ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 338
  • 284
  •   1
Отговори
# 195
aa ние с Радоска излязохме в 4 и се прибрахме току що
Че то циклона ще ни отнесе, ако ти си стоиш в къщи един ден  Laughing  Аз , за съжаление, пропуснах излизане и разходка. Беше ме страх даже да го сваля на люлките до блока, че тъкмо се закрепи след кашлицата.

# 196
# 197
]ето ни[/u]
само пробвам дали ще се получи този път  Crazy
ето ни

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 22:02 от natalia_viktorovna

# 198
успях,успях newsm44
http://nataliaviktorovna.multiply.com
/photos/photo/2/5

no vse oshte ne moga da slozha snimkata tuk,probvah go tolkova puti,no uvi newsm78

Последна редакция: вт, 20 мар 2007, 22:15 от natalia_viktorovna

# 199

ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!  ДА СТЕ МНОГО, МНОГО ЗДРАВИ И ЩАСТЛИВИ!

# 200

Честит рожден ден на Джозеф на Наталия! Много здраве, късмет и безгрижно детство!

Arita, много сладка тая Ема  Laughing

# 201
мерси за поздрава,
вчера си поръчах 2 торти за по 8.50 едната в сладкарница"Криси",но ще празнуваме в събота и неделя.
а за себе си нямам думи,мислех че вчера беше Рождения ден на Джозеф и се чудех защо никой не ни поздравява/не говоря за форума/ и даже отидох на Рожден ден при едно дете,който ще бъде днес Blush
така е с три деца,едно бебе и двама тинейджъри Laughing

# 202
Честито на рожденника! Да е здрав и усмихнат!

Първа пролет май е утре?  newsm78

В петък свекър ми има рожден ден - юбилей.След дълго мислене за подарък ми хрумна "гениална" идея  Mr. Green В ДНА-то има едно момиче, художничка е,  прави изложби в Галерията, води курсове, и рисува от снимки. Занесох й 5 снимки - на свекъра и свекървата, на Емо, моя и на Мити и сега в петък трябва да отида да взема портрета  Laughing Поръчала съм и рамка и антирефлексно стъкло. Любопитно ми е как ще изглеждаме. Като съм ги разглеждала по морето винаги ги правят малко по-красиви  Wink Ще го снимам и ще ви го покажа.

Днес май ще си стоим в къщи.Ще взема да оправя малко гардеробите и шкафовете  Crazy

# 203

Лелеее, изказах се неподготвена  Crazy Ми що така се обърках  newsm78 Е, утре няма да се включвам, тогава  Joy

# 204
  • Плевен
Честит рожденник на natalia_viktorovna! Много здраве и щастие му желая!
bdbaloni

# 205
  • плевен
Честито на малкия рожденник!Да е жив и здрав.

# 206
  • плевен
Дикси,мисля че идеята за подаръка на свекъра ти е повече от оригинална.Няма начин да не му хареса.И ние днес ще сме в къщи.

# 207
                Честит рожден ден на Джозеф!    Да е жив и здрав, все така усмихнат и чаровен!

# 208

Лелеее, изказах се неподготвена  Crazy Ми що така се обърках  newsm78 Е, утре няма да се включвам, тогава  Joy

Не е точно така, защото май астрономичната е точно днес, но общоприетата е утре  Wink Така, че хайде да ни е честита астрономичната първа пролет!   bouquet Утре пак ще си честитим  Laughing

Дикси,мисля че идеята за подаръка на свекъра ти е повече от оригинална.Няма начин да не му хареса.И ние днес ще сме в къщи.
И аз така си мисля.Все пак прави 75 години и това ще го зарадва.

Спешен въпрос - знаете ли къде в Плевен има кани "Брита"? И има ли някой от вас такава, ползва ли я, и доволен ли е? Това пък е идеята на майка ми за подарък на свата си  Crazy Но се чудим добра ли е тази идея и каната по принцип  Thinking Всъщност приемам всякакви идеи за подарък на 75 годишен мъж  Peace

# 209
  • София
Дикси,аз за каната Брита романи мога да напиша Grinning.Имам такава от три години,супердоволна съм,страхотна е,вкуса на водата е невероятен...и още хиляда такива неща.Сменям патрона на около два месеца.Ние я купихме от едно изложение в НДК-имаше демонстрация-наливат ти пред тебе вода от чешмата в една чаша и пак пред тебе-вода от чешмата в каната.Пиеш и от двете...и после няма как да не си купиш Laughing.
Иначе аз съм ги виждала тука в Билла.Препоръчвам ти да взечеш най-обикновенна,а не с мемо-памет.,защото тези с мемото ти дават,че трябва да сменяваш патрона едва ли не през 20 дни,което не е нужно според мене.
И още нещо-гледала съм едно предаване,даваха го преди по Бтв-Бъдете здрави.Там някаква професорка-гостроентеролог/така ли се пише/ сподели,че този вид кани се препоръчват пред минералната вода дори и при кърмачета. Peace

Общи условия

Активация на акаунт