Отговори
# 150
Привет, момичета Simple Smile
Не съм гледала снощния епизод, нещо закъсвам от към време, но ви чета. Та от анкетата и от надеждите разбирам, че пак се заформя операция "Спасяване на Ферит". И понеже предусещам реакции - а той колко пъти спасява Сейран и други - да си кажа, че всичките му спасителни операции демонстрираха: "Имам желание, но нямам възможности". Все търсеше помощ и все му помагаха. Аз не мога да си спомня поне едно нещо, което да е започнал, обмислил и докарал да благополучен край. Включително и рисунките му, все Сейран трябваше да се намеси, за да се получи нещо оригинално, забележимо. Ами ... златно, ама ... момче... Grinning

# 151
  • София
Акиф интервюира фенове пред ялъто

https://x.com/Antitrafo/status/1870428069988835490?t=7zW1B1HKdc548fRV3tjHig&s=19

Явно ще прави репортаж за сериала. На никоя друга снимачна няма толкова фенове и то от цял свят. А днес вали, ако беше по-топло щеше да има много повече хора.

# 152
Добре, извинявам се за въпроса, но сега видях рейтинга на Боровинковия сироп от снощи - каааак толкова висок? Наистина не разбирам такава голяма разлика. 🙄

# 153
Здравейте и благодаря за новата тема. Аз все така не гледам, но ви чета. Надявам се мъките на Афра и Мерт да свършат скоро и да хванат пътя си към по- стойностни предложения. Аз очаквам новия филм на Демет и Чаатай, пък да видим те като вече доказали се имена дали ще се оплетат в бездарието на сценаристите.

# 154
  • София

P.S. Нямам търпение за следващия епизод!!! Хаха! Прозвуча като виц на фона на написаното по- горе, но... аз продължавам да съм обсебена от сериала!

При мен май това е най-големият проблем. Много свикнах, нямам време и желание да гледам друго. Следя сериала от повече от две години и ми е част от ежедневието, любимото "бягство" Simple Smile Усещам, че много съм си занижила и критериите, но това е положението Simple Smile

Акиф е говорил и с една девойка, която от сутринта пред имението, казал е, че ще има репортаж и с Афра и Мерт.

https://x.com/Aframfanafram/status/1870434191243882779

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 14:10 от MysteryG

# 155
Акиф и вътре са го пуснали. Предвид репортажите му за другите дизита на OGM, верятно има някаква договорка с япъма. Дано видим интервюта с актьорите, най-вече с главните и дано са един до друг. Май много искам Stuck Out Tongue Winking Eye
От друга страна, сега разбирам защо не беше на летището, когато Афрам се връщаха от Франция Smirk

Елзито, днес четох една девойка в Х, която като теб се е зачудила и погледнала няколко епизода от Шербо.
Извода й - не излизат извън семейните въпроси и всеки си получава заслуженото. Тук при нас издокараха трите хубавици - Пелин, Дияр и Суна като ангели на добротата.

Мистери, дано видим Афра и Мерт!

# 156
Акиф сигурно има уговорка да ги снима хванати за ръце след края на сериала, затова сега слушка и не ги преследва по летищата.😜

# 157
А кога за Бога ще кажат болестта на Сейран😵‍💫

# 158
# 159
# 160
  • София
Новината, ако наистина има такава, е хубава

🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄🧿🧄

Връщам ви на въпросът от снощи. Не вярвам все пак Суна да спаси Ферит, от къде би взела пистолет. Иначе вероятно тя е пратила някой там.
Ако е Латиф примерно, може някой да го е информирал. Дано е или той или Кязъм. Аби ми е по-невероятно.
Ако Емрулах е верният отговор, значи е кома Stuck Out Tongue Winking Eye

# 161
Суна е казала на Сейран, и двамата с Абидин отиват да спасят Ферит. Абидин и Сейран ще отидат. Но всеки може да е.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 19:02 от Ninka555

# 162
Не знаем чий пистолет е гръмнал, както беше с Акън, чуха се изстрелите и се оказа, че самия той е стрелял, но не по Ферит.
Суна не си я представям да отиде там лично, а само в ролята на доносник.
Mystery, дано е кома 🙂
А дали не е и въпросното самоубийство на Ферит...

# 163
Здравейте  Hug Hug  Hug
Мистери,прекрасна си  Heart  мерси за чудесната ни нова тема,която си оформила много хубаво.  Flowers Rose
В анкетата гласувах за Абидин ,но и някой от другите отговори да е няма да имам нищо против.  Simple Smile  Ако е Абидин това ще означава ,че не се  е вързал и подал на номерата на майка си .За Кязъм имам надежда ,че може и да е той и да вземе и да покаже  ,че наистина  се е променил ,че не е чак толкова меркантилен и че е избрал да бъде на страната на Корхан или по-скоро на страната на дъщерите си и на леля си.Нооооооо понеже за съжаление Кязъм  никога не е успявал да оправдае ничии надежди ,за сега си пестя доверието ама ако ме изненада ще съм много щастлива. Може и Халис да е спасителя ако Суна му е казала или ако сам е научил,а Суна може да е казала същo или на Абидин или на Кязъм.Ще видим ,ще стане известно още може би в понеделник или може да изчакаме и до следващия фраг . Thinking
На мен епизода от снощи ми хареса и рейтинга е несправедливо нисък ,въпреки че да имаше малко Сейфер сцени и доста много и дълги сени с второстепенните герои ,но все пак си беше хубав епизод.
Драмата на Абидин и майчицата му взе да става вече прекалена. Той ни в клин ни в ръкав изкара тази стара история с целувката между Суна и Ферит в първия сезон, а това вече не би трябвало да им е тема на разговор при толкова много изживени проблеми.И цялото това сърдене ,че Ферит и Суна не му били каза ,а през главата му направили всичко също е малко в повече.И айде добре разсърди се ама па земи ,че се отсърди бе човек ,а то не наш Аби допълнително се навива да му продължи сърденката.Дано обаче да не се  е поддал на манипулациите на майка си и да е отстоял и както в началото каза ,че няма да участва в играта и така и да продължи.Дано да е направил постановка и уж правейки се че вече е на страната на Чичек да разбере за плановете и да помогне на Ферит.
А Чичек ,нея в началото малко я съжалявах но от снощи вече не.Беше ми много гадна като разбра от Есме ,че едната от дъщерите и има здравословен проблем, в началото като си мислеше ,че е Суна взе да плещи там глупости ,а после като стана ясно ,че става дума за Сейран аха аха да заподскача от радост ,че ей на още едно гадно нещо им се се случва на Корхан.  Angry Толкова много омраза има натрупана към Корхан ,че не може да се зарадва на сина си истински и още по жалкото е че иска да го използва в мръсните си игри и да нарани Халис чрез Ферит който изобщо няма никаква вина за случилото се. Angry
И за финал на поста си съм оставила миличките ми СейФерчета. Толкова много страдания трябваше да изтърпят и понеже не беше достатъчно още гадории ще трябва да им се случат.  Angry
За Сейран и аз мисля ,че или е бременна или ще забременее в най-скоро време ,защото и Ферит ще трябва да разбере скоро  за проблема и  и ако има бременност тя ще трябва да износи бебето защото естествено няма да иска да абортира.Ще има със сигурност проблеми ,но на края всичко ще се нареди и  Ферит и Сейран ще си имат едно малко сладко бамби красиво като мама и харизматично като татко. Simple Smile  Heart
Сейран беше много миличка като отиде да се  извинява на Ферит и той уж се прави на сърдит ама бързо му мина както обикновено .Ох и после като си говореха беше толкова тъжно Ферит като разправя какви мечти са имали с батко си ,а Сейран понеже си знае какво и е беше толкова тъжна и на края взе необходимото решение да направи всичко възможно ,за да изпълни мечтата  на Ферит.Cry  Предстоят им много тежки моменти ,но със сигурност на края всичко ще завърши от щастливо по-щастливо   Hands Pray    Hands Pray   Hands Pray   Flowers Four Leaf Clover  Flowers Four Leaf Clover   Flowers Four Leaf Clover

https://x.com/Mariana82715655/status/1870082474698530987

# 164
Един сладък котак и един красив Мерто🤍. Сложил/а е лапа на Мерт😛

Общи условия

Активация на акаунт