Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 196
  • 398
  •   1
Отговори
# 270
Днес си взех 4удото. Пих 3 капсули преди храна.Дано има резултат за пустите паласкиииииииииииии  ooooh!

# 271
Днес си взех 4удото. Пих 3 капсули преди храна.Дано има резултат за пустите паласкиииииииииииии  ooooh!
Мила,пие се по време или след хранене!

# 272
  • София
Мила,пие се по време или след хранене!
хм да така е наистина, но аз например не закусвам и сутрин си го пийвам на гладно. ако обядвам което не е всеки ден, пак така. пия и аз по 3 вече, да видим, но си чакам датата че да е на месец от мерките, котио си взех Peace

# 273
Аз про4етох на опаковката ''преди или след хранене''  newsm78 .в4ера ги глътнах непосредствено преди манджане, днес сутринта  Rolling Eyes

# 274
Здравейте,момичета!Като пиете Кларинола,някаква диета спазвате ли и въобще -как се храните?   bouquet

# 275
  • София
Здравейте,момичета!Като пиете Кларинола,някаква диета спазвате ли и въобще -как се храните?   
за себе си да кажа че ям между 1 и 2 пъти на ден и гледам д а се движа повечко, като избягвам тотално тестеното, а захар - само в кафето Peace
 преди да забременея и родя това си ми беше ежедневието, но пък много напълнях- родих 85 кг, сега съм 68-69 кг. а забременях на 60 така че поне 60 искам да стана в близките 1-2 месеца  Rolling Eyes

# 276
Elpet,благодаря за отговора!  bouquetУспех!
Аз като родих второто си дете бях добре ,но докато кърмих-до 11месец,качих 12кг. и после още 3  Embarassed и така сега трябва да ги свалям,защото вече немога да се търпя такава.
Купих си Клабинол и го пия вече 4 дни ,но и доста хапвам.От утре мисля да започна без хляб и сладко.

# 277
Аз също определено хапвам малко,и то защото наистина нямам апетит Shocked,но момичета наистина е много хубаво да си обуеш панталона и той да ти е широк вече Rolling Eyes !

# 278
Не знам дали от Кларинола ,но откакто го пия /3 ден/ имам въл4и апетит.По принцип лесно го овладявам ,инатеста съм ....ноооо сега не мога !!! тоне бе6е при4ерняване,треперене на крайници ,дори гадене  #Crazy. Наливам се с фре6 и вода .....,на ако няма и минимален резултат след първата опаковка го спирам  ooooh!

# 279
Ами не съм доволна. С кларинол или без, никакъв резултат.
Вероятно няма смисъл повече да залагаме надежди на този препарат.

# 280
  • София
Инес, може би ти трябва повечко време.
Момичета, чета темата и започнах да се чудя дали да не го пробвам и аз този Кларинол... Ще се почудя още малко, но през това време ще следя темата с интерес.
Успоех на всички отслабващи!

# 281
  • Burgas, Bulgaria
и аз си взех но едно друго БИО Кларинол 1000 или нещо подобно-аптекарката ми каза че съставката е една и съща но това е на блистер и понеже имало доста жени на които не им понасял да пробвам това и ако подейства да си взема Кларинола в оригинална опаковка.
Според нея мненията са на двата полюса и много доволни и много недоволни.

# 282
  • Mediterraneo
Ух. Има- няма, има- няма... Ще го купя и аз тези дни  Crossing Arms око да види, ръка да пипне.
Имам да свалям още почти 7 кг до теглото, което съм запланувала. От близо 3 месеца спазвам разни диети. Пих около месец и половина Л карнитин, сега почивам от него. Та докато го започна пак след 2-3 месеца, смятам да пия Кларинол.
За мен е по- важно свалянето на обиколки. Искам да си нося старите дрехи отпреди да напълнея толкова. Отслабвам бавно, но славно и се надявам тези хапчета да повлияят точно проблемните зони- талия, ханш и бедра.

# 283
Трябва да пробваме 2 м, много искам да устискам , но след като няма резултати 1 м, не знам ще имам ли търпение.
А какво мислите за др. препарат на Валмарк Деноксинал?

# 284
  • Burgas, Bulgaria
на мен ми стана лошо -сутринта пих на гладно и ми стана много зле опитах се да хапна ноооо направо се потресох от себе си неуспях да изям половин ябълка .Кашкавал едно малко пърченце едва го изядох все едно ми се е сквил стомаха и сега дзажге ми се повръща след каго ядох  Shocked
моля ако това е нормално кажете че нещо се попритесних-аз съм пила какви ли не неща но за първи път ми стана така  newsm78
ааа да не забравя аз си взех БИо Астив Кла 1000 но то е същото

Общи условия

Активация на акаунт