Отговори
# 420
Пуснах си повторението, което започнаха да дават на първи (любим и неповторим) сезон и точно Орхан каза на Ферит - "Можем само да мечтаем. Нямаме сили за друго". И ние така 😄
Афра и Наги иначе май са на сет в имението

# 421
А дали е възможно Ферит да го прави , за да отмъсти на Аби .. ако е разбрал , че той стои зад нападението?

# 422
Ками, затова се моля, ако е реалност, баре Сейран да ги види, че да си спестим натискането по кьошетата Smirk

Ами аз съм на две. Хем искам да ги изхваща по бели  гащи  , хем искам да ги гледам как се гърчат пред Сейран и Аби. Защото след безпаметната вечер , винаги  идва утро. Да ги виждам гузни , смачкани от вина. Защото е много лесно другото.

# 423
Анабел, че колко пиян трябва да е, че да забрави любовта на живота си и да легне със сестра й? Ако е толкова пиян, то нищо няма да се случи. Ако Сейран наистина ги вижда и това е реалност, дано ги прекъсне, има право на това. Искам това да са мечти на Суна или кошмар на Аби. Имах големи надежди в Аби, той не искаше пари, а да бъде приет в семейството. Ако бе играл игра с майка си и върне камъните и имението на семейството, щеше да бъде приет за член и почетен от всички, така може да се докаже и да си извоюва мястото. Но май сценаристите са тъпи...

Последна редакция: чт, 26 дек 2024, 01:03 от ani.zaiche

# 424
Ками, сакън! Да хвърля Суна мазни погледи на Ферит и да точи лиги... През две серии да има мокри сънища с него...

# 425
Ками, сакън! Да хвърля Суна мазни погледи на Ферит и да точи лиги... През две серии да има мокри сънища с него...

Няма през две  , във всяка серия ще е . Да го видя тогава  големия Ферит Корхан  как ще се оправя. Както  Султан го присикаше , така и Суна ще го дебне. Жал ми е само за Сейран. На всички други  хак да им е .
Маалко съчувствам и на Аби обаче.

# 426
Марбела, струва ми се, че не е в характера на Ферит да отмъщава на Аби така, но пък може да е в акъла на сценаристите като нищо. Ферит никога не е бил отмъстителен.

Последна редакция: ср, 25 дек 2024, 23:03 от ani.zaiche

# 427
Не мисля, че е по нареждане на Аби, в кадър се вижда майка му и тоя Наджи идва явно да дава отчет какво е направил.
Ако Сейран ги види или разбере, ще напусне Ферит. Даде имението, да й дава и Ферит, ама ще страда Сейран.

# 428

Чак Мерт във фейсбук ни призовава да се успокоим малко.
Супер гнусна е тая сцена със Суна и Ферит, но и според мен не е така както изглежда.
 Честита Коледа на всички, здраве, щастие и повече поводи за усмивки ви желая!

# 429
Дано да е това. 🙏

# 430
Най-вероятно замисълът със Суна и Ферит е още от първи сезон (7 или 8 серия беше с целувката), но тогава не посмяха да довършат започнатото. Но сега е по-различно....вече не им пука феновете какво искат и явно ще видим много повече от целувка .....

# 431
# 432
  • София
Момичета, не съм ви чела, защото съм потресена. Имах надежда да не е истина, но видях, че по-нагоре има коментар на Кристина, значи тази никога не познава.
Един час се занимавах да си махам лайковете от трети сезон в Х и Инстаграм от акаунтите им. Емрулах и една българска отнесе. Блокирах ги, всички. Като искат взаимодействие, няма да го получат от мен. Нещастници!

# 433
Най-вероятно замисълът със Суна и Ферит е още от първи сезон (7 или 8 серия беше с целувката), но тогава не посмяха да довършат започнатото. Но сега е по-различно....вече не им пука феновете какво искат и явно ще видим много повече от целувка .....
+1 Ри
Аман от техните глупави паралели. Сякаш животът само по паралел се движи, бездарници!
Сцената между Ферит и Суна обезсмисля целия филм до момента. Два сезона и половина болки и мъки, за да легне с първоначалния избор на снаха от фамилия Корхан...

# 434
Ако тази сцена се окаже истина аз приключвам със сериала. Чак такива извращения не мога да гледам дори и заради АфРам.

Общи условия

Активация на акаунт