Отговори
# 90
Дано поне рейтингът се вдигне.

# 91
За анкетата отговорих друг защото ми се иска в крайна сметка да я видим къде е тази турска полиция
Надявам се Суна и Сейран да са достатъчно умни да се обадят на тях

# 92
Ферит 🥀🥀🥀 не си струва да умре за това семейство Корхан...

Мерт беше страхотен в сцената.

# 93
На мен много ми хареса епизода, беше наситен с много събития. Дано и рейтинга го докаже.

Мисля че Суна ще се задейства, за да спаси Ферит. Изхождам от разговора по телефона между тях...може би тя ще каже на Халис.

# 94
За анкетата не мога да реша кой ще бъде.  Иска ми се да бъде Абидин, защото в тези тежки моменти за Ферит, ще бъде много жестоко "брат" му да застане срещу него.

# 95
Много, много талант при Ферит. И при тази сцена показа, че го може.
Дори визията му беше истинска . Ненадминат е.

# 96
Най ми хареса сцената лудата Сейран с джипа.Много готина,такава я искам.Направо ги хвърли в тъча Ферит и Абидин.Струва ми се,че Аби нарочно заблуждава госпожата за да разбере къде са камъните и играта и.На него му стана ясно каква е целта и.Много правилно и каза,че не е там заради него,а да го използва за отмъщение.Надявам се и Кязъм да ни изненада,но все пак това е Кязъм.Мисля,че в случая Халис ще спаси Ферит заедно със Сейран и Суна.Но след това Абидин няма да се поколебае на чия страна да е.В крайна сметка "великата госпожа" може да остане с пръст в устата.Не,че много и пука де за детето и,пък може да се окаже,че въобще не му е майка,а някаква роднина на майка му,сестра например.

# 97
В Х сякаш са харесали серията.

# 98
Суна и Ферит, какво търсят в тези отношения? Та Ферит я отхвърля толкова пъти, Ферит не иска Суна от 1 епизод, 1 сезон. Обратното, Суна Ферит, няма значение, но е трудно да се гледат тези намеци и безсмислици.

# 99
Аз гласувах за Латиф, защото ми липсва и просто искам да го върнат.🤣
Гледах без субтитри, но честно си признавам, че този епизод не ми хареса, може би с превод нещата ще са по-различни, но за днес:
1. Добре, че Сейро разби тези кашони и се научи да шофира.
2. Имахме една, но силна сцена със Сейфер.
3. Бонус - няколко, макар и кратки сцени, които да ни позволят да се насладим на играта на Афра и Мерт.

# 100
  • София
Добавих все пак и Аби в анкетата, проверете си гласовете. Има възможност за смяна. Предния път като редактирах имаше някакъв проблем. Сега някой беше гласувал за друг, не знам дали не отиде при Абидин този глас.

# 101

Интериора в стаята е сменен и въдицата е тук.

# 102
Iv32 и на мен ми мина мисълта за Латиф, но, щом Ферит не затвори очите имам надежда, особено след думите на Фуат към Ферит- "Не сега".

# 103
Епизода ми хареса!
Дано са убили Ферит и да се събуди вече от тая кома! Сейран няколко пъти каза Имам нужда от теб 🤕❤️...Фуат му каза, че момента не е дошъл...Абе събуждай се Ферит, че много се изнервих вече...Това ми е най-логичното 🫣😉

# 104
  • София
Ако не е кома, се надявам Латиф или Кязъм да са спасили Ферит. И двамата ще са добър избор.
Имам въпрос, Сейран имунотерапия ли започна? Не лечение, а само подсилване на имунитета.

Общи условия

Активация на акаунт