Отговори
# 165
  • Ямбол
Добър вечер мацки.Епизода като цяло ми дойде в повече и то защото пак имаше много пълнеж.Времето на Аби и голямата госпожа си беше половин епизод.А Сейфер и на половината от тяхното време нямаха сцени толкова.Честно да ви кажа ми липсва Гюнгю,когато той си пишеше епизодите ми харесваха много повече от колкото сега.Неговите епизоди ме грабваха,задържаха ми вниманието и нямах търпение за следващия епизод.Пък сега вече не е точно същото.Снощи предпочитах през половината епизод да си чета книгата....
Незнам колко души пишат сценария на 3 сезон,ама нещата наистина не са ОК.
Уж щеше да има изненада в началото на епизода.Трънки и глогинки само.Нищо хубаво не се случи.Само подтикват зрителите да гледат,а накрая едно голямо нищо.Получаваме пълнеж,пълнеж и толкова.
После ,защо епизода бил с такъв нисък рейтинг.Дори им е много според мен при положение,че ни сервират само глупости..
Ако не бяха Сейфер отдавна щях да спра да гледам сериала. ❤️
П.С: Много съм разочарована от Орхан.Как може да се надява на пръстена на Агите като той нищо не прави.Хем вижда колко усилия полага сина му и вместо да каже сине аз съм до теб ще ти помагам с каквото мога.Той йок чуди се на коя да направи дете и то да не е негово 🤦... Най-ми хареса,когато говореше със Сейран уж се беше озъзнал и оценявал присъствието на съпруга и семейство.И накрая рязък спад на героя му.Много тъпо. Аз ако съм на Гюлгюн един шут и да го няма.

# 166
Пуснаха снимки на красивия Рамо в страницата на списанието в инста! 🧿

https://www.instagram.com/p/DD2a5xSoiMf/?igsh=MTgxYnZla3dpOThhcw==

# 167
Привет дами!
За мен серията ми беше интересна.
Доста завръзки направиха що се отнася до
фалита на Корханови. Зе вен бяха необходими тези сцени, за да видим ще има ли пълно разцепление у Корханови  или обединение.
Най-тъпото за мен беше обяснението на Чичек, че видяла Абидин по телевизията и тогава разбрала, че е жив. Голяма сценарна простотия

# 168
# 169
Не е съвсем вярно, че не е имало изненада  в началото на епизода. Ами почна 10 минути по-рано, което за мен си беше голяма изненада. Smiley

# 170

🧿🤍♾🧄🪬

# 171
Ооо да.❤️‍🔥 Чакам с нетърпение и другите кадри.

# 172

🧿♾🤍🪬🧄

# 173
  • София
Новите картини в стаята на Сейран, за първата има и инфо

# 174
# 175
Да помечтаем ❤️🧿

# 176
Какво си мисля аз момичета.Сега Ферит ще бъде за малко изкаран от "играта" защото най-вероятно Сейран вече е бременна.Последните и думи,че има нужда от него ми прозвучаха сякаш най-сетне искаше да сподели с него здравословния си проблем.Естествено,че Ферит щеше да реагира като Есме и Суна.Той го каза на Суна,че ако не могат да имат деца ще творят и създават нещо красиво.Затова временно ще го отстранят с коми,болници и тям подобни за да може Сейран да разбере,че е бременна и да скрие това от всички.И когато той се събуди ще ги постави пред свършен факт.Така хем вълка ще е сит,хем агнето цяло.Хем никой нищо няма да може да направи,хем ще има сериозна причина Сейран да не е казала за проблема си на Ферит и фандома доволен.Та може и от там да започне "драмата" с бременността,но вече Сейфер заедно в битката за оцеляване на майка и дете.Що се отнася до "майката" на Абидин си мисля,че няма да е такава и Абидин сам ще стигне до този извод.Ако сценаристите имат малко акъл ще направят така,че Аби преструвайки се на "послушен син" ще направи ДНК тест и ще разбере за измамата на тая "всемогъща" госпожа защото,до тук,тя с нищо не доказа,че наистина е негова майка.Една детска дрешка,едно свидетелство за раждане и няколко снимки не са доказателство.Освен това всяка нейна дума е лъжа.Излъга,че е научила за него като го е видяла по телевизията.Това никак не се вързва с "чичото" който изнудваше Суна и и разправяше врели-некипели,не се вързва и с телефонния разговор на същия след като Ферит и Абидин го "поукрасиха".Още повече,че въпросния "чичо" няма нито парите,нито властта,нито възможностите да "открие" племенника си преди "всевластната султанка на Истанбул".Освен това,тя не казва,че ще му даде майчината любов която му е липсвала,а власт,пари,света само ако застане на нейна страна и и помогне в отмъщението.А ако той не се съгласи,какво ще направи с него тогава?Ще нареди да го убият както Ферит ли?Що се отнася до епизода.Ами аз си казах кое ми хареса.Определено не ми хареса сцената Сейфер в леглото,спящия Ферит и плачещата Сейран.Това вече сме го гледали.Сейран изправена пред дилемата или ставаш майка и умираш,или живееш но без да си майка.Можеше и да не заснемат нова сцена,можеше да повторят старите и щеше да има същия ефект.Хареса ми караницата.Тези двамата дори и в караниците не могат да скрият страстта си един към друг.Все се питам това наистина ли са Сейфер или прозират Афрам?Дори в караниците си погледите им са толкова любовни и страстни,че устите им говорят едно,а очите им съвсем друго.Та извода е,че или са лудо влюбени или са минали не знам колко школи по актьорско майсторство и са свръх талантливи.Хареса ми и сдобряването.Ферит напълно оправда думите си,че за Сейран всякак може и всичко може.Огромна разлика между скандала Суна-Абидин.Ферит веднъж не натякна нещо за Синан,но Абидин изкара "скелет" от гардероба при първа възможност.А какво ли ще е по-нататък когато се сети за Кая?Никой вече не може да ме убеди,че Абидин е по-добрия избор за Суна от Кая.Жалко,че не продължи тази линия.Каквито и да ги вършеше Суна,Кая нито веднъж не се обърна срещу нея и винаги я защитаваше,дори и когато беше сигурен,че тя пет пари не дава за него.Най-много се изложиха сценаристите с образа на Орхан.Направо се гаврят с него.Не знам дали изобщо си заслужаваше този талантлив актьор и певец да се завръща в сериала.Значи за да не бъде отново унижен от баща си разрешава на една секретарка и един шофьор да се гаврят с него,та даже и да си позволяват да го изнудват?Тази "сценарна хрумка" ми е абсолютно непонятна.Щом си върнал един герой едва ли не от "гроба",то поне трябва да е заради някакъв бъдещ принос в сериала,а не да го превръщаш в пълен идиот и да го правиш обект на подигравки и гавра.Язък за Емре.На мен ми харесва връщането на Фуат по този начин.Макар да изглежда,че Ферит превърта,все пак намира някаква утеха и подкрепа в халюцинацията си.Според мен Фуат е вътрешното аз на Ферит,което се мъчи да надделее и даде правилната му посока,да го предпазва от грешни решения и стъпки.Именно това го държи все още в съзнание.Надявах се,че ще е следствие на рязкото спиране на лекарствата,давани му от Диярията,но сценаристите,в опитите си да повишат рейтинга измениха тази посока и сценария им се превърна в "проба-грешка".

# 177
Акиф е качил нещо забавно за феновете докато чакаме репортажа. 😃

https://www.instagram.com/reel/DD2yNihoMTl/?igsh=amwybm05cGh6aWt3

# 178
Благодаря за темата и анкетата. Гласувах за Емру, защото мисля, че пак ни заблуди. Според мен изстрелът не беше във Ферит.

# 179
Здравейте,момичета
минавам да почерпя-дъщеря ми е именничка днес

Общи условия

Активация на акаунт