ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 335
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • Плевен
Кога е изложението в художествената галерия? Там винаги ги има, но на теб ти трябва за петък. Какво показва чичко "гугъл"?

# 211
    Atrakcia, благодаря за комплиментите за Емичка. Всичките дечица са много сладки и чаровни!

# 212

Спешен въпрос - знаете ли къде в Плевен има кани "Брита"? И има ли някой от вас такава, ползва ли я, и доволен ли е?
В "Дом на книгата" продават, на 2 етаж.Ние от там си купихме, много сме доволни.

# 213
  • Плевен
Честит рожден ден на малкия сладур на natalia_viktorovna.

Много здраве и късмет му желая. Пък и вчера даже се видяхме и познахме на главната Laughing
Да ви се похваля,че днес ходих на козметик, пълно почистване на лицето и сега доста добре се чувствам. И масаж ми направи жената на лицето. Бе много хубаво е да се поглезваш от време на време.

# 214
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА МАЛКОТО МОМЧЕ! ДА Е ЗДРАВ И МНОГО ДА РАДВА МАМА!

Дикси, кани има в Била. И филтри за тях продават там.

# 215
Ааа, много ви благодаря  Hug Ще отида и в Дома на книгата да ги видя.Аз винаги съм подминавала щанда им на изложението и нищичко не знам за тези кани  Rolling Eyes

# 216
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕННИК НА НАТАЛИЯ ВИКТОРОВНА! ДА ВИ Е ЖИВ , ЗДРАВ И РАЗУМЕН!
Аз докато се натуткам и отговорили за каната Брита  Grinning . Не ползвам, но чувам много добри отзиви!

# 217
Да ви се оплача-от два дни съм мнооого лемава.Каквото хвана, изпускам. Не мога да разбера какво ми става  Thinking И сега пак така-едни чинии не мога да измия, без да тръшна нещо  Confused Дано се поправя скоро, че нещо не мога да се търпя  Mr. Green

# 218
  • Плевен
Да ви се оплача-от два дни съм мнооого лемава.Каквото хвана, изпускам. Не мога да разбера какво ми става  Thinking И сега пак така-едни чинии не мога да измия, без да тръшна нещо  Confused Дано се поправя скоро, че нещо не мога да се търпя  Mr. Green
Сигурно е от пролетната умора, повече релакс и витамини, ако има някой да гледа Бужи за ден-два още по-добре. Peace

# 219
ако има някой да гледа Бужи за ден-два още по-добре. Peace
Май това е решението  Simple Smile Той направо ме изцежда. Не се оплаквам, но е в такъв период, че съм непрекъснато до него ,а и той не иска друг , освен мен. Ходим ли, ходим... А и майка ми 2 седмици беше с грип, няма на кой да го оставя и да обиколя и ей така да поблея около блока.

# 220
Ааа, много ви благодаря  Hug Ще отида и в Дома на книгата да ги видя.Аз винаги съм подминавала щанда им на изложението и нищичко не знам за тези кани  Rolling Eyes

Каните са чудесни, имаме такава в къщи от близо 10години и не сме спирали да я използваме. Сега разбира се има и доста по-модерни, има и специална апаратура, която се монитра директно на кранчето на чешмата и щом пуснеш водата тя се филтрира.
Много е удобно с такава кана, а и е по-добре от минералната вода, тъй като не може да се пие мин. вода постоянно.
Филтъра за каната струва 10лв, но той се сменя на 2-3месеца, по ваша преценка. Така че на година разхода ви за каната е не повече от 40-50лв.
Може да си вземете, няма да съжалявате.

# 221
  • Плевен
В 02.07 ч. на 21 март настъпи астрономическата пролет. Макар почти цяла зима да бе доста по-топла от очакваното, пролетта ни изненада с лошо време. Синоптиците прогнозират понижение на температурите с 5-10 градуса, както и валежи.

Нощес в Плевен имаше много силен вятър, но за кратко.

# 222
  • плевен
Атракция и аз да ти кайа съм като теб.По цял ден само с малкия.Той вече ходи,пипа на всякъде,а бели прави колкото искаш.Вече скъса тапетите,вчера обърна кутията с червения пипер върху себе си,абе ужас.И на всичко отгоре трябва да наготвя,изпера.изгладя и др. такива домашни задължения.Като е хубаво времето поне излизаме,а сега само вътре.Зареди се с търпение.Аз се опитвам да го правя.

# 223
Едно време, когато сина ми беше бебе, с нищо не можех да се оправя. Направо бях убедена, че нито за майка ставам, нито за домакиня. Сега се чудя какво толкова е имало да правя, но тогава бях убедена, че ми е много трудно. После, когато родих бебето, цяла година съм си я гледала денонощно аз, плюс че вече бях с две деца, плюс че не съм спирала да работя нито за 1 ден и телефона у нас нон стоп звънеше и постоянно смятах и мислех нещо. Ами оправях се всичко и то без никакъв проблем. Явно често е въпрос на нагласа. Мисля, че някои майки сме длъжници на първите си деца, защото с тях сме по-изнервени и стреснати. Поне аз бях така със сигурност...

# 224
  • плевен
Браво Tess.Явно,че ако човек е по-организиран,нещата се получават.

Общи условия

Активация на акаунт