Медицински университет - тема 2

• 45 375
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
  • София
Да, но в бележката пише само зала. Трябва да напишат и Клиника, защото на локация дава друга сграда.
Ние го намерихме веднага, но мъжът ми е учил там. Имаше доста объркали се.

# 511
Някой има ли инфо кои са отворените въпроси от изпита

# 512
В МУ София нямаше никой, който да упътва! Синът ми беше в зала Чилов и имаше деца, които са обикаляли 40 ми .

Лелеее … това си е страшно много Sad
Във Филаретова беше доста добре !

# 513
  • София
И ние нямахме проблеми, защото ММ е завършил МУ. Но ако не познаваш МУ, добре е да се отиде в някой от предните дни и да се намери сградата. Освен ако не си във Филаретова, като Ради. Там е една сграда и няма какво да объркаш.

# 514
  • София
Аз гледах разпределенията, освен аудитория Чилов, която не се знае масово къде е, другите места са си съвсем лесно намираеми - фармацевтичен факулет, дентален факултет, ВМА, НЦЗПБ, Филаретова. Не е чак толкова страшно.
С проучване от предния ден или отиване 15 минути по-рано, всичко може да се намери.

# 515
Аз гледах разпределенията, освен аудитория Чилов, която не се знае масово къде е, другите места са си съвсем лесно намираеми - фармацевтичен факулет, дентален факултет, ВМА, НЦЗПБ, Филаретова. Не е чак толкова страшно.
С проучване от предния ден или отиване 15 минути по-рано, всичко може да се намери.
А всъщност къде е този Чилов Simple Smile , като стана дума, де
И принципно как ги разпределят по локации … време на записване, азбучен ред на имената ?!

# 516
В МУ София нямаше никой, който да упътва! Синът ми беше в зала Чилов и имаше деца, които са обикаляли 40 ми .

Ако прочетете внимателно, ще видите, че съм писала за упътване от входа на сградата до залата. Естествено, че никой няма да ви упъти до сградата.
Не знам какво пише в бележките, но в разпределението виждам следното:
АУДИТОРИЯ "ПРОФ. К.ЧИЛОВ" - УЛ. ГЕОРГИ СОФИЙСКИ 1 - В ДВОРА НА УМБАЛ "АЛЕКСАНДРОВСКА", СГРАДАТА НА СТАРА СТОМАТОЛОГИЯ, ДО ЦЕНТРАЛНА МЕДИЦИНСКА БИБЛИОТЕКА
Не е трудно да се открие с Гугъл Мапс. Нормално е човек да поразцъка нета или да се обади по телефона и да се поинтересува за нещо толкова важно. Не съм очаквала, че сутринта преди изпита някой ще тръгне да си издирва сградата.

# 517
  • София
по входящ номер - тоест, по ред на записване ги разпределят.
денталният факултет много лесно се намира Wink

само не разбрах защо ги държаха отвън до 8:52.

# 518

Това остави, започнали са реално в 10.

# 519
Организацията в МУ София ми се струва най-слаба....и в Плевен и във Варна бяхме и всичко беше мн по-добре организирано.

# 520
  • София

Това остави, започнали са реално в 10.

в Дентален - в 10:30

# 521
Дъщеря ми каза,че са се паднали възможно най-гадните теми.Тя не кандидатства де.

# 522
  • София
Изпитът по биология с отговорите е качен на сайта на МУ София https://mu-sofia.bg/wp-content/uploads/2025/04/Kriterii_biologia_26_04_2025.pdf

Дъщеря ми каза точно обратното - лесни теми са се паднали, само втората - за вирусите - също е лесна, но много не и обръщат внимание децата при подготовката, защото не вярват, че ще се падне.

# 523
Лесни или трудни са били ще си проличи по резултатите😀

# 524
  • София
По-важно е как се е сторил изпитът на кандидатите.

Общи условия

Активация на акаунт