През МАЙ ще видим всички ние кой в корема ни сега се крие

• 11 442
  • 278
  •   1
Отговори
# 90
Майчета, някой купил ли си е вече легло?
Ние сме се насочили към сгъваемите, но не съм избрала още на коя фирма да бъде.
Някой ако е по-запознат, ще се радвам да сподели.

# 91
sisko2 аз имам и дървена и сгаваема,по удобна ми е сгъваемата кошетка. В дървената много се удря, като си извади крачетата през решетките и като се завърти направо изтръпвам.
за легналото положение  на количките, моята е с коланчета и аз сама си реголирам положинието но никога напълно легнало.          дори под матрачето, под главичката й бяхме сложили една дъска за да е малко под наклон , възглавничка не съм слагала.
Незнам дали сте чували но мъничките бебенца от най малкото и повръщат, а и коремчето им е като скачени съдове и като е легнало на равно все едно се разлива млякото, затова е хубаво да не са легнали на равно.
Казвам го от опит

# 92
Моето бебче ме събужда почти всяка сутрин и гледам как крема ми се мести наляво надясно. В един момент е силно вдясно, после хоп....крачето е вляво, опитва се да си разшири къщичката  Laughing Показвам как ми играе корема на таткото и той ми бута корема и вика на бебчо да се свие и той се прибра. В четвъртък съм на ехограф и нямам търпение да видя колко е пораснало малкото човече, че от 1 месец не съм го виждала, но яко го усещам да шава.
prikazka- в кое домко има хубави тапети, а детски фризове имаше ли? Ние ходихме в това до Герена, кв. Левски, но нямаше почти нищо.
sisko2- и аз ще купувам сгъваемо легло- на HAUCH, но най-важното е да видиш как се сгъва или дали мрежата отстрани е надеждна, това ме посъветваха.
 Количка ще поръчвам тази седмица - на abc desidn Rodeo с зимен кош- оранжева( любимия ми цвят).

# 93
randuna я да си налягаш парцалите и да не шаваш толкова, то ако ще е тай, чакам те у нас за пролетно почистване..Направо ме изплаши с тези изпълнения. ooooh!
sisko2 да, ние първо легло купихме. Първо мислихме за люлеещото се с скринче, но помъдрувахме малко и....тъй като не се знае дали ще сме в Бг и изобщо тук в Бургас след 6 месеца ,се спряхме на друг вариант голямо кошче от 0 до 7 месеца.На колелца е  и мога да си местя до спалнята ни или да го връщам в неговия кът по всяко време.Колелцата се застопоряват. Кошчето се люлее, но също може да се застопорява. С цял спален коплект е и балдахин, който е твърде неутрален като цвят, тай като мъжа се криеше, та е целия в жирафи.. bowuu. Мислим обаче за 2 комплект по такаааа....
Qnush, незнам в София на кой Домко, но те нали са верига, не би трябвало да има разлика във всеки магазин....тук в Бургас разнообразието е голямо и се чувствахме страхотно само докато избирахме бъдещите покупки..чак кафе ми се допи..., не като в други халета....Има тапети детски и всичко...Ето..
http://www.domko.com/index_bg.php . оле и моя корем тежи долуууу, побарквам се вечее..
,

# 94
Здравейте и от мен,
аз пак отдавна не съм писала, но такъв велик мързел ме е обзел че нямам думи......преди малко се събудих.
Гледам сериозно обсъждате разни покупки:)))И аз като минах през няколко магазина и лигите ми потекоха, такива сладки неща има, но съм твърда, че няма да купуваме нищо преди бебо да се покаже.
Иначе и той рита и бута много силно, Балонеса.....аз усещам същите неща, гъзи се и все си мисля че пак се е обърнал, а доки каза 4е е хубаво да си стои надолу с главичката вече и да не се обръща......тва диваненце не спи ли не знам, нощем се събуждам от ритничетата му:))))
Иначе малко е скука без работа, изчистих цялата къща и вече съвсем нямам какво да правя.......имам дипломна да пиша, но още не ми е уточнена темата, така че съм с вързани ръце.Sad(

# 95
Ох и мен ме заразихте да снимам покупките и досега ги щраках Mr. Green
обаче ги сложих в моята си папка Simple Smile

мами,мамииии ,ние с мъжлето още отдавна бяхме купили количка понеже се влюбих в нея още като я видях в магазина и казах"тя ще е" Simple Smile..Но..се оказва че сестрата на мъжа ми която живее в Италия е напазарувала хиляди неща за бебо(няма лошо наистина),но се оказва ,че  е купила и още 2 колички..представяте ли си newsm78какво ще  правя тея 3 колички после ама хич незнам Laughing Simple Smile..поне е избрала хубави на Чико и Инглесина..

# 96
tini 7света софия имаш впредвид във град София нали.Аз в първия момент си помислих 4е са направили 4астно родилно в Бургас. newsm78

# 97
  • България
Като чета колко силно ви ритат бебоцитееее Rolling Eyes Моето -напротив напоследък сякаш наистина му е тесничко и по-скоро усешам помръдване и наместване  Laughing, но определено се усеща , че вече по-голям човек мърда  Joy Сякаш целия корем се мести, а не като преди само на определено място. Другата седмиця ще видим как е застанала, че веднъж беше главично, после седалищно.

# 98
Здравейте, момичета!

Докато се разпиша в новата темичка и вие сте изписали вече пет странички от нея Simple Smile

Марина96, относно желязото, аз вече сменям трети препарат. Първо пиех Феро-фолгама, после Малтофер, а от днес пия Тардиферон. Вчера бях на хематолог в Мадецинска академия и той ми го предписа. Обясни ми, че Малтоферът не се усвоявал добре от организма на бременната и нищо чудно хемоглобинът ми да си стои нисък. Ще видим дали е познал, защото след десетина дни пак ще правим изследвания на кръв и урина.
Момичета, аз още не съм решила къде да раждам! Тва мойто на нищо не прилича! А да не говорим за избор на лекар. Но знам си аз, като ми опре ножът в кокъла, на бърза ръка ще взема решението.

Виждам, че обсъждате количките. Ние май се спряхме на Кенгуру, но сега чакаме колекция 2007, защото по магазините има само единични бройки от миналогодишната. Е, не че не ми харесват, но като искам някаква, в магазина я имат само в червено до речем, което пък мен не ме устройва. Друго си е да имаш избор Simple Smile

В събота по ваши напътсвия ходихме и до Арбор да гледаме креватчета. Честно казано, малко започна да ми се обръща представата за това, какво искам. До преди това исках от тези големите кревати, като на Мебел Джен и Дибо, които след време могат да се трансформират като за по-голямо дете. Сега вече реших, че май искам обикновено легълце за бебоци. С други думи - пак труден избор.

А иначе бебо си шава, но имам чувството, че вече не толкова ме рита, колкото се протяга вътре в мен. Понякога ми се струва, че така ми се е опнал коремът, че направо ще се пръсна.

А вчера купихме с таткото и първите дрешки за бебо Joy , че иначе не мога да се вредя от бабите. Аз наскоро отправих и ултиматум към майка ми, че ако не спре да купува, ще почна аз да изхвърлям. Все пак не тя ще става мама и моля да не ми изземва удоволствето аз да си избирам нещата за бебока. #Cussing out

Ийй, че се разписах...

# 99
  • България
Много сладурски покупки имате всички, ние още се помотваме, сякаш и мен ме е страх да започна.
майче и аз съм решила да подготвя моята госпожица за изписването с подобни дрешки (  всъщност не знам кое ти е за изписването де) Решила съм да потърся такива дрешки като за по-големи ама в размер за новородено, много са сладурски и гъзарски и много ме кефят.  От другата седмица ще пообиколя да разгледам, дано намеря нещо подобно в Бургас. А може да отскочим и до Пловдив до как се казваше там детската борса  newsm78.

# 100
Tony, неможахме да се засечем в Арбор Simple Smile Ние също  ходихме и останахме много доволни, от магазина и от обслужването. Харесахме си 2 модела, едното е дървено с колелца и става на люлка, а другото е ПДЧ и е цветно ...
Предложиха ни матрак на магнифлекс латексов, та искам да попитам вие какво мислите по въпроса с матрака ...

# 101
Да споделя и с вас, снощи имах много тъпи като менструални болки, без стягане на корема  Sad Cry моля ви кажете какво е това - контракции...нещо друго... досега не ми се беше случвало и честно казано се постреснах. Обадих се в консултацията и ми казаха 3х2 нош па + магнерич... 5 дни...

бях забравила какво е усещането да ти идва цикъла, но снощи си припомних  Confused Tired Tired офф...незнам какво да кажа повече...

# 102
Дания и на нас в магазина ни препоръчаха матраче Магнифлекс,били най-добрите,така поне ни убеждаваше продавачката и ние го взехме Simple Smile

Вижте в какво се влюбих пък сега http://www.pakostnik.com/bg/pics/8942827710.jpg Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

и в това също http://www.chipolino.com/showpop.php?product=1306 Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: вт, 13 мар 2007, 13:58 от B_A_B_Y

# 103
Дания,
Ами в магазина на Арбор се засекохме с едни други мама и татко, но като не знам дали бяхте вие... Мене продавачът много ме изкефи, защото обясняваше на всеки следващ какво и как се разглобява, маха колелца, слага колелца, показва люлка ... за разлика от някои сърдити продавачки в други магазини. Ние, като че ли се спряхме на това креватче, което е от масив и е с гръб, по-тъмния цвят и има люлка (също като вас  Grinning) - Веласкес. Всъщност, да си призная, аз май се влюбих в него  Heart Eyes!!! Не мисля, че е кой знае какъв лукс, но нали знаеш какво става, когато нещо твърде много ти допадне от първия път  Joy
Иначе, за матрачета се чудим още. Питахме продавача кои най се купуват и той посочи тези от 55 лева - кокос, пяна и вата. Но пък някоя мама тук из нашите темички беше писала опасения за кокоса, да не предизвиква някакво дразнене на бебока. newsm78 Другият вариант ни е матраци на Happy Dreams - за бебоци. Струват около 70 лева, според размера на креватчето. Ние с брат ми си бяхме купили такива пред 2-3 години и бяхме доста доволни, но те са с пружини и разни други притурки.

Shemetka,
Аз имах подобни менструални усещания в първите месеци. Тогава ме лекуваха с Но-шпа и Магнезий. Пий това, което са ти предписали и гледай да си полягваш повечко.

Т.

# 104
Tony Bonbony, и ние същото креватче сме си избрали в Арбор.  Peace
Пичът в магазина ни показа и матраците, аз мисля да инвестирама в този италианския, нищо че е 120 лв., но е важно матракът да е хубав и да издържа дълго време.
Все пак този креват, след като му се махнат таблетите, става на легло и дедето ще спи на него до 6 г.

Общи условия

Активация на акаунт