Отговори
# 405
Няма дата за филма Blush

🧄🧄🧄🧿🧿🧿🤍🤍🤍

# 406
Пълна отврат!Ако Мерт и Афра са скарани,то Берил и Ерсин са си щастливо женени,все още,и не би трябвало такива страстни целувки да се демонстрират точно от Берил и Мерт.Така,че няма как Мерт и Афра да са скарани и заради това да вкарват такива сцени.Да се надяваме,че в петък това ще бъде изрязано,както във втори сезон изрязоха сцената с бременната Суна и съня и,че е женена за Ферит,в противен случай няма да дочакат и Новата година.Аз,лично,приключвам.

# 407
Това за Мерт и Афра само го казах като предположение, още ги харесвам заедно и никога не съм им мислила злото, винаги ги защитавам пред хората които им мислят лошото, просто търся оправдание затова което са писали сценаристите, защото няма никакво оправдание да пишат тази гнусотия

# 408
# 409
# 410
Не мисля , че сценаристите ги интересува кой женен и кой с кого е гадже. Имат договори , изпълняват ги   и играят каквото им напишат. И Ерсин и Суна  и Афра и Мерт  ,още дългооо ще целуват други хора с тази професия. Ако това пречи на взаимоотношенията им , значи не стават за тази работа.
Предствете си Берил да беше в ролята на Сейран. Как щяхме да приемаме целувките им и не само , ако Мерт и Афра си бяха заедно.
Просто сценария не става.

# 411
Анабел, причината за тези действия и това развитие аз виждам само като някакъв опит да вдигнат рейтинга сценаристите и Онурчо. Но прекалиха и според мен доста са се объркали. Едно е сигурно обаче - отново разбъркаха кошера, говори се за сериала, какво явно не ги вълнува, и гледанията на фрага писаха, че са се увеличили. Но ще си останат само с фраговете ... Жалко за актьорите, феновете и пропуснатите възможности за един смислен, вълнуващ и достоен финал на тази история.

# 412
Щом Ферит е с рани по лицето значи е реалност. Страното е, че Ферит винаги е имал резерви към Суна. Как така изведнъж я е пожелал? Той по-скоро я приемаше като сестра, а не като възможна бъдеща жена? Какво го е пернало по-главата. А Аби кога успя да организира това срещу Ферит, даваха го да говори с майка си докато Ферит бе за камъните? Някой гледал ли е другата версия на фрага? Ако има линк да го видим, може разликите да изяснят нещата.

# 413
Щом Ферит е с рани по лицето значи е реалност. Страното е, че Ферит винаги е имал резерви към Суна. Как така изведнъж я е пожелал? Той по-скоро я приемаше като сестра, а не като възможна бъдеща жена? Какво го е пернало по-главата. А Аби кога успя да организира това срещу Ферит, даваха го да говори с майка си докато Ферит бе за камъните? Някой гледал ли е другата версия на фрага? Ако има линк да го видим, може разликите да изяснят нещата.

Той е пиян

# 414
Да ви кажа притеснявам се, че туркините ще харесат това извращение , рейтинга ще се вдигне и тогава какво ли още няма да измислят Fearful
Относно сцената със страстните  целувки, те са актьори и ще изиграят каквото им е написано в сценария. Според мен Мерт и Афра отдавна не обръщат внимание на написаното .....все пак доста отдавна не са харесвали фрагове....

# 415
Анабел, само в началото даваха Мерт гол, после в такива сцени винаги бе облечен.

# 416
Мисля си  как в първи сезон всички имаха някаква тежест, величественост от Корханите. А сега я няма, случват се нелогични неща, държат се странно. Разбираемо трябва да се измисли някаква интрига , връзка , нещо да се случва. Ако забременее хоп троп сватба , деца и то няма да има повече от 3 епизода до щастливия край.😁
То всичко е крайно нелогично в този сезон, та сега Суна и Ферит .. още малко и дядото ще залитне по някоя друга, а не лелята. Направо извънбрачно дете да му запишат и айде и той малко да се забърка😁

# 417
Ако рейтинга се вдигне , ще гледаме втора серия на Ферит- Султан.  Суна има да го притиска по ъглите и да се оглеждат да не ги види някой. Като нищо може и да роди от него , ей така за да е  по-интересно. А ние нека си чакаме Бамбито !

# 418
Ако рейтинга се вдигне , ще гледаме втора серия на Ферит- Султан.  Суна има да го притиска по ъглите и да се оглеждат да не ги види някой. Като нищо може и да роди от него , ей така за да е  по-интересно. А ние нека си чакаме Бамбито !

Може , но ще бъде представено от Абидин. Ето я турската драма 😁

# 419
Ками, затова се моля, ако е реалност, баре Сейран да ги види, че да си спестим натискането по кьошетата Smirk

Общи условия

Активация на акаунт