Отговори
# 135
  • София
За рекламите и аз го забелязах, че бяха много. Серията започна в 8 без 10 и свърши към 11 и 10, а самата серия пак си беше 2 часа и половина.

Сега се зачетох пак в тази дискусия в Х. По закон имат право на 12 минути на час. Нашите го използват максимално. Имало много сериали с една рекламна пауза или дори без, а с много по-висок рейтинг. То и цената на минута има значение, но все пак, щом запълват времето не е толкова зле. А и сезонът е продаден в доста държави, та не мога да ги мисля.

Бел, този сезон имаше една серия с по-нисък тотал даже.

# 136
Здравейте, момичета,
Каквото е времето, такова е настроението ни от епизода.
Много и излишно напъване от Есме , Абидин,   Бетюл и Орхан.
На мене ми е неприятно и това, че дори вмъкнаха починалия Фуат в сценария, а присъствието на ГГ е ограничено до минимум. Не ми се гледа нещо, което вече е минало в предишни епизоди, странни болести, тайни, мафиоти и подобни глупости.
Отново Афра и Мерт измъкнаха епизода от драстично падане на рейтинга, макар и с малко екранно време. Сценаристите пропиляват таланта им. Жалко.

# 137
Да, Мистери! Сещам се за този епизод! След него имаше раздвижване и добро покачване на рейтинга, ама после пак надолу! 🤨

# 138
Да вземат да пускат и фрагмани след епизодите. Другите сериали пускат след края, а нашите пълен самотек.

# 139
Да вземат да пускат и фрагмани след епизодите. Другите сериали пускат след края, а нашите пълен самотек.

Според мен трябва да имат само 1 ден репо, за да успеят да заснемат сцени за фрага

# 140

Според мен трябва да имат само 1 ден репо, за да успеят да заснемат сцени за фрага

Какво е репо?

# 141

Какво е репо?

Почивка

# 142
  • София
Репо е почивка. Афра и Мерт имат два дни.
Не е нужно да им намаляват почивката. Сега по нова година да ги извикат един-два дни по-рано на снимачната е достатъчно. Така или иначепявно имат някакъв план, по който се движат.

# 143
Красотички ❤️

# 144
Нагиша голям образ, Лютфие седнала на мястото й Grinning

Акиф е в ялъто, какво ще снима там?

https://x.com/akifyamann/status/1870393810770858483

# 145
Нагиша голям образ, Лютфие седнала на мястото й Grinning

Акиф е в ялъто, какво ще снима там?

https://x.com/akifyamann/status/1870393810770858483

Аз мисля че нещо свързано със сериала, нали той беше отишъл на снимачната площадка на "Бездомните" и някои се оплакваха че бил отишъл там, но не бил дошъл на нашата снимачна площадка

# 146
Играта на Ерсин и на мен не ми харесва в този сезон. В 1 и 2 сезон много го харесвах, погледите му бяха сладки. Сега много заспал ми се вижда, а в сцените му са отредени важни действия, а той лошо ги изпълнява. Струва ми се, че се прави на съгласен и подкрепящ майка си, за да я измами и да спаси камъните и фирмата. Иска ми се и той да спаси Ферит. (Така ще заслужи фамилията си Корхан и ще докаже на Халис, че шамара не е заслужен, има възможност да бъде похвален от Халис) Всъщност да са стреляли по този Наджи, а Ферит просто да е паднал пребит, защото са го пуснали момчетата от изненада. Отностно СейФер, сцените им показваха повече чувства, любов, страст, когато кака се въртеше около Ферит. Щом кака вече я няма, няма и СейФер. Държат се като след 50г брак, че и по-зле. Кязъм в началото бе на страната на Корхан, когато говори с Чичек. Надявам се, че ще защити Корхан с действията си, защото Суна е Корхан, защото знае за силната любов на Сейран към Ферит. Мисля и се надявам, че и сценаристите ще го пишат така, че този път действията на Ферит ще принудят членовете и на двете фамилии да са насочени към спасяване на дом и фирма, а не всеки да мисли за своята изгода. А изненадата да не е в изрязана част и да са изненадали Емрулах, вместо нас.
За майката на Аби смятам, че е знаела всичко за него. Просто така й е изнасяло да не се грижи за него. Той е просто оръжие. Тя е казала на този чичо (ако наистина е чичо на Аби) какво да прави. Той се обади на някого (сигурно на нея), когато не успя да задържи Кязъм. А предположението, ако не греша на Мими, че може и да не е майка на Аби, а да се прави и да го използва, е напълно възможно. И дано да е така.
Ако руския превод е правилен, Чичек казва на подчинения си за Аби, " Че Кязъм може да е по-полезен от (ще убеди) сина ми Абидин и да нямат нужда от племенника на Халис", т.е. тя не майка на Аби.

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 12:27 от ani.zaiche

# 147
На Ерсин толкова са му възможностите на актьор, толкова може.

# 148
Добър ден!
Малко ми беше хаотично, дадоха какъв е дерта на всеки и затова нямаше последователност и пак всеки се мъчеше да се справи със собствения си кахър. Суна ми е "мътна", не знам доколко й е чисто сърцето. За мен Ферит има вина, защото в предния епизод, когато Сейран му зададе въпроси относно камъните- истински ли са и как ще се транспортират, ефенди й отговори, че не ги знае тези неща и реагира по детски на въпросите й. Той е добър по същество, но в доказване на някой друг, удовлетворяване на желанието на друг и сега пак сглупи, като си постави целта да оправи кашата сам (Ифакат добре го каза, първо се мисли), та видяхме пак великия Ферит Корхан. Орхан, не си признава грешките, за да не падне още повече в очите на баща си, но и не се учи от тях, даже не се покайва, а мисли само за реакцията на Халис. Ферит пък в стремежа си уж да се поправя прави още по-големи каши.
И пак не разбрахме каква е болестта на Сейран.
На моменти ми идва да напиша много неща, но епизод след епизод е пак и пак и пак едно и също...омагьосан кръг.

# 149
Не ми се гледа нещо, което вече е минало в предишни епизоди, странни болести, тайни, мафиоти и подобни глупости.
Отново Афра и Мерт измъкнаха епизода от драстично падане на рейтинга, макар и с малко екранно време. Сценаристите пропиляват таланта им. Жалко.
Здравейте, дами!
Катерина, направо си прочела мислите ми. От последния фраг точно това се върти в главата ми. На кого са нужни тези повторения? Обикновено добрите писатели/ сценаристи бягат от повторенията като от чума, а тук ни заливат с тях до втръсване. Имаха чудесна възможност да направят завой, но уви... Предпочетоха да си пълзят в добре познатия коловоз. Добре, че сме упорити и леко влюбени в Сейран/Ферит, та още издържаме тези напъни. Уморени и отегчени, но пак пред екрана. Wink
 На мен вече ми беше показано колко силна може да бъде Сейран, сега исках да я видя крехка и уязвима с любимия до себе си. Не ми се гледа отново скрити от партньора диагнози, болници, лечения и Сейран сама или подкрепяна от Суна. Този път исках да ми бъде представен Ферит на мястото на Суна. Аз наистина имах очаквания Суна на него да каже какво е научила от лекарката и вместо да правят съглашения за имението, да се погрижат двамата за Сейран. Да я подготвят за борбата, която й предстои и Ферит да участна наравно с нея в идването на чудото, наречено Бамби. Мисля си, че след толкова изпитания, пратени на героинята (стигнах до 10, но може да съм пропуснала някое), този път заслужаваше да бъде поне обгрижена. Сценаристите трябва да вдянат, че аудиторията е предимно женска и на нас, жените, ни се гледа и нежност, и съпричастност, и състрадание, и задушаващи дози любов.
Другото, което очаквах е, да се намесят някакви органи на реда, а не всичко да се решава със сила и по мутренски. Ферит също го гледахме два сезона колко смел може да бъде и как се хвърля през глава да защитава този и онзи. Сега исках да видя един улегнал  Ферит, който не решава всички проблеми, позовавайки се на закона на джунглата. Все пак действието се развива в Истанбул, символ на цивилизованост, а не някъде на юг, в дълбокта провинция, където царят плашещи порядки, така чужди на европееца.
  Третото, което не оправдава зрителските ми нагласи е постоянното поставяне на второстепенните герои на мястото на главните. Нали се говори за високите хонорари, които взимат Афра и Мерт?! Ами... нека си го заработят този хонорар, де! Wink И нямам предвид да използват само огромния им талант и имената им, но и да ги "товарят" с повече екранно време, примерно. Simple Smile Половин серия (иде реч за 2 часа и половина) да насочиш светлините към второстепенен герой (Абидин) и да разказваш, при това доста неумело, неговата история, е меко казано, глупост.
P.S. Нямам търпение за следващия епизод!!! Хаха! Прозвуча като виц на фона на написаното по- горе, но... аз продължавам да съм обсебена от сериала!

Последна редакция: сб, 21 дек 2024, 16:32 от Fi79

Общи условия

Активация на акаунт