Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 142
  • 398
  •   1
Отговори
# 225
  • София
Аз пих 2 опаковки и свалих 7кг.Една приятелка не мръдна изобщо с първата опаковка и реши да си купи 2 ,защото чела ,че при някой от2-та почвал ефекта.

# 226
Аз го взимах 3 месеца по 1 на ден, без спортни упражнения, като изключим тичането подир малкия  #Crazy Резултат - 13 см на дупето и 7 на талията. Но го спрях след 3-я и се чудя дали не беше грешка.

# 227
  • София
Аз се чудя дали да не си взема пак,защото имам още да свалям от дупето.Доколкото разбирам при едни действа, при други не.Скоро четох във форома колко са доволни някой от японския чай "Иху.."(не му помня името) ooooh! Аз пък точно от него качих newsm78

# 228
3DPAVEITE VSI4KI TOKY 6TO POPADNAH NA VA6IAT FORUM I RE6IX DA SE VMAKNA. A3 SA6TO POL3VAH CLARINOL CLA1000 I GO 3APO4NAH C  3 TABLETKI O6TE OT PARVIA DEN. 3A MEN EFEKTAT BE6E SUPER-3A 10 DNI DANKITE OT TECNI MI STANAHA 6IROKI. NO4YDIX CE DALI DA PRODALJA DA GO V3EMAM NO MAIKA MI E FEN NA AQUA SOURCE I RE6IX DA PRODALJA C TEXNITE ESTENCIALNI MASTNI KISELINI-TRIABVA DA KAJA 4E I TE CA MNOGO DOBRI. ICKAM CAMO DA DOBAVA 4E NE OBI4AM DA PA3IA DIETA ILI DA PRAVIA YPRAJNENIA, NO I NE CE TAP4A. YCPEX NA VSI4KI. 

# 229
и мен ме заинтигува темата,но явно ве4е никой не споделя мения. Може би доволните от тази добавка ще споделят дали резултати им са трайни, слад като са спрели приема на Кларинол Кла,МОЛЯ newsm17

# 230
От досегащния форум по темата излиза, че почти никой не е постигнал резултат с Кларинола. Но аз лично познавам много доволни хора, стопили точно там, където тряпбва.
Ето защо и аз съм изкушена да пробвам, въпреки не добрите отзиви за препарата. От другата добавка на Валмарт- Деноксинала бях много доволна и затова смятам, че и Кларинола би трябвало да е ефикасен съчетан с режим на хранене.

# 231
може да го пробвам, Но ще се по4удя още малко Thinking

# 232
Пиша Ви съвсем сериозно! Изобщо не го купувайти и пийте този Кларинол ! Значи на края на зимата направо си бях устискала фронта - нямах качени кила и викам е сега ще сваля с Кларинол! От началото на март до до към 15 април го пих точно по указанието , резултат +4 кг и го спрях, както някой беше написал по-горе имах чувството, че се подувам! И не само при мене беше така! И майка ми го пи и тя качи! Затова го спрях ме! От тогава пиеме и двете чая инхуа и резултатите са горе-долу добри!
всичко е толкова индивидуално...

# 233
  • София
При мен резултата си беше траен,след като го спрях не съм качвала нагоре килограми.Но както писаха по-горе,всичко е строго индивидуално.На едни действа, на други не.

# 234
 По всичко личи, че el80  ет от фирмата производител. Моля администраторите да обърнат внимание. Тук все пак всеки споделя мнение, а не прави реклами!!!Има си място за рекламите.

# 235
  • София
Да се оплача.Повлияна от добрия ефект първия път,, си купих пак и то изпих 2 опаковки ,но този път не мръднах и  кг.Нито диети ми помагат нито хапчета.Вече се отчаях.Иде ми пак да пропуша  smile3518

# 236
момичета, заинтригувах те ме з този Кларинол Кла 1000. Да взема да го пробвам ли?  newsm78

# 237
Здравейте!
Искам да споделя, че пих Кларинол Кла 1000/на Walmark/ лятото около месец и половина и имаше ефект, при положение, че бях изпаднала в някаква депресия и се тъпчех непрекъснато. Резултата беше -2кг, но в мерките беше по-осезаем, макар да не съм се мерила/разбрах го по дрехите/. За съжаление се върнах в изходна позиция, тъй като не взех мерки и тъпченето продължи.
Сега започнах да го пия пак. Вече ми е пети ден. Гледам да се ограничавам и в яденето. Не съм се мерила още. Ще пиша резултати след като свърша първата опаковка от 30 капсули/пия по 3 на ден/.

# 238
  • София
цоп и от мен тук
ще взема да ги опитам и аз, да видим дали ще има ефект. Grinning

# 239
И аз отдавна се замислям за този Кларинол...по принцип не съм фен на хапчета,не съм пробвала други,но сега съм решила да опитам с тях-наистина се надявам да има ефект,че.......лято идвааа и морее......
Успех и на вас момичета!

Общи условия

Активация на акаунт