Усещам, че много съм си занижила и критериите, но това е положението 

мерси за чудесната ни нова тема,която си оформила много хубаво. 
Ако е Абидин това ще означава ,че не се е вързал и подал на номерата на майка си .За Кязъм имам надежда ,че може и да е той и да вземе и да покаже ,че наистина се е променил ,че не е чак толкова меркантилен и че е избрал да бъде на страната на Корхан или по-скоро на страната на дъщерите си и на леля си.Нооооооо понеже за съжаление Кязъм никога не е успявал да оправдае ничии надежди ,за сега си пестя доверието ама ако ме изненада ще съм много щастлива. Може и Халис да е спасителя ако Суна му е казала или ако сам е научил,а Суна може да е казала същo или на Абидин или на Кязъм.Ще видим ,ще стане известно още може би в понеделник или може да изчакаме и до следващия фраг . 
Толкова много омраза има натрупана към Корхан ,че не може да се зарадва на сина си истински и още по жалкото е че иска да го използва в мръсните си игри и да нарани Халис чрез Ферит който изобщо няма никаква вина за случилото се. 

Предстоят им много тежки моменти ,но със сигурност на края всичко ще завърши от щастливо по-щастливо

Препоръчани теми