ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 393
  • 284
  •   1
Отговори
# 135
Всички ли сте били в Кайлъка по това време?
Ние бяхме на кръщене в "Ловна среща". Божидар е роден за купон-не се спря да танцува и смее. Сега заспа изморен, та се надявам поне една нощ да поспи, без да се буди много-много.

# 136
ние пък бяхме на копривобер, ахахаха, горе на крепостта Сторгозия.

# 137

Ауууу. Каяк ми се дояде коприва. Добре, че не съм бременелка. Ама като се сетя като си я наготвя - ще има да си я ям сама цяла седмица. Моя мъж така я "обича", че ще спре да яде вкъщи.   Joy

# 138
Здравей Атракция.))
Казвам се Мира Йоткова, родена на 14.04.1984г, години 22, гр. Плевен, жк. Сторгозия.)
Терминът ми е за 15ти октомври 2007г, все още не знам какъв ще е полът на бебчо, рано е за това.)))
И мерси предварително за включването.)))

# 139
Фурор, ти ни даде идея къде да отидем днес. Сега чакаме дребен да се събуди и запрашваме нагоре. Дано не ни отвее вятъра.
 ЕТО малко наш снимков материал от вчера.

Последна редакция: нд, 18 мар 2007, 11:20 от Atrakcia

# 140
Аз пък да ви се оплача. Димана е болна. От вчера с хрема, а днес и с температура. Зъби ли са, вирус някакъв, не знам, ама е гадно. На мен, на нея не чак толкова. Весела е и плаче само като и слагаме капки за нос. Дано се оправя по-бързо. Ама има и много несъобразителни майки. Децата им със сопли до брадичките, кашлят, кихат, а те ги пуснали с другите деца да играят. То и аз извеждам Димана, когато е болна, но винаги я държа настрана от другите деца.

# 141
Ей, Гретхен, дано да е от зъбки и да се оправяте бързо. Нацелувай малката принцеска.

# 142
Ей, Гретхен, много неприятно е това с болестите! Пази се и ти!
Ние днес поскитахме из Кайлъка, ходихме до Сторгозката крепост, понаправихме и малко  снимки. После посетихме и Градската градина, никой не срещнахме, но в далечината съзрях Фурор и сие...

# 143
  • Плевен
Гретхен, да се оправя бързо малката.
Сега малко невежо ще ви прозвучи,ама къде е тази крепост "Сторгозия", че да отидем и ние там?

# 144
   Добро утро на всички в тоя супер слънчев ден! Да ви се оплача-Божидар си е направил нов режим на пеленаче-става в 6ч  Tired и заспива в 9ч. Това е много гадно за мен, но щом на него му е добре  Whistling

Сега малко невежо ще ви прозвучи,ама къде е тази крепост "Сторгозия", че да отидем и ние там?
И аз ходих за първи път вчера-намира се в една дясна отбивка, малко преди Хотела , в Кайлъка. Караш по един мнооогооо тесен път и си там.

# 145
plamsi, като тръгнете към Кайлъка (ако си с кола) продължаваш по пътя (накъде води този път newsm78) и има една отбивка в дясно както ти е казала Атракция, има си табела указателна, това искам да вметна.......преди нямаше асвалтов път до горе, но музея спечели финансиране и пооправиха нещата, сега горе има и пейки с масички за сядане точно пред крепостта...а самата крепост, по-скоро базиликата е доиззидана и запечатана като туристическа атракция.......ето така изглежда и има мнооого коприва

Последна редакция: пн, 19 мар 2007, 09:56 от фурор

# 146
Добро утро!

Днес да се похваля. Димана вече е по-добре. Няма почти хрема, а Т спадна още вчера. Малко покашля, но това е от секретите, които се стичат от носа в гърлото. Ще ходим на разходка. Мисля да я заведа в градската, че там няма много познати деца и тя няма да се вре в тях. Ама как да не я изведа в това време, като навън е толкова топло.

Я ми дайте и съвет, откъде да и купя  обувки? Вече ходих по магазините по Главаната, но там не си харесах. В магазина до "Захарно петле" хем скъпи, хем продавачките не са любезни. Ако не купиш нищо от тях те гледат като най-големия нартапник.

# 147
Я ми дайте и съвет, откъде да и купя  обувки?
Ние купуваме на Божидар от едно магазинче на Старата главна-малко над  бившия "Локомотив", под един друг магазин за дамски костюми. Дали ще ме разбереш  newsm78

# 148
  • Плевен
Ние купуваме на Божидар от едно магазинче на Старата главна-малко над  бившия "Локомотив", под един друг магазин за дамски костюми. Дали ще ме разбереш  newsm78
Там продават чудни обувки, но и свършват много бързо хубавите модели. Peace

# 149
  • плевен
Здравейте и от мен.Гретхен отворили са нов магазин за детски обувки(поне за мен е нов,онзи ден го видях за пръв път)Намира се в комплекса на Дом на книгата,точно срещу този"Малкото гъзарче".Казва се самия магазин "Барби".

Общи условия

Активация на акаунт