъж да спра да се огранбичавам с яденето... но сега като си погледнах баджаците  Mr. Green и май са се позагладили newsm68,че бая дупчести бяха станали. мда.

каква е точковата диета?

аз в момента си измислям някаква си моя...  Money

Ето я точковата диета:
http://bglog.net/Zdrave/11509
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22834.0

Аз за 10 дни точкова диета и кларинол съм минус 6 кг  Grinning

Тюх, аз защо не съм я знаела преди... таз точкова...нищо де.
А има разминаване относно киселото мляко в двете теми. В едната е написано,че 250гр. са 1т., а в дръгата цели 12т. Кое е вярното? newsm78

Щото току що метнах едно кисело мляко... и ако е 12т. и спазвам това,че първата седмица на ден не повече от 5т. съм Умрела Joy

Ти каква система използваш? 40т. на ден или другата?

Аз спазвам тази от втория линк, т.е. ям доста кисело мляко. Общо взето ям само месо, кисело и прясно мляко, яйца, сирене и кашкавал  Grinning Гледам да са по-малко от 40 т.

# 211
и аз се записвам.

а неблагоприятни странични ефекти има ли този препарат?

и при мен глада не помага. все сам си 55кг, а искам да стана 49-50кг. спрях цигарите и ето ти сега резултата.

# 212
От вчера и аз съм на Кларинол и на точковата диета. Имам да свалям 5-6 кг от зимата  Crazy Четох, че за по-добри резултати трябва и упражнения да се правят, но аз ще мина без тях  Mr. Green Надявам се да има резултат и да сваля килцата, защото вече трябва да се ходи на плаж, пък не искам да плаша хората  Joy

Аз един месец почтри пих кларинола, но килограмите останаха същите,вярно,че неможах изведнъж да спра да се огранбичавам с яденето... но сега като си погледнах баджаците  Mr. Green и май са се позагладили newsm68,че бая дупчести бяха станали. мда.

каква е точковата диета?

аз в момента си измислям някаква си моя...  Money

Ето я точковата диета:
http://bglog.net/Zdrave/11509
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=22834.0

Аз за 10 дни точкова диета и кларинол съм минус 6 кг  Grinning

Тюх, аз защо не съм я знаела преди... таз точкова...нищо де.
А има разминаване относно киселото мляко в двете теми. В едната е написано,че 250гр. са 1т., а в дръгата цели 12т. Кое е вярното? newsm78

Щото току що метнах едно кисело мляко... и ако е 12т. и спазвам това,че първата седмица на ден не повече от 5т. съм Умрела Joy

Ти каква система използваш? 40т. на ден или другата?

Аз спазвам тази от втория линк, т.е. ям доста кисело мляко. Общо взето ям само месо, кисело и прясно мляко, яйца, сирене и кашкавал  Grinning Гледам да са по-малко от 40 т.

Аха, да и аз реших киселото да е 1т. хихиих Mr. Green
И ям кисело мляко, печено пилешко и риба, 1 плод на ден, 1-2 чаши мляко за нескафето... и по между другото нещо ако метна..гледам да не съм дори 30т.

И колко кг. си по тази система сега?Колко беше?

# 213
Да се отчета:  newsm03 Започнах с Кларинол средата на месец април/17-ти/. Изпих две опаковки и резултата е 9 кг. в минус newsm53 Без диети и изморителни упражнения. Има ефект!  newsm10

Аз пия Кларинол от 7 април, нямам нито един сантиметър помръднал наникъде, кг - същите. Пия по 2 или по 3, в зависимост дали съм закусила, защото обикновено не закусвам, но през първия месец почти през цялото време съм пила по 3.
Иначе все имам усещането, че панталоните ми стават повече от обикновено, ама сантиметърът и кантара са категорични - никакво мърдане.

Сега съм от 1 седмица на плодово разтоварване и естествено имам мърдане надолу в мерките, ама не и заради Кларинола.
На мен ли ми има нещо се чудя? Може ли пък на мен да не ми действа, а на други да действа?

А освен това да не би да има значение и точно кои сланинки иска човек да свали. В смисъл, че ако се почва от доста килограми за сваляне, то и свалянето е по-бързо и очевидно, но когато имаш последните - 3-4 килца да смъкнеш от корема и ханша - то си е жива мъка.

# 214

И ям кисело мляко, печено пилешко и риба, 1 плод на ден, 1-2 чаши мляко за нескафето... и по между другото нещо ако метна..гледам да не съм дори 30т.

В началото бях 69 кг при ръст 175 см

След 1 седмица диета - минус 4 кг
След 2 седмици - минус 6 кг
След 3 седмици - минус 7 кг.

В началото на диетата килограмите се свалят много бързо, може и по 0.5 кг на ден. След това става по-бавно.
Важното е, че резултата е налице. Също така, дупето и краката видимо са се загладили  Grinning

Аз докато бях на диетата не ядях никакви плодове Wink

Последна редакция: вт, 19 юни 2007, 10:01 от vickey

# 215

В началото на диетата килограмите се свалят много бързо, може и по 0.5 кг на ден. След това става по-бавно.
Важното е, че резултата е налице. Също така, дупето и краката видимо са се загладили  Grinning

Незнам, аз ли не правя нещо не като хората, но вече пазядиета 15-ти ден и кантара показва само -2... Cry Вярно, че съм с Фемимодел...но...  newsm45 Въпреки това, се раддвам и на тези -2  Flutter

# 216

Незнам, аз ли не правя нещо не като хората, но вече пазядиета 15-ти ден и кантара показва само -2... Cry Вярно, че съм с Фемимодел...но...  newsm45 Въпреки това, се раддвам и на тези -2  Flutter

Да, защото правиш по 30 т. на ден. Моя резултат е при хранене само с месо, кашкавал, сирене, прясно и кисело мляко и яйца. Никакви зеленчуци, плодове, безалкохолни, алкохолни  Mr. Green и т.н.

# 217

Да, защото правиш по 30 т. на ден. Моя резултат е при хранене само с месо, кашкавал, сирене, прясно и кисело мляко и яйца. Никакви зеленчуци, плодове, безалкохолни, алкохолни  Mr. Green и т.н.

Ех... ма не се събурат и 30... ако хапна плод скачат. А алкохол не близвам, газирано също...днес съм на кисело мляко само, и един домат, и вода, разбира се... За плодовете - заради захарта, а зеленчуците? Rolling Eyes

# 218
  • София
Ха, това е и диетата на П.Дюкан!  Grinning

Да се изкажа по темата: Кларинолът и при мен не даде резултати.  Sad
Явно не на всички действа по еднакъв начин! Хубавото е, че при някои има страхотен резултат!!!  bouquet

# 219

Ех... ма не се събурат и 30... ако хапна плод скачат. А алкохол не близвам, газирано също...днес съм на кисело мляко само, и един домат, и вода, разбира се... За плодовете - заради захарта, а зеленчуците? Rolling Eyes

В зеленчуците също има въглехидрати  Grinning

# 220
Моята диета не е точковата, а е плодова по Лидия Ковачева и ям само плодове. Правя я от години по 4 пъти в годината и винаги си свалям за 10 дни между 3 и 5 кг. За първи път сега пия Кларинол, обаче в комбинация с диетата нямам разлика от всеки друг път, когато я правя.
Единственото, което ми се струва за месец и половина пиене на Кларинол е, че като че ли са ми по-малко тлъстинките около талията, ама може би така ми се иска. Така или иначе и кантара, и метъра си показват обичайното като за 10 дни ядене само на плодове.
Наистина се чудя дали да давам толкова много пари или ефекта ще е видим след повече от 2 месеца?

# 221
И аз да споделя опит - пих Кларинол 1 месец, по 2 на ден - сутрин и вечер по време на ядене. По принцип спортувам поне 2 пъти в седмицата доста сериозно, внимавам и какво ям. Преди да започна да пия си записах всички мерки и в края на месеца нямаше никакъв резултат. Доста се бях ядосала, но явно не само на мен не действа.
Сега от 23 май пия Affinex на Pierre Fabre - пак е с подобен състав и се пие по схема първите 15 дни по 2 х2 а след това 1 месец 1х2. За сега имам чувството, че се подувам, вместо да отслабвам, но ще изпия всичко до край и тогава ще кажа със сигурност какво се получава.
Моето мнение е - и с добавки и без, и със спорт и без, нещата не се променят. Просто ще си ходя дебела, но поне стегната и без целулит.

# 222
Здравейте!
На www.clarinol-bg.com има резултати от клинично проучване на кларинол и мнения на участничките. Вярно, че това си е сайт на фирмата производител, но според мене тия мнения би трябвало да са достоверни – проучването го ръководи доцент Попова, за която съм чувала добри неща от приятелкa. Така че аз мисля да го почвам!! Grinning

# 223
Привет!
Одавна не сте писали тук  Thinking
С търса4ката намерих темата,за6тото днес в ДМ-а до нас с е загледах по КЛА, а има и КЛА,Л-карнитин и бластни ве6тества.....
По време на бременността ка4их 32 кг и съм свалила само 5,6 кг  Sad
6те опитам КЛА,да каже някой от скоро запо4налите употреба как е!

# 224
Пиша Ви съвсем сериозно! Изобщо не го купувайти и пийте този Кларинол ! Значи на края на зимата направо си бях устискала фронта - нямах качени кила и викам е сега ще сваля с Кларинол! От началото на март до до към 15 април го пих точно по указанието , резултат +4 кг и го спрях, както някой беше написал по-горе имах чувството, че се подувам! И не само при мене беше така! И майка ми го пи и тя качи! Затова го спрях ме! От тогава пиеме и двете чая инхуа и резултатите са горе-долу добри!

Общи условия

Активация на акаунт