Кларинол КЛА 1000 на Walmark

• 90 180
  • 398
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Изрично  е казано, че се приема по време на хранене или след хранене. Също в листовката пише ,че това хапче не е заместител на храна. Защо рискувате по този начин? newsm78. И мисля ,че е редно да прочитате листовките преди да започнете да пиете каквото  и да било  Peace

# 286
  • Burgas, Bulgaria
аптекарката ми каза това -даде ми блистер понеже не взех цялата опаковка именно заради страничните ефекти.
ясно ми е че не е заместител и за това се храня

# 287
Привет момичета!
Аз още си стоя на -2-та килограма, но не се предавам. Относно това как ми влияе на мен  Кларинола, мога да кажа, че никак не ми влие, освен отслабващо. нито ми влияе върху апетита, нито ми става лошо. Пия го три пъти на ден след хранене, само сутрин на гладно, защото не закусвам. Това не ми пречи, като имате предвид че имам гастрит. Това е от мен.
Хайде, кажете при вас как вървят нещата! Да не се окаже че тоя Кларинол само на мене ми влияе... Wink
Хубав ден и успешна седмица!   bouquet

# 288
  • София
Ами сменяй аптекарката,явно жената не си прави труда да чете и те е излъгала доста. Съжалявам за Спама,но ти си май 3 човек, който казва че го пие на гладно и май някой беше намекнал ,че го пие без да яде.

А докато съм пишела се появи и човек пиеш го на гладно.

# 289
1. От пиене на Кларинола 1 седмица забелязвам, че поне дава тонус и издръжливост.

2. Моля споделете, мислите ли че кларинола на Валмарк е много по- добър от на Фарма Норд, който е по- евтин?

3. Колко време смятате да експериментирате с Кларинола 2м? Аз започвам да се чудя не е ли по- добре да започнем с Редуктил. Хората казват, че веднага повлиява. Иначе има да пием Кларинола без никаква гаранция за успех.

Аз започнах с Кларинола, защото имам малко да станям, на паласки, и се надявах това да е подходящото за мен. Да махна малко, но където най- трудно се получава.

# 290
Титон, на въпроса ти за разлика между кларинол и др. на фарма норд, аз съм сигурна че няма голяма разлика, освен концентрацията.

много хубави въпроси, и аз съм си ги задавала. наистина рекламата е това, което кара да купуваме кларинола, а и няма гаранция че действа.

Лекари казват, че нещата на валмарк не са много качествени, но ние ги купуваме.

# 291
  • София
mausbeni и аз казах че го пия на гладно, но то е защото обикновено не закусвам и понякгоа не обядвам- това е така защото моят огранизъм е ок с това и не ми става лошо, не бих го препоръчала обаче на някой, за когото това не е "практика" Peace
а иначе факт- и на опаковката и на листовка, че и на шишенцето пише да се пие след ядене или по време на ядене Rolling Eyes

# 292
Как се чувствате, не сме ли се отказали вече. Аз не знам дали ще си купя втора опаковка.

# 293
Миналата година изпих една опаковка от кларинола на  Wallmark. Мисля си, че имаше ефект, дори и малък. Тогава не съобразих да си премеря обиколки, които да следя, но така на око и на пипане ми беше различно. На мен наистина коремната област ми е проблемна и понеже сега съм се хванала да се вталявам за лятото реших пак да пробвам, но да не спирам след първия месец. Все пак във всяко едно нещо си трябва упоритост. Засега го вземам от около седмица, но ще казвам какви са резултатите ми  Flutter

# 294
Амора, сигурно си права. Трябва да го пием 2-3 м. И при мен проблемът е областта на корема и талията. Почти никога не съм успявала в тази област.
Според тен ако преминем на Фарма Норд Кла проидукта ще имаме ли същия ефект?

# 295
Ами с другия продукт не съм запозната, но предполагам, че няма кой знае каква голяма разлика (трябва да се погледне състава и концентрацията на активното вещество). В момента обаче вземам кларинола в комбинация с упражнения за корема всеки ден, максимално разходки на бърз ход, когато мога, хранителен режим и мисля да включа бягане. Не разчитам на кларинола да отслабне вместо мен, по-скоро го приемам за мъничко помощ в областта на корема, мисля си, че ще даде ефект Praynig

# 296
Привет момичета!
Аз съм вече на края на третата опаковка, т.е. към края на първия месец, но нещо съм в застой/може би защото съм неразположена от три дни/. Доволна съм, защото два килограма за месец, без никакви сериозни усилия/ имам предвид, че не се ограничавам с храната/ са си голямо постижение. Ще се отчета пак в началото на другата седмица!
Успех!   bouquet

# 297
Амора, и аз не разчитам само на Кларинола. Ходя редовно на плуване. Надявам се да намали корема и талията.
Мисля да видя същия суплемент на др. компании, при добра цена бих минала на друго. Смятам че е същото.

# 298
titon, значи ти си като мен. Защото аз съм на мнение, че всичките тези продукти са разработени да помагат за постигане на целта, но сами....То по принцип много неща са полезни, ама стават истински ефикаски чак след като ги комбинираш с нещо  Flutter

# 299
  smile3523      И аз се включвам в голямата битка !!! От вчера пия Кларинол по 3 на ден newsm17   Дано има ефект . Аз ходя на фитнес 3 пъти в седмицата и съм ограничила яденето та така все се надявам да се постопят малко тези гадни килца . ОМРЪЗНА МИ вече с тези диети,хапчета и т.н. ОМРЪЗНА МИ все да съм дебела . Този път ще съм сериозна и няма да се отказвам !!! С вас съм момичета - с повече кураж ще успеем !!!!   261uu

Общи условия

Активация на акаунт