Отговори
# 225
  • София
След фрага ще гледаме зад кадър Simple Smile

# 226
Добро утро ,момичета.  Весело е днес.  Пожелавам ви весело посрещане празниците 🎄😘 и да сте здрави. В очакване сме на фрага днес 😁

# 227
Здравейте, мацки! 🫶
Понеделникът започна повече от прекрасно! ❤🔥

# 228
  • София
Гюзелим, голямото куче на Мерт, се казва Арки, накараха се на Елет защо го споделя, така че сигурно е вярно Stuck Out Tongue Winking Eye

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 12:29 от MysteryG

# 229
В Х пишат, че Бетюл снима за последно в тази серия.

# 230
Много се надявам да е истина. Трябваше да стане достаааа по-рано. Поне за мен - нито актрисата, нито героинята имат място в сериала.

# 231
Момичета,току що изгледах "39 градуса любов"!Страхотно филмче.Дойде ми като "мехлем".Горещо препоръчвам.Вече ми се иска да посетя Измир.

# 232
Момичета,току що изгледах "39 градуса любов"!Страхотно филмче.Дойде ми като "мехлем".Горещо препоръчвам.Вече ми се иска да посетя Измир.
Мими,може ли линк?
Благодаря

# 233
Мими,може ли линк?
Благодаря
Вал,гледах го в Турок.тв с дублаж на руски.Просто пишеш Турок.тв в Гугъл и ти излиза сайта.Много готино и леко филмче с Фуркан Андъч и Айша Туран,другата синеочка  красавица.Страхотен Измир.

# 234
Мими,аз поисках линк,защото никъде все още не излиза /или поне аз по никакъв начин не мога да го намеря/

Всъщност,намерих
слагам в скрит текст,който иска да го гледа

Последна редакция: пн, 23 дек 2024, 14:54 от VAL*

# 235
Мими,аз поисках линк,защото никъде все още не излиза /или поне аз по никакъв начин не мога да го намеря/
Не искам да те притеснявам,ще го търся
Вал,не ми е ясно това с линка как става.Не зная как да ти го пратя.Опитах,но не успях.Затова ти писах как да го намериш.Извинявай,грешно съм изписала сайта.Туркру.тв е сайта,а като влезеш в него пишеш на търси 39 градусная любовь и ти излиза.

# 236
Мими,намерих и го пуснах в скрит текст,ако на някой му се гледа
За линка,просто копираш линка в лентата горе и го постваш в знака за връзка

# 237
Мими,намерих и го пуснах в скрит текст,ако на някой му се гледа
За линка,просто копираш линка в лентата горе и го постваш в знака за връзка
Е,да де,ама нещо не ми се получава и сега май разбрах защо.Ще опитам отново.

# 238
Клиника на линка два пъти да се отвори и тогава го копирай

# 239
  • София
Ето линк за "39 градуса любов", руска "озвучка"
 https://turkrutv.net/39-gradusnaya-lyubov/

Кликва се направо на линка и попадате във филма...

Общи условия

Активация на акаунт