Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 151
  • 398
  •   1
Отговори
# 240
  • София
такааа. да "докладвам"- купих си го, пих вчера едно, за днес също съм още само на 1, макс са 3 за ден доколкото прочетох. след седмица ще видим има ли някакъв разултат. ааа да, и си измерих мерките и теглилките за сравнение Twisted Evil

# 241
При мен Кларинол-а нямаше ефект. Сега съм открила едни френски добавки-на фирмата 3 шен, които са страхотни! С лек режим на хранене, без глад, свалих 4кг за 8 дни! Сега съм на поддържащ режим, постепенно въвеждам храните. Адски съм доволна, много по-добро и по-бързо от Кларинол-а е.

# 242
Такааа,вече трети ден го пия,не чувствам глад,нооо много често ходя до smile3550
При вас имаше ли такъв ефект?

# 243
  • София
на мен днес ми е дефакто 6ти ден май и това за ВЦ-то и при мен го има, и интересно, също не чувствам глад. обаче голеееем зор с тия капсули виждам, понеже не мога да пия хапове а те са голеееми, та е уджаст Rolling Eyes

# 244
Здравейте момичета. Миналата година лятото пих Кларинол, докато го пих свалих само два килограма. Но след като свърших да ги пия /както си пише в листовката/ имам чуството че действието почна тогава. То си и пише, че се натрупва в организна и си действа. До края на есента вече бях свалила всичко което исках да постигна със себеси. вече сме март месец на следващата година не съм дигнала и един килограм. Незнам дали е от хапчетата, но аз така си мисля, защото приди това много пъти правих опити с диети да ги сваля и едно голямо НИЩО. Това е моят опит дано ви помогне и ви желая успех.

# 245
botskata, колко време ги пи и по колко. Аз също ги пих миналото лято близо два месеца, по три капсули дневно и също свалих два килограма. За съжаление после ги наваксах, защото не се хранех нормално. Покрай бебето все не успявах да се нахраня като огладнея и после като имах възможността да се нахраня вече бях толкова освирепяла че преяждах.

# 246
А някой да е пил Кларинола повече от 2 м, сигурно ефектът биб ил поразителен, ако се приема продължително.
Вероятно тези, които не са доволни са приемали само 1 опаковка, а ефектът е наслагващ се.

# 247
  • София
титон след 2 месеца ще ти кажа  Laughing Peace

# 248
аз зная че КЛА е добре да се пие в по малки милиграми, а повече пъти на ден. И голяма грешка е че не се довейдат нещата докрай. Аз съм пила Калорес  и започна да действа видимо накрая на втория месец. Като ефекта беше намаляване на сантиметри. През това време си все пак внимавах какво ям. А съм голям фен на сладкото.
Така че от рода " купих си един блистр" който е за 6-7 дни само разочарование.

# 249
Elpet, и аз смятам да го пия 2 м, днес си купих опаковка 60 , за да има ефект трябва време.
И дано успеем точно там, където трябва, аз не искам повече от 2кг, но на паласки и корем.

# 250
...за два месеца по три пъти на ден би трябвало да се изпият 180 нали така?
titon колко струва опаковка от 60?

# 251
  • София
хм ,моите са малко повече, ама ще ги борим Wink
моята опаковка от 60 капсули беше 31 лева Peace а иначе днес ми е 7ми ден Laughing

# 252
на мен днес ми е дефакто 6ти ден май и това за ВЦ-то и при мен го има, и интересно, също не чувствам глад. обаче голеееем зор с тия капсули виждам, понеже не мога да пия хапове а те са голеееми, та е уджаст Rolling Eyes
Пробвай да ги пиеш с много вода,аз също мразя големи хапчета и като ги видях щях да падна,но засега успявам......
Мисля да ги пия поне месец-ако видя някакъв ефект ще продължа...
Успех момичета -да махаме тези мазнинки.... Peace

# 253
nely76 здравей. Пих ги пълни три месаца както си пише на опаковката по 2-3 на ден. Отначало реших, че не действат но след това неможах да повярвам. То е с наслагващ ефект и затова си мисля че трябва да се кара до край. Вярно, че са скъпички, но пък при мен подейства. Ако имаш повече килограми за сваляне ще почне да действа по-бързо. На мен ми трябваха не повече от 6-7 кила. Желаяти успех искренно

# 254
Здравейте !!!
Първо искам да ви поздравя за страхотния сайт.Попаднах тук случайно.Не съм мама все още но намерих толкова много съвети тук...
Относно Кларинола пия го вече 3 ден.Като естествено си взех карта за аеробни упражнения и ям предимно салатки.Нямам нито метър нито кантар,но поне на третия ден вече дънките ми се поразхлабиха и си закопчавам копчетата свободно без да си поемам въздух...
Пила съм какво ли не...По принцип съм склонна към напалняване.Преди близо 8 год бях 165см и 78кг.
Гладувала съм безброй пъти и да ви кажа чесно наистина се свалят,но после бързо се качват.А и ти остава един не толкова приятен спомен-стрии...
Напоследък смених работата от нощна на дневна и сега пак нощна и да си призная както мин год по това време бях 56кг сега съм 64...
Така че и аз се записвам към употребяващите Кларинол.
Другата седмица ще споделя дали съм свалила още нещо.Може пък и да съм успяла да си вляза в дънките от мин година който толкова обичам а сега едва навирам  Sad
Успех на всички...

Общи условия

Активация на акаунт