ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 359
  • 284
  •   1
Отговори
# 180
  • Разпиляна във въображението
От тази сладкарница си взехме тортата за свадбата и тортата на Вики за първия й рожден ден. Много съм доволна. Peace

# 181
  • плевен
И на мен много ми харесват тези торти.Продават и рулца със същия крем.Ние често си вземаме от тях,ей така за десерт,защото в нас без сладко не се живее.Ей,времето днес хич не е за разходка,пък така не ми се стоеше в къщи.

# 182
момичета,да попитам за хубави торти като за първи рожден ден
и да не са скъпи  Laughing

Ние си взимаме тортите от един цех, който се намира малко над магазин ТСМ, то е направено като закусвалня, но тортите са чудесни, с крем, а не със пластмасова сметана. По поръчка правят всичко.)))

# 183
  • София
Мирама,става въпрос за сладкарница Нарцис,нали?Хубави са им тортите,но аз лично вече съм си "заплюла" сладкарница Пчела. Там поръчахме тортите за рожденния ден на Мими,ето ги:
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68303&view=1&photo=9
http://www.snimka.bg/album.php?album_id=68303&photo=3
И двете бяха с баварски крем и сладко,бяха просто вълшебни,горещо ви ги препоръчвам. Grinning

# 184
  • плевен
Тези торти за които писах също не са със сметана,а с много лек и вкусен млечен крем.В Пчела също не са лоши тортите.От там обикновенно си вземаме едно руло-Тофифи и е хубаво.

# 185
уф, много ми е скучно вече вкъщи  Confused.....малко ми поомръзнаха детските игри........чудя се дали да излем на разходка......

# 186
тъкмо щях да се приготвям за излизане и Радост заспа...... Confused, но след като се събуди я изкарвам, че ще лудне, ако не излезе.......някой ще излиза ли към 4 - 4 и нещо?

# 187
не се ли очаква да духа много силен вятър...даже май по новините съобщаваха?

# 188
  • Плевен
Все още няма вятър, времето е топло, но знае ли човек. Аз бих излязла около блока да се поразходим, ако задуха силно да се приберем бързо. Скоростта на вятъра в момента е 1м/сек, температура 19 градуса  Nature Partly Sunny.

# 189
да духа, ако ще да ни издуха, ама излизаме...ние какви сме - планинари, та ще ни уплаши някакъв си вятър (ама сутринта не говорех така, а...)

# 190
Simple Smile дано да са се излъгали

# 191
  • Плевен
През прозореца на офиса виждам една висока топола, люлее се от вятъра, значи се е поусилил. Дано изчака, докато се прибера.

# 192
Мирама,става въпрос за сладкарница Нарцис,нали?Хубави са им тортите,но аз лично вече съм си "заплюла" сладкарница Пчела. Там поръчахме тортите за рожденния ден на Мими,ето ги:

Да, мисля, че така се казваше сладкарницата.)
От Пчела все още не съм си поръчвала нищо, от там си купувам само рула и не са лоши.)))

# 193
Еее, само ние с Митака ли сме били навън?Излязохме в 11.00 и сега се прибрах, а той остана вън с баща си и отидоха да пазаруват.Духаше, но не кой знае колко, а иначе беше доста топло. Циклона, който ще ни "удари" ( така се изразиха по новините) ще започне от тази нощ, което значи, че утре най-вероятно няма да става за излизане  Sick

# 194
aa ние с Радоска излязохме в 4 и се прибрахме току що

Общи условия

Активация на акаунт