През МАЙ ще видим всички ние кой в корема ни сега се крие

• 11 430
  • 278
  •   1
Отговори
# 105
Balonesa,

И нашите съображения за креватчето са същите Simple Smile Само ще търсим допълнително някакво скринче, което да е от същия материал и близък цвят. Така поне ще можем да го въртим, където ни е удобно, а и май ще събира повечко дрешки от тези, които са към големите комбинирани легла на Дибо и Джен. Та това е мойте мнение!

# 106
И аз съм харесала креватче на Арбор, само че ще е ПДЧ заедно със шкаф за повиване. А матрака ще е твърдо на магнифлекс, верно че е 129 лв но пък си е важен за бебо. А някой дали се сети да пита в магазина дали работят с капаро, че моята идея е тия дни да ида да капарирам трите неща, и в началото на април като свършим с ремонтите да ги вземем.  newsm78
Балонеса, ти в четвъртък в колко си при Стаменов. Аз съм от 13:30.  Simple Smile
А утре съм в шейново за преглед, болнични, обменна карта и всичко дет се сетят.  Laughing
Майчето, много са ти сладки гащиризоните, искам и аз такива Simple Smile.
Някой да е купил вече чаршафчета и одеало? Че нещо не мога да си харесам от това което видях досега. Одеалата много изкуствени материи, чаршафите също не ми харесват или като материя или като десен... та ако някой е видял хубави да сподели, моля Simple Smile

# 107
  • На морето!
Приказка,какво стана,ходи ли в Поморие?Защо се спря на Сливен?Нормално ли ще раждаш или планово секцио?

# 108
Здравейте и от мен.Голям shopping пада обаче Laughing.Днес за първи път ясно усетих бебка да хълца.Тя не се спира де,по цял ден рови,човърка,да се чудя къде да се наместя.

# 109
Майчето ... искам и аз такива Simple Smile.
обикновено пазарувам от мой силно любим магазин на витошка /близо до гладстон/ - на витрината твърдят, че нещата са на веро мода, онли и прочие дивотии, а детските на нейм ит. държат добри цени и още по-добро качество. дрешките са за дечица до година и половина и не са шир потреба - т.е. има по макс. 2-3 броя от нещо, а често е и само по един. затова и всичко бързо се опосква и разнообразието не е огромно; но пък често зареждат. почти всяка седмица наминавам и винаги има интересни неща.

# 110
само да се обадя, че не ми се пише  Sunglasses

# 111
хехе, май сме си харесали еднакви легла Simple Smile това дървеното е много хубаво, ама аз като съм си наумила цветно ... има време, ще умувам още ... за матрака клоня към този на магнифлекс, на happy dreams е 85лв, но е 19 см височина ...

а за дървеното верно че няма шкафче ... аз питах, ама не се очаква скоро да почнат да правят ...

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 15:40 от Дания

# 112
E, kakichka, пак ще се разминем, аз съм от 17ч.  Wink
За Арбор, ние смятахме с капаро да го запазваме, но продавачът ни увери, че няма нужда. Складът им бил под тях и поддържат наличности. Така че като родя, мъжа ми ще иде и ще го купи.
А за оделца и чаршафчета - там продаваха хубави и на добра цена. Даже ни показаха едно много мекичко бяло одеалце, от 100% вълна, но тъничко, италианско - страшно ми хареса, но беше 60 лв...  Confused
 А в подлеза на Плиска имаше хубави чаршафчета  - с мечо пух, но бяха 45 лв.  Shocked

Tony Bonbony, и ние ще сме с отделен шкаф за дрешките на бебо.  Peace А подложката за повиване ще седи върху решетките на креватчето. То е 140 см, така че има доста свободно място.  Wink

А да ви питам нещо - нали кревата е на 3 нива и в началото бебо ще е на най-горното. Та като се вдигне матрака, остава празно разстояние между него и дъното, което се вижда и е много грозно...
Имате ли някакви идей как да се скрие... Мислех си да си ушия "обиколници" от тензух или плат като чаршафчетата, които да скрият празнотата, а и да пазят да не влиза прах и мръсотия...
Но не знам дали ще изглежда добре...  newsm78

# 113
Balonesa,

И на нас ни казаха, че има на склад легълца, а ако случайно някой модел се е свършил, то го доставяли в рамките на максимум 2 седмици.
Мисля, че когато матракът е на най-горното ниво, то наистина съдържанието на шкафчето ще се вижда и най-малкото ще се праши. В ДаНет гледах едно подобно легълце на друга Асеновградска фирма и те предлагат т.нар. "околовръст за дъно", но не мога да си го обясня как изглежда newsm78. Ето и линкче към легълцето: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_69&products_id=508
Ако някой има представа, нека обясни!!!

И нашата подложка за повиване ще стои върху решетките Peace Засега съм си харесала тези, които са облечени в мушама, примерно такава: http://shop.danet.bg/product_info.php?cPath=23_76&products_id=2049

Аз сега отивам малко по Пиротска да позяпам скринчета от чам и после ще пиша отзиви, ако има нещо интересно.

Чао!

# 114
  • Варна
Леле, досега не ми е оставало време, но сега съм у майка ми, Преслав спи и аз разгледах всички снимки. Crazy Всички са прекрасни-булките много красиви, децата истински сладурковци, а дрешките страхотни. Особено тези на майчето са много яки, но аз тук не съм виждала такива за толкова малко бебе.  newsm78
Balonesa, аз слагах предната част на обиколника в дупката, която се образува. Хем виждам детето, хем я скривам. Peace

# 115
  • Бургас
Да Nuna имам в предвид Света София в София (бившата Тина Киркова)

# 116
Привет,момичета!
Ние сме твърдо за модела на Arbor с колелцата и с решетки отвсякъде-за мен това е най-удобното легло-леко,можеш да го местиш без проблем, решетките позволяват вентилация на въздуха ,което при новородените е супер важно!Само че ще си го поръчваме при познат дърводелец и ще има някои изменения-или няма да има шкаф отдолу ,а направо отделен скрин ,или пък шкафа отгоре ще има покриваща го плоскост,за да не стои грозно когато е на най-високото ниво на матрака.А освен това смятам най-горното ниво да е леко под наклон.Само не сме решили за размера-дали да е 120/60,135/65 или140/70.А и  темата за матраците ми е много интересна-тези които имат опит-давайте идеи!На мен пенолатексовии матрак доста ми се нрави,а и този на ТЕД -сандвича не изглежда зле.

# 117
Randuna някъде по назад в тази или миналата тема обяснявам за Поморие..помня ли вече... За сливен имам уговорка за преглед началото на април, така че незнам още как ще раждам, искрено се надявам тоя палавник след толкова въртене най сетне да се обърне...Сливен избрах защото е сравнително близо и условията и специалистите там са добри.Частна клиника са и работят със здеавната каса. Иначе се запознах задочно с Др Диков от Токуда.Голям сладур и мнооооого ме сърби да ида да раждам там, но не ми се струва удачно заради пътя. Пък и доколкото разбирам там вече е фул. Хайде за второто приказно оригиналче съм там....Пък и знае ли се...
Иначе обменни карти и болнични и прегледи при лекарката и акушерката ме чакат на 28 март...Повече не могааааа , така притискааа с главааа   Whistling...

# 118
  • Пловдив
А може да отскочим и до Пловдив до как се казваше там детската борса  newsm78.
Казва се "Вис Виталис". Обаче оттам купувам само бельо /много е качествено и на сносни цени/: бодита, потничета, гащички и дрешки на Мария за вкъщи. Иначе за навън не харесвам нищо оттам. Доста са им простоватички моделчетата, и бебешките, и за по-големите дечица. Аз харесвам такива красоти, като на майчето. Мария по принцип има много малко розови неща, повечето са й унисекс и ако наистина ще имаме младеж, ще мога да си ползвам повечето дрехи.

# 119
А откъде се купува протектор за дюшек и дали има различни размери???? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт