ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 321
  • 284
  •   1
Отговори
# 225
Цитат
Първа пролет май е утре?  newsm78
днес е настъпила астронамическа пролет Grinning

# 226
 Пак съм аз и пак със спешен въпрос  Crazy Някой беше казал къде в Плевен има готови захарни фигурки за торта, но не помня.... сега се прибирам и ходих в "Захарно петле", "Пчела", "Романтика" и "Нарцис", който се оказа, че вече не съществува, и никъде нямат такива фигурки  Rolling Eyes
Утре ще правя торта за рожденния ден на свекъра, но ме помръзва да си играя за 5 розички, пък и тортата ще я носим в ресторанта няма да е добре да се излагам с украсата  Laughing

# 227
  • плевен
Дикси,аз не се сещам от къде можеш да си вземеш такива розички,но в крайна сметка защо не направиш със шприц маслени розички?А и аз имам един въпрос-от другия месец ще взимам на Марио голяма порция от кухнята,какви и колко бурканчета трябва да занеса?

# 228
Не съм много компетентна, но мисля, че са едно малко, както досегашните и две от по-големите - това за една порция, а за началото не знам...

# 229
Пак съм аз и пак със спешен въпрос  Crazy Някой беше казал къде в Плевен има готови захарни фигурки за торта, но не помня....

Здравей, в магазин Фантазия в жк. Сторгозия продаваха такива фигурки, скоро не ми е трябвало, но можеш да провериш.)

# 230
Здравейте мами, аз искам да ви попитам, дали някоя от вас е използвала памучните пелени Бамбино Мио. Определено доста ме заинтригуваха, а и аз лично не смятам памперсите за най-добрият избор, или поне не постоянно.
Много моля, ако някоя има наблюдения да сподели опита си.)
В крайна сметка едно време всички сме гледани с пелени.)))

# 231
Пак съм аз и пак със спешен въпрос  Crazy Някой беше казал къде в Плевен има готови захарни фигурки за торта, но не помня.... сега се прибирам и ходих в "Захарно петле", "Пчела", "Романтика" и "Нарцис", който се оказа, че вече не съществува, и никъде нямат такива фигурки  Rolling Eyes

Ако не си направила вече ти давам бърз ориентир: влизаш в Наркопа, за ресторанта на "Антоан", но не влизаш в ресторанта, а завиваш на дясно, минаваш лятната градина, завиваш на ляво и влизаш в един вход с асансьор. Качваш се на етажа, посочен със стрелка-там е цех на фирма "Габи"-имат готови фигурки, но не знам дали продават. За по-лесно, преди да влезеш за ресторанта, има една будка , където продават сладките им неща-питай там.
 Дано съм ти била полезна.

# 232
дИКСИ НЯКОЙ МАЙ БЕШЕ ПИСАЛ ЗА ГОТОВИ ФИГУРКИ В СЛАДКАРНИЦАТА СЛЕД ТЦМ-А, АМА НЕ СЪМ СИГУРНА....

# 233
Не съм направила...правих еклери  Crazy Превъртях се в това лошо време и само за хапване мисля  Confused
Ще проверя в Наркопа  Peace

# 234
  • София
Tess това което казваш за първото дете е вярно, аз по принцип съм доста организиран и спокоен човек но сега не мога да се позная постоянно се шашкам дори от най - малкото. И аз доста често си мисля , че не се справям и още повече се изнервям и най-често го отнася таткото, като днес например а той горкия така се старае, абе направо съм бясна на себе си #Cussing out. Оплаках се и отивам да се пробвам да поспя..

# 235
  • Плевен
Дикси,аз не се сещам от къде можеш да си вземеш такива розички,но в крайна сметка защо не направиш със шприц маслени розички?А и аз имам един въпрос-от другия месец ще взимам на Марио голяма порция от кухнята,какви и колко бурканчета трябва да занеса?
Ако си взимала храна от кухнята, когато му дойде времето вместо малки буркани ще занесеш за замяна 1 малко бурканче (от пюрета) за супата и 2 по-големи (400мл) за  второто ястие и десерта. И си купи купони (те са червени за деца над 1.5г), цената е същата.

# 236
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!

Послучай пролетта Димана си изяде цялата попара. Laughing

Дойде пролетта, идва Великден и настава време за голямо прлетно newsm75 newsm79 newsm28
А мен така ме мързи...

# 237
                 Честита пролет! Много любов и весело настроение!
                       Нека има слънце в очите и душите ви!
                      Да са здрави прекрасните ви дечица !

# 238
  • плевен
Честита Първа Пролет!

# 239
  • Плевен
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ НА ВСИЧКИ!
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт