ПЛЕВЕН - Пролетта на рамото ми кацнаааа живa и зеелееена

• 14 232
  • 284
  •   1
Отговори
# 240

Честита първа пролет и от мен!

# 241
  • Плевен
Честита първа пролет!

Днес времето е значително по-хубаво от вчера. Не е зле като за първа пролет. Хайде на разходки.

# 242
ЧЕСТИТА ПЪРВА ПРОЛЕТ!
Да сте много радостни и щастливи.))))

# 243
Честита първа пролет и от мен! Да сте живи и здрави !
Да ви споделя какво ми се случи снощи. Прибирам се от работа към 17, 30 часа и пред нашия блок ("Съдружие") виждам едно малко момиченце, около 7 - 8 годишно. Върви и плаче. Питах го защо плаче и то каза, че се загубило. Разбрало се с негова приятелка, където било на гости, да ходят на родителската среща в 17,30ч. Но тръгнало само и се загубило. Като го видях колко е малко и беззащитно, направо ми се скъса сърцето. Заведох го до училището и то като видя познатия район и сградата на училището, като се затича - не можах да го стигна.
Добре, че го срещнах аз, ами ако го беше намерил някой изрод ... настръхвам от ужас като си помисля какви би могло да се случи

# 244
Честита Пролет и от нас!   bouquet
Толкова много сте изписали, че днес свободното ми време /докато Марти спи/ ми стигна само да изчета края на предната и тази теми.
Не е за вярване колко стотин документа искат тия банки за да ти отпуснат кредит  #Crazy
Та с това се занимавам напоследък.

# 245
  • Плевен
Не е за вярване колко стотин документа искат тия банки за да ти отпуснат кредит  #Crazy
Вярвам ти, минах по този път. Трудно е, но пък ще си имате нова къща (сигурно за апартамента в Бургас става въпрос).

# 246
Вярвам ти, минах по този път. Трудно е, но пък ще си имате нова къща (сигурно за апартамента в Бургас става въпрос).

Дааа, така е... Ние си взехме кредита миналия месец и вече си го изплащаме  Whistling

# 247
 Хайде и аз да ви честитя отново Първа пролет! Цял ден бяхме по улиците, много добро беше времето ,за разлика от сега.
 Дикси, намери ли фигурки някъде?

# 248
Аз днес не съм слизала на центъра.Ходихме на консултация - поставиха му ваксината.Дано мине без странични нежелани реакции  Praynig
Сега опекох блатовете за тортата, до довечера ще я сглобя, а украсата мога да я направя и утре.Затова утре ще отида в Будапеща  Peace

# 249
Сега опекох блатовете за тортата, до довечера ще я сглобя, а украсата мога да я направя и утре.Затова утре ще отида в Будапеща  Peace
Как ти се занимава всеки ден да майсториш по нещо сладичко (май четох по-напред за еклерчета). И аз обичам да сладкарствам, но ти направо ме смайваш  Crazy Пък и за нас не е полезно да се вихря често в кухнята-по обясними причини  Mr. Green

# 250
ние днес след раходката с Радост се прибрахме в къщи с повече неща, отколкото излязохме сутринта. От Бужи - един джиесем завлече малката за временно ползване; от един друг кавалер - кофичка и гребло; от трети - едно подскачащо топче, абе тая малката е голям обирач на младежи, шъ знаете:-)

# 251
Фурор, то туй за Радостка си е много хубаво, какво по-харно от това да привнася нещица, които са й харесали и са й дадени от кавалерите все с добри чувства!
Все така да са щедри момците и все така Радост  радост да им дарява с възможността да й  проявят щедростта на душите си!

# 252
Май стана много засукано, а?

# 253
Май стана много засукано, а?
ааа, ами по-скоро на будистко ми мяза Simple Smile)))

# 254
  • Плевен
ние днес след раходката с Радост се прибрахме в къщи с повече неща, отколкото излязохме сутринта. От Бужи - един джиесем завлече малката за временно ползване; от един друг кавалер - кофичка и гребло; от трети - едно подскачащо топче, абе тая малката е голям обирач на младежи, шъ знаете:-)
Подаръците "доброволно" ли бяха дадени? hahaha Ако е така, има и ще има щедри мъже в града ни. Joy

Общи условия

Активация на акаунт