ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 377
  • 284
  •   1
Отговори
# 150
  • Плевен
Здравейте!
Добре дошла на новата бъдеща мама!

Прекрасно място сте открили за разходки през уикенда. Ние често го посещавахме, преди Тери да се роди, особено , ако имаше някакъв въпрос за решаване. Обстановката ни действаше добре на мисловния процес!
Гретхен, радвам се, че Димана е по-добре. Тери и тя още има хрема, но май ще има първи зъб и то горен. Поне това виждам аз  newsm78
Благодаря за поздравите относно ТВ изявата ни!
И  аз търся обувки за Тери, но явно ще е през уикенда пазаруването.
Отивам да се приготвим за разходка, че това време навън не е за изпускане! Приятни разходки и весел слънчев ден на всички!  Laughing

# 151
Аз купих на Теди много хубави обувчици от магазина на "Булдозер" в петък.Естествен велур, с естествен хастар отвътре, весели цветове-оранжево, жълто, синьо. На "Булдозер" са и от техния магазин - преди Базара, до закусвалнята на Мончев.Струват 25 лева - мисля съвсем поносима цена за естествена кожа.Подметките им са меки и ми се струват удобни.Тази седмица казаха, че ще получават бразилски "Райдер", не зная цените им какви ще са, но качеството им е гарантирано. Аз съм носила техни джапанки и са супер.

# 152
  • плевен
И аз мислех да купувам на Марио обувки,но май ще си износим буйките пък тогава,защото все още не е много стабилен като ходи с обувки.

# 153
  • Плевен
И аз мислех да купувам на Марио обувки,но май ще си износим буйките пък тогава,защото все още не е много стабилен като ходи с обувки.
Когато стане стабилен купи обувки. Освен, ако не му е студено на крачетата с буйките.

# 154
  • плевен
Аз взех буйки с ватичка и мисля,че не му е студено.Единственото,което ме притеснява е ,че ги е поожулил и нямат много вид,но и нови да му взема сигурно пак такз ще станат.

# 155
  • Плевен
И обувки да вземеш пак ще станат такива. Peace

# 156
Аз си харесах за Кари едни розово-лилави обувчици от велур, украсени с цветенца, на Старата главна е магазина за детски дрешки и обувки. Проблема е, че все няма кога да я заведа да ги пробва, затова направо ще ги купя и ако има проблем, ще ги сменя с нещо друго после. Днес мисля да ходя да ги взема.

# 157
  • Плевен
Мерси за указанията за местоположението на крепостта. Ще я намерим. Може и да на мен да ми подейства добре на мисловния процес Joy, че едни гадни мисли са ме налегнали, не мога да се оттърва от тях.
Здравейте и от мен.Гретхен отворили са нов магазин за детски обувки(поне за мен е нов,онзи ден го видях за пръв път)Намира се в комплекса на Дом на книгата,точно срещу този"Малкото гъзарче".Казва се самия магазин "Барби".
И аз купих на Люси от този магазин сандали за яслата и съм много доволна. Peace

# 158
Здравейте отново на всички!.)))
Бих искала да ви попитам от къде си купихте количката за бебето?
Аз днес минах през два магазина - единият горе в Наркопа, а другият по старата главна.
Между другото съм си харесала количка на Чиполино, модел 2007, "Джема" нямаха я в наличност, но предполагам, че до няколко месеца ще се появи. Комбинирана е, зимна, ще е удобна и за през лятото, тъй като зимният кош се маха.
Ако Вие може да ми препоръчате нещо, или да кажете от какво сте били доволни много ще се радвам. )

# 159
  • Плевен
Mirama, виж и в магазина зад кино "Освобождение". Там има основно стоки на Чико, но наред с тях ще видиш и други колички. Аз за моята ходих чак до Ловеч. Имах Маg England - принцес  с единичните гуми, но тогава все още го нямаше моделът с двойните. Доволна съм от тази количка, много здрава и маневрена с широк и удобен кош за бебето, а багажника колко много неща побира ....  Peace
цитат от едн адруга тема за колички:
"Бихме посъветвали родителите, когато им предстои покупка на детска количка /без значение каква марка/ ако
имат възможност да разгледат "на живо" моделите и марките, към които са се ориентирали. Да "поразходят" из
магазина количката
, да се запознаят с нейната маневреност, килограми, функционалност, екстри и др. Нека не
разчитат само на това какво са чули и видяли на снимка. Когато в даден магазин се обяснява колко е добра една
количка а не могат да я покажат, защото работят по каталог, просто имайте едно на ум. Не се доверявайте на
сто процента на продавачката /продавача/."

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 15:25 от valja

# 160
  • София
Здравейте и от мен.Гретхен отворили са нов магазин за детски обувки(поне за мен е нов,онзи ден го видях за пръв път)Намира се в комплекса на Дом на книгата,точно срещу този"Малкото гъзарче".Казва се самия магазин "Барби".
Точно оттам купихме обувките на Буби и ние преди седмица.Страхотни са-на Чипо,изглеждат много удобни,смятам днес да ги сефтосаме Grinning с една разходка .Ако има още желаещи-моля Wink,ние ще излезем към 16 часа и най вероятно ще отидем до пързалката и люлките в Градската градина.

# 161

Здравей Валя, мерси много за отговора.)))
Мисля така да направя, да я поразходя малко количката, за да видя как я усещам.)))

# 162
Като гледам, май доста магазини не съм обиколила. Сега се задват дни с дъжд, ще се обикаля. Аз иначе съм и купила обувки, ама се оказва, че и 2-та чифта са за наесен.

# 163
момичета,да попитам за хубави торти като за първи рожден ден
и да не са скъпи  Laughing

# 164
  • плевен
Здравей Наталия.За рожд.ден на малкия взех торта от Кристи.Намира се близо до детска ясла "Дружба.Ох,не мога точно да ти обесня.Тортите там са чудесни.Не са сметанови или маслени да накръщат,а с лек млечен крем.Ние взехме такава с патета,зайчета,къщичка-типична торта за бебе.Цената е 15лв. за около 16-18 парчета.Тортите на захарно петле също ми харесват.

Общи условия

Активация на акаунт