Медицински университет - тема 2

• 45 408
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Ами баш само това си пише … направо съм учудена какви са тези инструкции ??!!

Е, как ще пише само това? Пише Медицински колеж Й. Филаретова. Там трябва да отидете, а не в МУ.

Джасмин, кой точно къде да те упъти? То не е да се съберат всички на едно място и там да ги упътват в съседство. Изпитните сгради са на съвсем различни места. В случая този колеж е до Руски паметник. Другите зали са я на Георги Софийски, я на Дунав, я на Здраве... Както казах, територията на МУ София е много голяма. Ако не знаеш къде точно трябва да отидеш и един час по-рано може да не ти стигне.

# 496
Ние още от предния ден намерихме къде ще е изпитът. То са си разстояния. Много объркващо беше. Много много сгради. И то не на едно място. Колко тичащи имаше, търсещи къде са. Даже имаше деца , които не ги допуснаха. Бяха закъснели. Ние бяхме на ул. Здраве, там са няколко места. Съвет от тази вечер проучете.

# 497
Ами баш само това си пише … направо съм учудена какви са тези инструкции ??!!

Е, как ще пише само това? Пише Медицински колеж Й. Филаретова. Там трябва да отидете, а не в МУ.

Джасмин, кой точно къде да те упъти? То не е да се съберат всички на едно място и там да ги упътват в съседство. Изпитните сгради са на съвсем различни места. В случая този колеж е до Руски паметник. Другите зали са я на Георги Софийски, я на Дунав, я на Здраве... Както казах, територията на МУ София е много голяма. Ако не знаеш къде точно трябва да отидеш и един час по-рано може да не ти стигне.
Да, ясно ми е къде да отидем … не съм споменавала МУ Sad
Въпросът е, че няма стая, кабинет … а само пише  Аудитория - двора ?! Като отидем на двора по-ясно ли ще ни е Simple Smile

Каран, аз видях къде е локацията на колежа … ама какво повече да проучваме ?!

# 498
  • София
Ами аудиторията не е стая или кабинет, а си е аудитория. В Медицинския колеж тя е една и няма някакъв номер. Съвсем нормални са си указанията. Но ти каза, че пише само Аудитория в двора. А то си пише коя е сградата, което вече е съвсем различно нещо.

# 499
Ами аудиторията не е стая или кабинет, а си е аудитория. В Медицинския колеж тя е една и няма някакъв номер. Съвсем нормални са си указанията. Но ти каза, че пише само Аудитория в двора. А то си пише коя е сградата, което вече е съвсем различно нещо.
Да, сградата е ясна, но аз предполагах, че ще има и съвсем ясно в коя стая ще е … това в двора как ме насочва ?!
* сега разбрах, че е едно помещението на този адрес/локация … сори Simple Smile
Благодаря за разясненията , че ако чакам на моят младеж да проучва Simple Smile

# 500
  • София
Ами съвсем ясно е в коя стая е - в аудиторията. И са уточнили, че същата се намира в двора на Колежа.

# 501
rady_plovdiv, на входа на сградата си има хора от университета, които проверяват тези бележки и насочват децата къде са им залите. Никой не ги оставя да се лутат из колежа/факултета и да издирват сами къде са им аудиториите. Даже по-точно първо събират децата във фоайето до входа и после ги придружават до залата.

# 502
rady_plovdiv, на входа на сградата си има хора от университета, които проверяват тези бележки и насочват децата къде са им залите. Никой не ги оставя да се лутат из колежа/факултета и да издирват сами къде са им аудиториите. Даже по-точно първо събират децата във фоайето до входа и после ги придружават до залата.
Щом е така, супер …. одобрявам Simple Smile

# 503
  • София
Щом е ясно коя е сградата, няма проблем. В Колежа пък е най-ясно. По-объркващо е, ако е в някоя от сградите на МУ. Там наистина има доста лутащи се в деня на изпита. Успех на децата утре и вдругиден!

# 504
Здравейте! Бихте ли ми казали дали с две 4.00 от предварителни изпити по химия и биология в тракийския бих могъл да влезна, аз съм момче.

# 505
  • София
Според минималния бал миналата година - много е на граница. Зависи и колко ще имаш на ДЗИ БЕЛ, но при всички случаи ще е на граница. Трябва да се явиш и на редовните изпити.

# 506
  • София
Това казах и аз. Не съм присъствала лично, защото моята кандидат-студентка ходи сама, но навсякъде, включително в Плевен и Варна, е имало хора, които им указват кое къде е при пристигане в съответната сграда.

# 507
Успех на всички кандидат - студенти !!

# 508
  • София
В МУ София нямаше никой, който да упътва! Синът ми беше в зала Чилов и имаше деца, които са обикаляли 40 ми .

# 509
  • София
Аз казах, че в МУ трудно се ориентираш - огромно е, цялата Медицинска академия е МУ. Ако си знаеш точно къде е сградата, няма проблем. Там вече ще те посрещнат и упътят към съответната зала. Но ако не я знаеш, дори и за упътване е трудно. Някои сгради се намират лесно, други, които са в самия двор - по-трудно. Не е като другаде, където всички се събират на едно място и там ги упътват по зали.

Общи условия

Активация на акаунт