ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 376
  • 284
  •   1
Отговори
# 165
  • Разпиляна във въображението
Днес, към 11,  минах през Историческия музей. Имаше две мами, но не ми се сториха познати и не се обадих.
Хайде утре да си направим среща в Градската. Аз ще бъда при люлките и пързалките - любимото място на Вики на Центъра.

# 166
  • плевен
Ина мен утре ми се излиза,но го дават доста ветровито.

# 167
  • Разпиляна във въображението
Добро утро. И аз чух сега, че го дават ветровито. Виждам, че има вятър, но не е като предишните дни. Дано да е само лек ветрец.

# 168
 Добро утро момичета,времето вчера  беше много хубаво,бяхме на разходка по центъра без количка,влизахме в музея.
https://www.bg-mamma.com/assets/vessur/img/not_found.png

Мерси Веси  Hug
Сега някой да знае къде се намира ясла "Дружба"?

# 169
ми аз също кисна в историческия музей (нали там работя  Twisted Evil), но следобяд по принцип.......като отида там и мога малко да си почина, защото колегите ми се занимават с Радоската и особено една жена, която много си играе с нея и Радост я обожава вече.....

а във военния (малкия, на центъра) музей много майчета ходят предимно сутрин до към времето за кухнята.....

# 170
  • Плевен
Наталия, не се вижда картинката, която си искала да публикуваш. Прочети в правила и указания за работа с форума как става. Peace

# 171
  • плевен
Наталия,Яслата се намира в уличката на старата поща(до магазин Тамис.Сега ще ти обесня по друг наяин.Зад кафе Астория нали има една автокъща и дворче с търговийки.Точно между тях е една малка кална уличка.Като тръгнеш по нея в края и завиваш на ляво и сладкарския цех се намира в една нова бяла сграда.Много завъртяно ти го обясних,но съм сигурна,че ще го намериш.

# 172
 Хайде да се впиша и аз днес. Гадно временце-топло и със силен вятър. Значи оставаме без разходка...
 За тортата-там, където е обяснила vesi@, правят много вкусни торти. Имат и каталог, тъй че можеш да си избереш.
Фурор, в музея започна работа моя позната-Антоанета се казва, тя да не би да замества теб? Не, че е много важно, ама ей така, да си попитам аз  Laughing

# 173
Atrakcia, Тонито ли бе, не не е на моето място, ами като екскурзовод....аз нея много я харесвам, за разлика от момичето, което ме замества.......ама какво искам като то е едва 85-ти набор, какво да си говоря с нея, а пък с Тонито много добре си хортуваме, всеки път като ходя в музея я виждам......

# 174
Радоската вчера падна от канапето...за първи път пада...чак сега....с Драго като беше малка все я чакахме, но тя, не, та не...........еей до вчера.....малко се стреснах, де.....добре, че беше валенцето на кю-то да ми каже какво да следя и да ме поуспокои, че Драго беше дежурен и бях сама...малко и розовееха сополките на радоската и джуката й се поду, но май друго  няма, поне засега.....

# 175
Точно тя. Преди няколко години бяхме в една компания..купони  и т.н. Прати й много здраве, като я видиш  Laughing

Радоската вчера падна от канапето...
И аз , когато Бужа падна, се бях втрещила, рева на Анатоли по телефона, а той не може да разбере какво става...Преди месец, свекър ми го изтървал от поглед и той айде..пак на земята...дано няма последтвия  Praynig

# 176
Благодаря момичета,мисля че разбрах къде се намира тази сладкарница,там на близо не беше ли и градина "Чучулига" или нещо такова.
а за снимките ще видя по-късно,уж четох Embarassed

# 177
Благодаря момичета,мисля че разбрах къде се намира тази сладкарница,там на близо не беше ли и градина "Чучулига" или нещо такова.

Точно така-минаваш покрай тази градина и си там  Laughing

# 178
Атракция, благодаря за списанието, но...Радост го докопа и скъса корицата  Embarassed
аз се бях засилила да излизам с радост, за да взема храната и да заверя купон, доста се чудех, стоя на вратата и се чудя заради вятъра, не че нещо ще стане на малката, нали ще й сложа дъждобрана, но просто ще ни отнесе. Добре, че Драго се обади да ни каже да не излизаме и ще дойде да вземе бурканите и купоните, голямо разкарване ще падне. Тъкмо съблякох Радост и ми се стори, че вятърът е утихнал....

# 179
Атракция, благодаря за списанието, но...Радост го докопа и скъса корицата  Embarassed

Тя не е виновна, Божидар я беше закъсал и тя е продължила. Виж как й дава лош пример  Wink

Общи условия

Активация на акаунт