Отговори
# 120
Сейран и Ферит ясно,разделени са лагерите,аз пък чета още по ожесточени неща.Афра снощи танцувала с Екин Коч Grinning ясна била работата а Мерт да не остане назад,кръстил кучето на Ейлюл Лизе...ама писаници,чудесии,сега ще дебнели кога ще се отследват.Такива работи,реала и сериала,ври и кипи.Иначе серията на мен много не ми хареса.Прекалено много време за майката на Абидин,много задълбаха с Абидин,общо взето основния актьорски състав,едвам ги показаха,Сейфер също.Лично на мен не ми харесва да гледам хорър,да,психологична драма е,но попрекалиха.

# 121
  • София
Ето от къде идва Лиз

Това пък с реала вече са фантасмагории на n-та степен. Даже не знам къде ги намирате да ги четете. Веднъж спорих с един такъв акаунт в инстаграм и после го блокирах, дори не разбирам каква им е целта. Как пък все са едни такива без снимка и последователи.
Те Неслишах и Лютфие затова харесаха снимката с кученцето сигурно.

# 122
Сейран и Ферит ясно,разделени са лагерите,аз пък чета още по ожесточени неща.Афра снощи танцувала с Екин Коч Grinning ясна била работата а Мерт да не остане назад,кръстил кучето на Ейлюл Лизе...ама писаници,чудесии,сега ще дебнели кога ще се отследват.Такива работи,реала и сериала,ври и кипи.Иначе серията на мен много не ми хареса.Прекалено много време за майката на Абидин,много задълбаха с Абидин,общо взето основния актьорски състав,едвам ги показаха,Сейфер също.Лично на мен не ми харесва да гледам хорър,да,психологична драма е,но попрекалиха.

Оо да и аз четох днес такива глупости за Афра и Мерт, Афра си танцуваше с приятелите и Екин Коч беше просто до нея, обсебените говорят така все едно като отидат на бар и танцуват до други хора имат връзка с тях, и това за Мерт още по-голяма глупост

# 123
Добро утро втози мрачен и дъждовен зимен ден
Разделени са хората,защото и ГГ са разделени
Любов,ама само когато на единият нещо му се случи,или когато са в кревата
А Сейран обира негативи,защото сценарият така е написан,че тя първо започна да крещи на Ферит и да го обвинява,а след това трябваше да му се извинява.Както каза Ферит,ти с какво се отличаваш от другите с това поведение.Нищо общо с любяща,подкрепяща,разбираща жена.Затова я хейтят
Аз виждам любовта помежду им,но не разбирам кое им пречи да се отдадат напълно на нея
Защо продължават да са на контра и да се ежат един срещу друг?
Искам да кажа няколко думи за Ферит и се надявам да не ме нападате много и да ме разберете правилно
Хора с такива смели и всеотдайни сърца се раждат много рядко
Обикновено такива хора се посвещават на някаква велика кауза и в крайна сметка са готови да умрат за нея
Никаква кауза няма Ферит,освен неговата чест и отговорност,но е толкова смел и толкова решен да защити своята правда,че е готов на безумия
Да,безумец е в тази ситуация,но точно чрез безумците светът е вървял напред
Абсолютен негов антипод в тази серия е Абидин,който е обсебен единствено от съжаление към себе си и е готов да нарани дори и единствения човек,който го обича-Суна.Надявам се да не предаде Ферит,дано не го почернят толкова много.За сега е само сив
Суна.....Не мога да реша,дали тя прави всичко,защото все още не е приключила с Ферит,или защото наистина е добър човек,човек,който мисли и за другите,освен за себе си.
Много харесах Сейран в тази серия /като изключим началото и/
Много борбена,много решителна и много смела
Била съм поставена пред избора да родя детето си,или да го премахна,заради заболяване и напълно разбирам нейното решение
Надявам се всички усилия на двамата да доведат до добър край,защото наистина са прекрасни хора и го заслужават напълно

# 124
На мен епизодът ми хареса определено повече от предишния и най-вече изпълненията на Мерт и Афра, които заслужават само суперлативи! За Афра конкретно се замислих как, като плаче, ги прави тия неща с треперещата брадичка. Сигурно с много капки и малко талант става да се разплачеш и дори да ти повярват, но с брадичката как става работата не знам. Уникални актьори са и двамата! Могат да играят с всяка част на тялото си.

Със камъни ментета
подлъгаха ни пак
А чакахме халвета
до късна доба чак

За рейтинга не питат
такива като нас
Душата ни е свита
за него в този час

Не щем финал зимъска
със бял конец съшит,
а лятото развръзка
с наследник на Ферит

# 125
  • София
Емрулах щял да спаси Ферит, това е писал като отговор на анкетата в Х

Иначе мисля, че не използват капки за да плачат. Специално Афра и Мерт, има някаква техника, който кара очите да сълзят.

# 126
Много жалко за усилията и страхотната игра! Рейтингът е трагедия!

# 127
Ами половин епизод дават Абидин и майка му, какъв рейтинг очакват? Жалко, че за толкова серии не проумяха, че хората искат повече СейФер.

# 128
Ами половин епизод дават Абидин и майка му, какъв рейтинг очакват? Жалко, че за толкова серии не проумяха, че хората искат повече СейФер.
[/quote

Lilia,напълно си права,но има и още нещо
В Лейля ,например,сцените между двамата ГГ са една,или две в цялата серия,а играта на Джемре и Алперен е с доста нива по-слаба от играта на нашите сладури
Но,действията,които се развиват и в които участват останалите герои са с толкова голямо напрежение и динамика ,че се следят с огромен интерес.Те запълват достатъчно екранното време
При нас,не само сценарият е сбъркан отвсякъде,ами и играта на някои от страничните герои започна да дразни
В това числа слагам Есме.Вчера ми дойде в повече вайкането и,глупостта и,наивността и.
Казала си вече за Абидин и майка му.....Там пък е пълна мъгла,как изникна от някъде чичо и как този чичо успя да намери племеника си,а много богатата майка,дето цял живот е дебнела живота на Корханите,не е разбрала,че Абидин си е Абидин.Трябвало да го види по телевизията........глупости на квадрат
Наистина ,жалко за великолепната игра на Афра и Мерт

# 129
Вал, съгласна съм с мнението ти. Трябва и страничните сюжети да са интересни или поне логични, а тук и това липсва. Афра и Мерт бяха страхотни за пореден път, жалко за техните усилия.

# 130
То хубаво, да развият и страничните герои, обаче не успяват да го направят като хората. Изприщвам се, като видя заспалата физиономия на Абидин и измислената му драма, а да го гледам повече от половин епизод, за мен е непосилно. Сведени до санитарния минимум сцени на главните ни уж герои. Язък за хубавите ни и талантливи деца!

Едно мнение от Х, което е 1:1 с моето:

Кълна се, че много съжалявам!
Трябваше ли да стигнем дотук?
Стигнахме до Сезон 3 и гледаме шофьорчето с часове.
Гледаме новини за майчинството на Есме.
А Сейфер - щипка, хвърлена между тях, като следи, ако някой успее да ги хване.
Никой ли не казва, че публиката няма да приеме това?
Разбираме, че не мислите за рейтингите, но толкова ли е трудно да дадете това, което иска публиката, която ви гледа от 3 сезона? Все пак пускате това произведение на екрана, за да бъде гледано, или греша?
Афра и Мерт, благодаря ви за усилията
🤍

# 131
  • София
То няма проблем със страничните, но много са им дълги сцените. Не може да имаш само една сцена на главната ти двойка в трета поредна серия. Сцената им поне беше хубава, но само една.
Имаше и мач на Фенербахче, на всички сериали е паднал тотала.
И друго коментираха снощи, но не съм в час и не мога да кажа със сигурност. Рекламите били много, на повечето сериали били много по-малко.

# 132
За рекламите и аз го забелязах, че бяха много. Серията започна в 8 без 10 и свърши към 11 и 10, а самата серия пак си беше 2 часа и половина.

# 133
За мен снощния епизод беше по-добър от предишните два, но.....За пореден път имаше много малко Сейфер, а фандома иска да гледа именно тях.
Аз пак ще кажа, че вярвам в комата, защото най-логично обяснява целия 3 сезон.
Този рейтинг е незаслужено нисък, въпреки всичко!

# 134
И аз съм съгласна с вас, доста време за Абидин и Суна в епизода! Нека да ги има , ама да е с мярка! Дългите им сцени бяха много отегителни!
Иначе от Х видях, че и по - трагичен рейтинг е имало.

Общи условия

Активация на акаунт