Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 168
  • 398
  •   1
Отговори
# 255
Много се радвам, че има доволни , и аз ги купих днес. Дано да стопя паласки.

# 256
Как сте пиещите Кларинол Кла, имате ли вече успехи?

# 257
  • София
Здравейте! Не съм изчела всичко, ще се върна, но искам да ви попитам нещо. Може ли Кларинол да се пие от кърмещи? Ако някоя от вас си пази листовките може ли да погледне? В нета не намирам информация точно за това.  Уж това си е най-обикновена мастна киселина, която е безвредна, но все пак никъде не откривам да е споменато изрично.

# 258
Здравейте! Не съм изчела всичко, ще се върна, но искам да ви попитам нещо. Може ли Кларинол да се пие от кърмещи? Ако някоя от вас си пази листовките може ли да погледне? В нета не намирам информация точно за това.  Уж това си е най-обикновена мастна киселина, която е безвредна, но все пак никъде не откривам да е споменато изрично.
На листовката пише да не се пие от бременни и кърмещи-ако питаш мен не рискувай докато кърмиш.....

# 259
  • София
Благодаря ти!
 Много жалко, надявах се да не пречи. Значи ще изчакам още , само ще следя вашите резултати.   bouquet

# 260
Има ли сред пишещите във форума такива, които са го приемали поне 2 м без прекъсване. Какво полстигнахте при дълъг прием?

# 261
Привет момичета!
botskata благодаря за пожеланието!   bouquet
Искам да ви се похваля че вече съм свалила 2 килограма и дънките ми се поохлабиха. Пия Кларинола вече мисля че от около 16, 17 дни. За съжаление не съм си взела мерките, но тази вечер ще го направя, защото и миналата година си спомням че доста по-осезателно беше отслабването в сантиметри, отколкото в килограми.
   Успех на всички!
   botskata е права, че резултатите настъпват бавно, затова се заредете с търпение.

# 262
  • София
Има ли сред пишещите във форума такива, които са го приемали поне 2 м без прекъсване. Какво полстигнахте при дълъг прием?

На 2 пъти правих опит по 2 опаковки една след друга -  и не постигнах нищо,стоящ си на едни и същи килограми.

# 263
изключително различни резултати се постигат с Кларинола, явно е до организъм.

# 264
Айде и аз от днеска съм в кюпа - купих си кларинола - първата опаковка (30 капсули) ще ги пия по 3 на ден, втората опаковка - по 2, а третата по 1 и ако до края на третата нямам резултатност ще го сменям  Peace
Ще ви пиша ако при мен има ефект   bouquet

# 265
Момичетаааа-изчезнали са 4 см от талията, пия Кларинола-а от няма и десет дена...не съм изпила още първата опаковка от 30 капсули-пия по три на ден! Grinning Grinning Grinning

# 266
  • София
Момичетаааа-изчезнали са 4 см от талията, пия Кларинола-а от няма и десет дена...не съм изпила още първата опаковка от 30 капсули-пия по три на ден! Grinning Grinning Grinning
брех, ти ма уби. но бравост !!!!
 като се събуди коко ще се мерна и аз, макар че се мерих основно на 17 март и мисля че е по-добре тогава да се мерна пак. Thinking  даже успях и 2 пъти на фитнес да ходя, което си е постижение, ако няма кой да гледа бебо Laughing
хм аз обаче пия до 2 макс, май шъ требе по 3 и аз да пийвам, че килцата са към 10 за сваляне (даже и повече, но да започнем с 10) Twisted Evil

# 267
Дами,навих се  Mr. Green

# 268
  • София
Пратих e-mail на адреса , посочен в сайта. Отговориха ми, че не може да се ползва по време на бременност и кърмене, защото не са правени изследвания и не се знае как може да влияе върху бебето.  Naughty Жалкоооо! Но вие продължавайте да споделяте, моля ви, така се мотивираме допълнително!  Hug

# 269
ПРИВЕТ МОМИЧЕТА!
ОКАЗАХ СЕ МНОГО НЕСЕРИОЗНА, ЗАЩОТО НЕ СИ ВЗЕХ МЕРКИТЕ. ДВАТА КИЛОГРАМА В МИНУС НЕ СА МРЪДНАЛИ, ОБАЧЕ ДНЕСКА СУТРИНТА КАТО ОБУХ ЕДИН НОВ ПАНТАЛОН, КОЙТО СИ ВЗЕХ ПРЕДИ ТРИ СЕДМИЦИ И ЕДВАМ ЗАКОПЧАВАХ/КУПИХ СИ ГО ПО-МАЛЪК РАЗМЕР ОТ МОЯ, ТЪЙ КАТО НАЛИ ТЕНДЕНЦИЯТА Е ДА ОТСЛАБВАМ  Wink /
СЕГА СЕ ОКАЗА ЧЕ МИ Е ШИРОК. МНОГО СЪМ ЩАСТЛИВА  Grinning
ПРОДЪЛЖАВАМ НАПРЕД И СЪМ МНОГО ЕНТУСИАЗИРАНА. ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ЗА ДА ИМАТЕ РЕЗУЛТАТИ Е ЖЕЛАТЕЛНО ДА ПИЕТЕ МАКСИМАЛНАТА ДОЗИРОВКА. АЗ ГО ПИЯ ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ПО ТРИ НА ДЕН, НЕЗАВИСИМО ДАЛИ СЪМ ЯЛА ИЛИ НЕ.
УСПЕХ!   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт