Отговори
# 75
Тези двамата няма да се научат да споделят
И при най-малкия проблем ще възникват такива викове и обиди между тях
Абсолютен паралел тогава,когато на Ферит се бяха струпали проблемите във втори сезон,а Сейран  имаше нужда от него
Единственото спасение за двамата е да започнат да доверяват всичко,което им се случва
Уж трябваше да са израстнали вече и да са си извлекли поуките

# 76
Абидин май прекали. Дано не застане зад майка си, че това ще му донесе само негативи, както със Суна така и с Корханови.

# 77
Какви поуки да си извадят, като и двамата трябваше да ходят на психолог и то дълго време. Всичко, което преживяха и преживяват е трудно за асимилиране, а какво остава да вземат адекватни решения.

# 78
Вал, този път сме на едно мнение. Тъкмо се върнах да напиша, че проблемът е в доверието между двамата. Каквото и да става, трябва да може да го кажеш на човека до себе си, това значи до не си сам. Но ще разсъждаваме после. Отново същата грешка.

# 79
След "подкрепата" която получи от Халис, Ферит съвсем ще се влоши психически. 😵‍💫

# 80
Как искам този път Кязъм да направи удар,като уж ще сърудничи на Старата госпожа,а всъщност помогне на Корхан

# 81
Сейран на кого звънна?

# 82
Сейран на кого звънна?
На лекарката мисля,извикаха я веднага.
Хмм май Абидин ще се заиграе със Айшен...

# 83
Сейран на кого звънна?
На лекарката мисля,извикаха я веднага.

Дали няма да й кажат, че е бременна?🤔

# 84
Чичото намери Абидин,майка му не може да го намери с толкова връзки

# 85
Не е добре че дават стари кадри с Ферит, едва ли ще е само бой. Дано Абидин стигне навреме.

Оф, Абидин се поддаде. Пълен глупак.🤮

Последна редакция: пт, 20 дек 2024, 22:45 от Lilia*

# 86
На мен серията ми хареса.Много неща могат да станат оттук нататък.За новогодишен епизод,тоест следващия дано дадат нещо красиво поне насред драмата.

# 87
Емурлах направо се гаври с феновете. Кое по-точно от този хорър трябваше да чакаме с нетърпение, защото щяло да ни хареса?😷

# 88
  • София
Крада една анкета от Х и после ще ви чета Simple Smile

# 89
Дали Абидин ще се вразуми и няма да се предаде пред думите на Чичек.
Надявам се да помогне отново на Ферит. Суна дано каже на някой за това, че Ферит
е при мафиотите.

Общи условия

Активация на акаунт