През МАЙ ще видим всички ние кой в корема ни сега се крие

• 11 123
  • 278
  •   1
Отговори
# 120
киселинииииииии

# 121
здравейте момичета, гледам че сте започнали темата за легълцата и матрака. Да споделя и моя опит, каката ни е с онези легла дето имат три размера от съвсем бебешко (тип кош) през стандартно детско и сега е голямо стаднартен единичен размер. Струваше се инвестицията и сега ще го събираме за новия човек, а за нея ще купуваме стандартно голямо легло. Идеята ми е да се мисли в перспектива, защото времето се изтъркулва и после се чудиш какво къде да сложиш или да раздаваш мебели.
За матрака твърдо - магнум флекс. Нашия е хепи дриймс по поръчка, но след 5-6 години страшно се износи. Обаче на детето матрака е страхотен, без забележки.

# 122
солетиииии Joy

# 123
Момичета, къде е този магазин на Arbor. Гледам всички сте го посетили. Струва мис е че говорехте че е някъде в Дървеница - или не съм разбрала. Понеже ми е близо, ще се радвам да ми споделите къде е.

# 124

пробва ли с малко газирана водааааааааа

# 125
majche,много са готини дрешките.От каде си пазарувала ако не е тайна. newsm78

# 126
на вис виталис има също и хубави комплектчета спално бельо, изглеждат ми доста качествени, но засега само в един магазин на мария луиза съм ги виждала...

# 127
Момичета, къде е този магазин на Arbor. Гледам всички сте го посетили. Струва мис е че говорехте че е някъде в Дървеница - или не съм разбрала. Понеже ми е близо, ще се радвам да ми споделите къде е.

адреса е: Дианабат, ул. Крум Кюлявков 7

За матрака твърдо - магнум флекс.

xai, магнум флекс същото ли е като магнифлекс Simple Smile

# 128
  • Перник
Здравейте Simple Smile Абе много пишете бе, момичета, вие друга работа нямате ли си?  Wink
За протокола - мисля да раждам в Света София (бивша Тина Киркова), без избор на лекар.
Като гледам колко сте напред с покупките направо се шашкам, че ние ще тичаме по магазини в последния момент.
милеееенка, за киселините пробвай с дъвка Орбит - мен ме бяха нападнали преди 1-2 седмици и дъвката ми помагаше, въпреки че аз като четох тази "рецепта" във форума не и повярвах  Mr. Green
Дрешки мисля да си пазарувам от нашенска фирма - "Захитекс"  Mr. Green Знам, че са качествени.
А днес, проучвайки 1 бенефициент попаднах на това http://www.samokovska.com/bg/index.htm
Не им правя реклама, дори не съм ги виждала на живо, но на картинката изглеждат интересни тези одеялца.

# 129
Във Малечко има много хубави комплектчета,в хипермаркета зад Била на бул.България,а и в Комото сащо не са лоши,но там незнам колко са качествени въпреки че аз и от там си взех 1 комплект,колкото и да не е качествен за 25лв си струва. newsm10

# 130
  • Варна
Здравейте всички!
И аз отдавна не съм се включвала, ей сега най-после изчетох всичко!! Grinning
За протокола - ще раждам в окръжна болница, Варна.
Купихме си количка - Cangaroo cruiser, в червено, страшно ме кефи, много е маневрена и изглежда стабилна и е 270 лв. Иначе в други покупки не съм се забъркала още, но май си е време, след 4 дни започват 45-те дни пред термин..... Rolling Eyes
Главичката ни е долу, дано си седи вече там!! Но това не и пречи на госпожицата да се врътка (дупето явно Wink) като за световно....каква ли беснотия ще излезе newsm78
Много хубави неща сте накупили, от другата седмица и аз мисля да взема това онова. Все ме страх да не взема нещо, което после ще излезе ненужно или некачествено!??
Бъдете всички здравички и щастливи, стискайте здраво краката Laughing
Като насмогна пак ще се включа!

# 131
чела - малко по-горе съм писала. основно от там, но бодитата са от фокса, а едното гащериз. от премама. тези са от намаленията, разбира се  Mr. Green а на мадъркеър така и не успях да им простя за цифроманията. тия хора там са луди...

# 132
Току що се връщам от изследвания.Доки ми пусна антитела и секрета за гъби,но аз самоинициативно си пуснах и за хемоглобин-не ми даваше мира откакто разбрах че е 115 и познайте;)))))))сега е 121 направо се гордея със себе си,без никакво допълнително желязо съм го нормализирала,ама ставам и лягам с пържоли и яйцаааааа:)))))))хихи много се кефяяяя.

# 133
Здравейте всички! Един ден само не съм чела, а вие сте изписали толкова много, че чак не запомних на кое исках да отговоря. Днес за първи път ми се случи след дълга разходка да ме заболи корема, стана и доста твърд. Дали пък контракциите не са подобно чувство? Thinking
Имам въпросче към бургаските майчета: някоя от вас посещавала ли е лекциите за бременни към училище за бъдещи майки "МАМА" на ул. Васил Левски? Вече имам информация за две места, на които има такива лекции (другото беше на Шейново) и много ми се иска да отида, но незнам на кое от двете да се спра.

# 134
Здравейте , днес ми е адски нервно. Сбърках се да чистя с реинбол в къщи заради праховата алергията на Галина. Скарах се с всички около мен
За матрачето за Галина купихме с кокосови стърготини от едната страна е жълт а от другата син, противоалергичен, имаме го от година и 2 месеца и като го минах с реинбола водата беше черна направо се шашнах Shocked, като се има в предвид че постоянно пера и чистя заради алергията и.
Когато тя беше на най горното ниво обиколниците закриваха празнотата. За чаршавчета аз харесвам на Тач много са хубави и нежни.
Днес доста си поплаках много ми е мъчно за нашия татко. smile3518кога ще доиде първи май, много се притеснявам да не родя преди да доиде, предния път присъства на раждането въпреки че беше секцио.

Общи условия

Активация на акаунт