За какво си благодарен днес?

• 3 906
  • 96
  •   1
Отговори
# 60
  • Телиш/Плевен
За нещата, които ми се случват.

# 61
Че баба е жива и здрава, че снощи попаднахме  на доктор Никола Боянов

# 62
  • Бургас
За светлината у дома ми!
Два месеца бях като къртица!

# 63
  • Mediterraneo
За слънчевия ден навън.

# 64
За това, че съм здрава и много да работя.

# 65
  • По света и у нас
Благодарна съм че днес най-накрая след 4 години канене се закарахме в музея на изящното изкуство.

# 66
  • Телиш/Плевен
За неочакваната помощ, която ми помогна да реша голям проблем.

# 67
Може да звучи странно, но съм благодарна за много трудности, през които минах миналата година... Научих много!

# 68
Че се осмелих да взема важно решение,което ме поставя в трудна ситуация,но важното,че то е правилното,вече съм сигурна на 1000%.
Помолих за знак,получавах го месеци наред,искаше ми се да не е така,но трябва,е вече е факт!

# 69
Благодарна съм, че успях да пусна човек да си тръгне от живота ми, въпреки че ме болеше от това "пускане". Вярвам, че след всички опити да се поправи и не се оправяше, това е знак, че нещо по-добро идва. Простих, благодарих за болката, защото тя е учител. Продължавам напред по-силна и по-уверена в собствените си сили. Понякога да не получиш нещо, също е подарък от Бог (само че го разбираме по-късно).

# 70
  • Телиш/Плевен
За ползотворния ден.

# 71
Благодарна съм, че операцията на баба мина успешно и че се събуди нормално от упойката и най-вече, че одеве по телефона се смеехме и двете 💜

# 72
  • По света и у нас
Благодарна съм че изпразнувахме рождения ден на сина ми днес, той навърши 9!
Заваля първия ни сняг за тази зима, затвориха училището и ние си направихме парти за чудо и приказ с 9 деца у нас.
Благодарна съм, че си имам хубави приятелки с добри деца и че с бившия сме в отлични отношения, той дори дойде да си дърдорим.

# 73
Благодарна съм за усмивката на синът ми всеки ден и също така да чуя всеки ден "мамо"

# 74
  • Бургас
Благодарна съм на усмивката и закачките на едно малко детенце, което видях днес! Голямо сладурче!

Общи условия

Активация на акаунт